Zoek
Sluit dit zoekvak.

Happy Birthday to me!

Tumblr_lwf4kd6hez1r7kxrzo1_1280_large

Er is er één jarig, hoera, hoera! Dat kun je wel zien dat ben IK! Yes, i’ts my birthday! Eindelijk geen tiener meer maar een echte tiger! Mijn vriend dacht dat ik het over een tijger had maar nee, ik kan eindelijk die -tig achter mijn leeftijd plakken. Als ik vijftig word wenste ik vast dat ik weer een tiener was, maar nu ben ik eindelijk een tiger!

Goed het is dus vandaag mijn 20e verjaardag! En ik ben er lekker niet! Ik zit al optijd in de trein naar Amsterdam voor het grote Kruidvat persevent, die kon ik gewoon niet missen. Gelukkig is het niet al te laat afgelopen en kan ik weer lekker optijd naar huis zodat ik toch nog ’s avonds wat visite kan ontvangen voor mijn verjaardag en er wat gezelligs van te maken. Voor mijn vrienden heb ik het afgelopen zaterdag al gevierd onder het genot van een lekker drankje en bakken chips. Natuurlijk is een avondje verjaardag vieren niet compleet om het af te sluiten in de late uurtjes in onze favoriete kroeg.

En nu komt het spannendste, ik ga rijlessen nemen. Ja, ik weet het ik ben laat maar ik had er gewoon nooit behoefte aan. Maar nu word het toch wel een beetje een beperking, want voor het werk is het handig en mijn vriend wil zo nu dan ook wel eens gebobt worden en voor mijn site kan ik dan ook eens naar plekken waar ik anders niet kan komen zonder een rijbewijs! Dus mocht je 8 maart van 3 tot 5 in Zwolle onderweg zijn, blijf vooral binnen!

 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

86 reacties

 1. Welcome to the tiger world ;)
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!! Een hele fijne dag, geniet ervan en laat je lekker verwennen :) het weer zit in ieder geval mee!
  Wat gaaf dat je rijlessen gaat nemen! Ik vond lessen altijd leuk haha

 2. Van Harte gefeliciteerd met je 20ste verjaardag!! een mooi rond getal. En rijlessen, super spannend maar zo fijn als je het hebt! Ik wens je nu alvast heel veel succes ;)

 3. Gefeliciteerd! Je bent echt een top meid! Geniet ervan vandaag, het zonnetje schijnt speciaal voor jouw verjaardag!

 4. Gefeliciteeeeerd! Maak er een top dagje van, en ook bij het Kruidvat event. :) En veel succes met je rijlessen Aranka, echt heel tof! :D haha, thank god woon ik niet in Zwolle.

 5. Gefeliciteerd!! En zo laat ben je niet met rijlessen hoor! Ik ben 22 en heb ook nog steeds mijn rijbewijs niet! Hihi ;-)

 6. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag !!!! Ik haalde ook pas m’n rijbewijs op m’n 21e omdat ik niet zo goed durfde maar ik kan je uit ervaring vertellen dat autorijden hartstikke leuk is, haha !

 7. Gefeliciteerd lieve Aranka! Welkom in de wereld van de tigers hihi. Heel veel plezier bij het Kruidvatevent! :D

 8. Happy B’day to you…….
  Wauw leuk naar nieuwe producten zien etc. tijdens het pers ev..
  Meid jij moet zelf weten wanneer je aan je rijlessen begint! Erg leuk…..
  Het zal allemaal wel meevallen en ik woon niet in je buurt…..hihihihi;-)
  Ik wens je een hele leuke en mooie dag toe

  Liefs en groetjes Xx

 9. Woehoee! Ik ben vandaag ook jarig ^^ 16.
  Het is wel heeerlijk weer dus we hebben het getroffen ;)
  Ha ik zit in zwolle op school.. Dus als ik je langs zie rijden zal ik zwaaien maar zwaai dan maar niet terug want anders heb je vast een boze rij-instructeur haha!
  Happy b-day!
  Liefs,

 10. gefeliciteerd !
  -tiger zijn is leuk, veel volwassener enzo :p Ik heb ook men rijbewijs pas op 21 behaald, k had het ook niet nodig maar vind het nu toch SUPERleuk dat ik het heb ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *