Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hartjes nagels voor Valentijn

Valentijn is in aantocht dus het is tijd voor een nailart in teken van Valentijn. Eigenlijk had ik gewoon zin om met nagellak te spelen en toen dacht ik, waarom niet iets doen met het thema Valentijn. Ik bedacht me om het maar lekker simpel te houden, maar wel erg leuk al zeg ik zelf. Iedereen kan deze thuis namaken zonder enige moeite. Het enige wat je nodig hebt is een roze en een rode nagellak een een dottingtool. Geen dottingtool in huis hier heb je alternatieve dottingtools! Wil je weten hoe ik dit heb gedaan? Kijk dan zeker eventjes verder.

Wat heb ik gebruikt?

OPI – Chapel Of Love
Misa – That’s My Little Secret
Orly Spritz Dry
Essence Dottingtool

Oke laten we beginnen, het is echt ontzettend makkelijk. Als eerste maken we de nagels natuurlijk goed schoon en verzorgen ze. Oh let trouwens niet op mijn verschrikkelijke nagels, het gebruiken van een basecoat vind ik altijd onzin en teveel werk. Dus ja dan krijg je van die ontzettend lelijke nagels.

Kale nageltjes!

Nagels gelakt met OPI – Chapel Of Love (mijn favoriete OPI nagellak)

Tussendoor even snel de nagels droog maken met Orly Spritz Dry, zodat ik weer snel door kan gaan met het maken van mijn nailart.

Doe een dikke klodder nagellak op een kartonnetje waar je met je dottingtool in kan gaan om de kleur op te nemen.

En dan moet je natuurlijk nog de hartjes op je nagels krijgen, wat ik heb gedaan is gewoon 3 kleine stipjes zetten en dan is je hartje af. Je kan er nog even een keer overheen gaan om het goed met elkaar te verbinden.

En dit is dan mijn nailart, ontzettend simpel maar wel heel leuk al zeg ik het zelf! Wat vinden jullie ervan?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

56 reacties

  1. Aaah, wat cute! Heel leuk. :) Ik maak altijd een hartje door een klein V’tje te tekenen. Iets ronder maken, en je hebt een hartje! En die kleur van OPI is mooi, terecht je favoriet. ^^

  2. Er waren al een aantal dames voor je in de blogwereld die dit ook al hadden. Wel leuk! Maar teveel gezien dan vind ik het niet meer origineel.

    1. Wow ja, dat is wel een beetje bizar. Erg jammer want dit is in korte tijd al de tweede keer…
      Toch beter om het er dan gewoon bij te zetten als je geen inspiratie had voor een nieuwe nail-art of iets dergelijks.

  3. Dat is echt een heel leuk idee. Alleen denk niet dat mijn vriend het niet heel leuk vind als ik op die o zo “commerciele dag” met hartjes nagels kom aanzetten :)

  4. ach zo cute! jammer dat ik zelf voor zulke dingen echt geen geduld heb… shame on me! je hebt trouwens prachtige nagels aranka, ik vloek zelf dagelijks op mijn kort nagelbed, waardoor ze echt al megalang moeten zijn voor het opvalt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *