Search
Close this search box.

Hapjes: Komkommer met salade

 photo Komkommer3_zpsdcb2007c.png

Elke keer met de verjaardag worst en kaas voor te zetten werden wij wel een beetje zat. Tijd voor iets anders dachten mijn moeder en ik, alleen wat verzin je dan! In de tuin hebben wij onze eigen komkommer planten en cherry tomaatjes en toevallig hadden we ook nog een bak salade in de koelkast staan, daar maakten we hele leuke taartjes van en ze waren een succes op de verjaardag!

 photo Komkommer_zpse01fa228.png

Wat heb je nodig?

– Komkommer
– Salade
– Cherrytomaatjes
– Mayonaise (optioneel)
– Paprikapoeder (optioneel)

 photo Komkommer2_zps2d37c5ed.png

Als eerst was je de komkommer en snijd je ze in wat dikkere plakken. Dan pak je een lepel of vork en schep je wat salade op de komkommer plakjes.

 photo Komkommer1_zps66a1a6eb.png

 photo Komkommer3_zpsdcb2007c.png

Snijd de cherrytomaatjes door midden leg ze bovenop de salade. Je kan eventueel wat mayonaise over de salade heen doen en daarna wat parikapoeder erover doen voor het effect. Wij hebben dit alleen achterwege gelaten.

 photo Komkommer4_zps2c9aebfc.png

En klaar zijn je komkommertaartjes voor de visite, het is echt super makkelijk te maken en weer eens wat andere dan kaas en worst. Het is ook nog eens ontzettend lekker, en redelijk gezond!

 photo Komkommer5_zps806f7f46.png

Wat voor een hapjes maken jullie voor een verjaardag?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

  1. Dit ziet er erg lekker uit. Welke salade heb je gebruikt? Ik zie het zo snel niet in het artikel staan? Of heb je gewoon een huzarensalade gekozen?

    Mijn favoriete partysnack’s zijn wraps gevuld met zalm, roomkaas en sla, rolletjes ham met monchou en een klein gesnippert uitje en (ookal vind ik deze zelf niet zo lekker) gevulde eieren doen het ook altijd goed op verjaardagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *