Zoek
Sluit dit zoekvak.

Happy New Summer Hair

 photo Happy New Hair1_zpsnloq6lwx.png

‘Als ik terug van vakantie kom wil ik weer eens wat anders met mijn haar qua kleur’, dat zei ik tegen mezelf. En als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb, dan krijg ik dat er niet meer zo makkelijk uit. Voordat Mila kwam wilde ik nog graag naar de kapper – ik wil Mila de eerste weken niet teveel alleen laten en goed opvoeden -. En zo doende zat ik gisteren 5 uur lang bij de kapper en heb ik nu prachtige zomerse lokken!

 photo Happy New Hair4_zpsetrkgvtx.png

 photo Happy New Hair_zpsctnqgxae.png

Ik ging met een heel relaxed gevoel naar de kapper toe. Inmiddels heb ik een vaste kapster die ik volledig vertrouw en altijd de mooiste dingen met mijn haar doet en precies weet wat ik wil. Ik ga altijd naar FÖHN in Zwolle en laat me helpen door Monique. Ik hoef maar een idee te hebben en zij werkt het perfect uit naar mijn wensen en mogelijkheden qua haar. Zo kwam ik nu bij de kapper en vertelde dat ik zomers haar wilde met lekker veel verschillende kleurtjes, niet bij de aanzet geverfd en dezelfde lengte wilde behouden.

 photo Happy New Hair3_zpsqbvccpis.png

Oja! Hier draag ik de MAC Please Me lipstick! Met blond haar staat hij me veel beter! Gelukkig, toch geen miskoop!

 photo Happy New Hair5_zpsigghtsmf.png

Na een knipbeurt – er ging haast niets vanaf – om het model weer wat mooier te krijgen was ik klaar voor het verven. Het kortere haar bevalt me nog steeds heel goed, maar ik wil het nu graag deze lengte laten zodat ik het in een goed staartje of knotje kan doen met warm weer of werk. Daarna werden de highlights er rondom ingezet met verschillende diktes verf zodat het een speels effect krijgt. En dan is dit het resultaat en ik ben er super blij mee!

 photo Happy New Hair2_zpsasdmxij6.png

Ik vond het wel spannend hoor, ik heb nog nooit zo blond haar gehad en wist ook niet of het mij ging staan. Maar gelukkig pakt het heel erg goed uit en ben ik erg blij met het resultaat!

 photo Happy New Hair6_zpsmu67c32v.png

Ik kan er weer een zomer tegenaan en ben er super blij mee! Mijn bruine lokken vind ik ook nog heel erg tof, maar dan maar weer voor de winter. Ik ga nu eerst van die zomer genieten – tenminste dat hoop ik, als ik naar buiten kijk regent het alleen maar -.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

  1. Oh! Ik vind een ‘middenkleur’ zoals dit niet altijd even geslaagd, maar dit is echt HEEL mooi geworden! Heel mooi bij je ogen ook. Love it!

  2. Wauw! Zo mooi, fris en zomers :), staat je echt prachtig! Ik ga jouw foto maar eens tonen aan de kapper: zo wil ik mijn haar namelijk ook!

  3. Heeeel mooi! Lekker speels en natuurlijk door die verschillende tinten blond, dat vind ik altijd net even wat meer hebben dan één egale kleur. Als je het in de winter weer een tint donkerder kleurt zou ik wel extra letten op die lichtere plukken, want daar pakt de verf vaak donkerder uit dan je wellicht wilt. ;-) En dan zit je met van die donkerdere plukken in plaats van lichtere. Ik spreek uit ervaring, haha. Hoe dan ook, het staat je goed! Zou het voorlopig lekker zo houden!

  4. Staat je mooi, lekker fris en zomers! Ik heb al sinds december balayage maar daar ben ik alweer op uitgekeken dus ik laat binnenkort ook lekker highlights zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *