Zoek
Sluit dit zoekvak.

Happy Birthday to me!

Vandaag is het de dag dat ik 19 kaarsjes mag uitblazen op mijn taart. 19 jaar alweer, wat gaat de tijd toch snel. Soms voel ik me nog een kind van 12, maar inmiddels ben ik dus alweer 19 jaar jong. Vandaag is niet echt een bijzondere dag omdat ik gewoon naar stage moet en daar de hele dag moet werken. Natuurlijk vier ik ’s avonds mijn verjaardag voor de familie en een aantal vrienden komen langs. Ik maak er gewoon een gezellige avond van en vier het waarschijnlijk vrijdag nog met mijn vrienden.

Nu ik dus alweer 19 ben is er weer een heel jaar als 18 jarige voorbij gegaan. Het jaar waarin in 18 was zijn er natuurlijk ook een heleboel dingen gebeurd waar natuurlijk eventjes bij stil gestaan moet worden.

Op mijn 18e deed ik eindexamen HAVO, helaas zakte ik hiervoor tegen alle verwachtingen in, niemand had dit verwacht en ik zelf ook niet. Na veel wikken en wegen heb ik besloten om Communicatie en Marketing op het MBO te gaan doen op de versnelde manier. Deze studie past gelukkig helemaal bij mij!

Van school moet ik ook stage lopen, op een leuke manier kwam ik bij De Nieuwe Zaak terecht, waarbij ik eigenlijk alles rond de MissLipgloss mag regelen, wat ontzettend leuk is! Natuurlijk komen er nog meer webshops en andere zaken bij kijken maar noodzakelijk is het MissLipgloss.

18 is de leeftijd waar je overal legaal naar binnen mag en aan de sterke drank mag, nou dat heb ik geweten! Niet dat ik het eerst niet deed, maar legaal is wel net zo leuk! Oh en naar grote feesten gaan mocht ineens ook!

Op mijn 18e kocht ik mijn iPhone, ik ben er elke dag nog steeds super happy mee. En nee, we zijn nog net niet getrouwd.

Financieel werd het helaas op mijn 18e ook een stuk zwaarder. Helaas heb ik geen ouders die mijn sponsoren, dus ik moet alles helemaal zelf betalen. Maar dit maakt me wel heel zelfstandig. Ik weet wat ik heb en hoe ik – meestal dan – met geld moet omgaan. Schoolgeld betalen, telefoon rekening, zorgverzekering, kleding, verzorgende producten en ga zo maar door. Het is even puzzelen en meten in de maand maar het gaat me goed af. Gelukkig werk ik keihard en veel voor mijn centjes bij de Albert Heijn dus het gaat me goed af :).

Aan winacties moet ik niet meer meedoen, op mijn 18e heb ik achterlijk veel gewonnen. Ik denk dat ik wel totaal voor 2000 euro aan dingen heb gewonnen. Misschien brengt de 19 minder geluk.

In mijn 18e levensjaar ging het ineens ook heel erg hard met mijn site en heb hier dan ook eigenlijk elke dag keihard aan gewerkt. En het resultaat mag er wezen, ik zit namelijk al bijna op de 660 followers en heb per dag rond de 1200 unieke bezoekers, hallo!

Dit waren een aantal weetjes, nu ga ik weer verder met een big smile op mijn gezicht, want ik ben jarig!

Bron foto

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

49 reacties

  1. Hiep hiep hoera, echte power vrouw knap dat je zelf je site zo op de kaart hebt gezet daar heb ik super veel respect voor!! Ik wens je een top jaar!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *