Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hansaplast persevent en nieuwe verzorgende voetenlijn

Vroeg opstaan is niet echt mijn sterkste punt, maar voor een dagje Amsterdam met een heel leuk persevent heb ik dat er graag voor over. Om half 10 werden we in Amsterdam verwacht, dat betekend dat Tim en ik al om kwart voor 8 met de trein moesten vertrekken uit Zwolle. Op naar het persevent van Hansaplast met een heerlijke pedicure, ontbijt en een heleboel informatie over hun nieuwe producten. Een ding was me al snel duidelijk Hansaplast is zeker geen suf pleistermerk.

Binnenkomst was al meteen goed, een heerlijk ontbijt stond op ons te wachten. Daar had ik wel zin in want het was al vroeg die ochtend dat ik mijn boterhammen achter de kiezen had. Een heerlijke vruchtensap ging er makkelijk in en de chocolade croissants waren ook heerlijk!

Hansaplast is dit jaar 90 jaar en dat vieren ze met een hele nieuwe lijn speciaal voor de voeten. Een anti-eelt lijn! Hartstikke handig want 41% van de Nederlanders verwijderd eelt dus deze mogen best wel geholpen worden met een handig product die je gewoon in de drogisterij kan kopen. Wij kregen een uitgebreide behandeling met deze heerlijke en effectieve producten.

Begin van de heerlijke pedicure, mijn net gelakte teennagels moesten snel ontdaan worden van nagellak. Klaar voor de behandeling met: nagels knippen, nagels vijlen, nagel riemen verzorgen, goed schoonmaken, scrubben, crème insmeren en masseren.

Als einde mochten we natuurlijk ook nog een leuke nagellak kleur op, ik koos voor een fel roze van OPI. Welke kleur het is weet ik helaas niet meer.

En tijdens de behandeling nog even op de foto met Tim!

Eenmaal thuis met een heerlijke goodiebag waar deze producten in zaten tijd om te gaan testen! Maar wat zat er nou allemaal in?

Hansaplast Anti-Eelt Peeling: – €5,49
De Peeling met 5% Ureum is effectief en verzorgend tegelijkertijd door de toevoeging van amandelolie. Breng wat aan op je natte voetjes en masseer het lekker in, daarna goed afspoelen met water.

Hansaplast Anti-Eelt Crème: – €6,49
De crème laat zichtbaar resultaat zien in vier dagen en gaat eeltvorming tegen door de toevoeging van 20% Ureum. Dit is een huideigen stof die vocht vasthoudt in de huid. 

Hansaplast Anti-Eelt Serum: – €7,49
Het Hansaplast Anti-Eelt Serum met 20% Ureum is effectief vanaf de eerste keer aanbrengen. Breng het serum aan op de plekken waar het nodig is, na een aantal dagen moet je al het verschil zien!

De Hansaplast Anti-Eelt-lijn is geschikt voor diabetici en is dermatologisch getest

Ik en mijn vader gaan uitgebreid de producten testen, dus je ziet je over een tijdje terug in een review! Zijn jullie benieuwd naar de producten?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

  1. Ik had ook een uitnodiging gekregen, alleen was het tijdstip voor mij niet echt ideaal. Het zag er wel heel leuk uit en de producten lijken me ook heel fijn, ik ben benieuwd hoe ze je bevallen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *