Happy new hair!

Happy new hair!

Ik deelde het al op Instagram en Facebook, een inspiratiekleur voor mijn nieuwe coupe. Mijn haar was alweer veel te lang geworden en ik vond het gewoon niet meer mooi zitten. Ik maakte dan ook eindelijk weer eens een afspraak bij de kapper om het te laten knippen en kleuren. Omdat de herfst nu eindelijk hier is wilde ik iets warmers wat beter bij het seizoen paste. Op social media was iedereen laaien enthousiast dus met deze foto ging ik naar de kapper, dit wilde ik!

Een beetje een slecht plaatje, maar ik twijfel over deze kleur. Morgen ga ik naar de kapper en wordt mijn haar weer geverfd, dit doen of iets anders? Aanraders en tips zijn welkom! ??

Een foto die is geplaatst door Aranka Haverkamp (@byaranka) op

De conclusie van mijn kappers was al heel snel super tof, echt heel gaaf… maar… Ik was iedere dag mijn haar omdat het snel vet is en ik heb een hekel aan een onnatuurlijke uitgroei. Dit zal waarschijnlijk resulteren in dat ik een week blij was met mijn haar en het daarna er niet meer uitzag. Rood vervaagt heel snel en ook in een bepaalde kleur. Goed, enigszins teleurgesteld legde ik me er maar bij neer dat dit het niet voor mij ging worden. Of dat ik over twee weken weer een zak met geld meenam om mijn haar weer te kleuren. Toen was de keuze snel gemaakt!

Happy new hair!

En toen kwamen we weer bij blond uit, we waren het er namelijk allemaal over eens dat deze kleur mij het beste stond. Om er toch iets warms voor de herfst in te doen hebben ze mijn aanzet iets donkerder en warmer dan mijn eigen kleur geverfd en mijn punten assig blond gemaakt. Ik ben heel erg blij met resultaat en het ziet er weer fris uit mét een model.

Happy new hair!

Wat ik fijn vind aan het kortere haar is dat het veel voller en levendiger valt. Ik heb van mijzelf heel erg stijl haar wat heel fijn is, dat valt dus echt naar beneden zonder enige body. Dit korte haar kan ik nog een beetje in model brengen met droogshampoo en volumepoeder. En ik hoef er vrijwel niets aan te doen, ook niet de föhnen ofzo, ideaal!

Happy new hair!

En natuurlijk blijf ik fan van de 101 kleuren in mijn har, ik vind dat altijd heel erg mooi en speels staan. Ik ben heel erg blij met mijn haar en staat vrij klassiek. Stiekem vind ik dat ik het met mijn smallere gezicht nu beter kan hebben dan eerst, maar misschien is dat persoonlijk. Stiekem baal ik nog een beetje van het rode, maar dit is op de langere termijn beter voor mij! Wat vinden jullie, hadden jullie toch voor het rode gegaan of is dit beter?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

34 reacties

 • Reply
  Vanessa
  29 september 2016 at 15:09

  Ik vind je haar heel mooi zo!

 • Reply
  Myri
  29 september 2016 at 15:31

  Wat heb jij mooie ogen zeg!

 • Reply
  Sylke
  29 september 2016 at 16:07

  Staat mooi zo! over dat rode: Waarom niet met henna? dan blijft het rode goed zitten en moet je heel soms even je uitgroei doen, maar daar heb je tons van opties voor. rode droogshampoo, uitgroeispray, opfriskleurtjes die ook voor je uitgroei te gebruiken zijn of met henna de uitgroei doen. Het is wel vrij pemanent dus naar blond moet je het sowieso ontkleuren, maar ach. dat moet je met chemische rode haarverf ook ;)

 • Reply
  Anna
  29 september 2016 at 16:13

  Ondanks dat het niet de kleur is die je graag wilde, vind ik dit ook super mooi! Weer lekker kort en fris, heerlijk! :)

  • Reply
   Anna
   29 september 2016 at 16:17

   Trouwens, wordt het niet tijd voor een nieuwe “profielfoto” aan de zijkant van je site? Op die foto kun je echt zien dat je daar nog wat kilootjes meer weegt om het zo maar even te zeggen en dat het al een wat oudere foto is. Je ziet er nu zo anders uit dan op die foto.

   Ik hoop niet dat je het verkeerd opvat, want zo bedoel ik het absoluut niet! :)

   • Reply
    Aranka
    29 september 2016 at 16:37

    Ja! Dat dacht ik van de week ook! Heb meteen een afspraak geregeld voor nieuwe foto’s ?!

 • Reply
  Christine
  29 september 2016 at 16:28

  Wat zie je er super uit!

 • Reply
  Kim
  29 september 2016 at 17:09

  Ik ben stiekem blij dat het geen rood is geworden. Denk dat blond inderdaad echt jouw kleur is. Ik vind het dan ook heel mooi staan!
  Je ziet er echt zo goed uit!! Respect voor je verloren kilo’s!

 • Reply
  femketje
  29 september 2016 at 17:22

  oh pretty ;D

 • Reply
  Nathalie | Inside and Out
  29 september 2016 at 17:36

  Dit staat je echt heel fris en jeugdig zonder dat je een kinderlijke uitstraling krijgt (wat met rood best wel eens voorkomt)! Ik ben fan!

 • Reply
  Hanna
  29 september 2016 at 17:41

  Staat je goed!! Heerlijk altijd na de kapper gaan. Misschien een klein tip was leuk geweest als je before en after foto’s plaats zodat je het verschil kunt zien.

 • Reply
  Moniek
  29 september 2016 at 17:46

  Staat je supermooi. Ik denk dat een nog iets kortere bob jè ook heel mooi zou staan.

 • Reply
  Yvonne
  29 september 2016 at 18:05

  Ik denk dat het rode niet zo goed matcht met je huid. De kleuren op die foto zijn wél erg mooi! Maar dit blonde staat je heel goed en is natuurlijker om te zien; volgens mij daardoor juist iets wat bij je past. Ik snap je wel; soms wil je gewoon eens wat anders. Heb ik ook geregeld gedaan maar ik keer altijd weer terug naar wat ik nu heb. Donker geverfd haar werd altijd zo snel vaal; ik bleef aan de gang met kleuren. Met mijn huidige kleur hoef ik altijd alleen maar mijn uitgroei 3 tinten op te lichten en klaar. Het koel houden doe ik met een goede zilvershampoo. Fudge clean blonde is een topper!

 • Reply
  Yvonne
  29 september 2016 at 18:09

  Volgens mijn kapper moet henna echt uitgroeien en kun je dat niet zomaar ontkleuren of (eroverheen) verven, omdat je dan niet weet hoe de kleur uitpakt.

 • Reply
  Mimi
  29 september 2016 at 18:48

  Staat je heel goed en ook mooier dan rood.

 • Reply
  Marilla
  29 september 2016 at 19:04

  Heel mooi kapsel! Vind deze kleur je echt heel goed staan! Misschien neem ik dit wel mee naar mijn kapper als voorbeeld als je dat goed vind.

 • Reply
  Dalinka
  29 september 2016 at 19:17

  Heel mooi kapsel en de kleur staat je ook super goed. En aparte kleuren zijn inderdaad lastiger mooi te houden. Ik heb het eens paars geverfd maar toen moest ik om de 3 weken mijn haar verven anders zag het er niet uit met mijn uitgroei. Dat vond ik toch iets teveel van het goede. Maar elke keer richting de herfst begint het toch wel weer te kriebelen haha. Het blijft gewoon tof. Rood ook.

 • Reply
  Danielle
  29 september 2016 at 19:19

  Je haar is echt super leuk geworden, ook al is het niet wat je in eerste instantie van plan was. Ik vind het je goed staan blond, met een donkere aanzet. Is ook nog altijd iets wat ik een keer wil doen met mijn haar.

 • Reply
  Anna
  29 september 2016 at 19:44

  Leuk! Ik ben benieuwd naar de foto’s! ?

 • Reply
  Marije
  29 september 2016 at 19:50

  Wat straal je op de foto’s!!

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  29 september 2016 at 20:28

  Heel erg mooi Aranka! Ik denk dat dit beter is dan het rode hoor, dat blijft inderdaad maar even leuk. En mijn ervaring is dat als je dan later je foto’s van ‘vroeger’ terugkijkt, dat je dan denkt: ‘Hoe heb ik dat ooit mooi kunnen vinden???’ En dat heb je met deze kleur niet. Het staat je echt prachtig!!!!

 • Reply
  lisanne
  29 september 2016 at 21:48

  Leuk zo dat kortere haar, staat je goed! Vind de verschillende kleuren mooi, heb het zelf ook.

 • Reply
  hillybillybeauty
  29 september 2016 at 22:36

  Prachtige warme kleur zo! Gaaf kapsel :-)

 • Reply
  Linda
  30 september 2016 at 00:10

  Ik vind deze kleurencombinatie je ontzettend mooi staan. En wat fijn dat je kapper zo eerlijk tegen je is geweest. Hebben jullie ook een spoeling overwogen? Dan heb je denk ik even plezier, en geen lasten :)

 • Reply
  Luna
  30 september 2016 at 00:17

  Het maakt je sprankelend :)
  Ik vind rood ook gaaf, ooit wil ik een redhead zijn :)

 • Reply
  Kim
  30 september 2016 at 09:01

  Ik vind deze blonde kleur juist supermooi staan bij je ogen!

 • Reply
  Peggy
  30 september 2016 at 09:18

  Dit is een hele goede keus waar je lang plezier van zal hebben en… die je ook nog eens geweldig goed staat <3

 • Reply
  Wendy (B)
  30 september 2016 at 09:38

  Mooi!
  Echt wel!
  Heb je ook een foto van de achterkant?
  Het lijkt me nogal kort maar echt mooi!

 • Reply
  rachel
  30 september 2016 at 10:23

  ook ik vind het helemaal super :D lekker fris weer meis

 • Reply
  Nynke
  30 september 2016 at 11:16

  Staat je erg leuk!
  Het rode van de voorbeeld foto zou je denk ik ook super staan, maar blond is altijd goed!

 • Reply
  Kelly
  30 september 2016 at 19:58

  Staat je goed Aranka! Ziet er fris uit! Ik denk dat rood je ook wel gestaan had, je hebt namelijk een best neutrale huidskleur. Even een opmerking op de laatste alinea, het stoort mij niet hoor, maar het viel gewoon op… er staat ”har” in plaats van ”haar”. ;)

 • Reply
  Sara | Indiangold.nl
  15 augustus 2017 at 14:08

  Deze kleur staat je erg mooi en past helemaal bij je. Je zegt zelf dat je puntjes een as tint hebben, hoelang bleef dit bij jou zitten? En welke verzorging heb je hiervoor gebruikt?

 • Laat een reactie achter