Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hansaplast Anti-Eelt producten

Voeten, niet meteen het eerste waar je aan denkt als je het woord Hansaplast ziet staan, maar toch heeft Hansaplast een hele voetenlijn met nu een viertal nieuwe producten! Een anti-eelt lijn en een repair & care crème voor de voeten! In een ander bericht had ik jullie deze producten al laten zien maar laten zien is natuurlijk geen goede review, vandaar dat ik deze vandaag wel geef. Want mijn vader en ik hebben deze lijn uitgebreid getest!

Het jubilerende Hansaplast (ze zijn dit jaar 90 geworden!) introduceert nu een nieuwe anti-eelt lijn om het grootste voetprobleem onder ons aan te pakken. De Anti-Eelt Crème, Anti-Eelt Serum en Anti-Eelt Peeling bieden de meest effectieve en snelle oplossing voor de zeer droge en verharde huid. Ook komt Hansaplast uit met een Repair & Care crème om de voetjes lekker zacht en soepel te houden!

Zoals je net al kon lezen hebben mijn vader en ik deze lijn getest, misschien denk je waarom je vader? Mijn vader heeft behoorlijk last van eelt en ik niet, dus een uitgewezen kans om te kijken of deze producten nou echt werken. En wist je dat mannen net zo intensief bezig zijn met verzorgen van de voeten al vrouwen?

Hansaplast Anti-Eelt Serum: – €7,49
Het Hansaplast Anti-Eelt Serum met 20% Ureum is effectief vanaf de eerste keer aanbrengen. Breng het serum aan op de plekken waar het nodig is, na een aantal dagen moet je al het verschil zien!

Goed, deze producten heb ik aan mijn vader gegeven. Mijn vader heeft ze gedurende 3 weken elke dag gebruikt en getest. Over dit product was hij helaas niet erg tevreden, na 3 dagen zat hij onder de uitslag. Niet echt een goede reactie op het goedje, niet wetende dat het hiervan kwam (na een tijdje wist hij het wel) is hij door gegaan met het gebruik. Resultaat, geen resultaat… Deze stick werkt niet tegen echte eelt plekken die mijn vader heeft. Misschien doet het wel zijn werk op wat mindere eelt plekken.

Wel handig is de aanbrengstick van dit product. Je kan het daarmee makkelijk en precies aanstippen, maar helaas is dit geen wonder product voor echt eelt.

Hansaplast Anti-Eelt Crème: – €6,49
De crème laat zichtbaar resultaat zien in vier dagen en gaat eeltvorming tegen door de toevoeging van 20% Ureum. Dit is een huideigen stof die vocht vasthoudt in de huid.

Net zoals het bovenstaande product heb ik deze ook aan mijn vader gegeven. Hier was hij wel enthousiast over. Door het eelt zijn de voeten nogal hard en stug, na een aantal dagen deze crème te hebben gebruikt waren ze zichtbaar en voelbaar verbeterd en zeker ook zachter geworden. Een fijne crème dus voor je voeten als je vast van eelt hebt. De eelt gaat er niet echt van weg maar het maakt het wel een stuk soepeler!

Wel is de crème wat vettig dus let op met lopen als het nog niet helemaal goed in de huid is getrokken!

Hansaplast Repair & Care: – € 6,45

Droge huid kan barsten, vooral op de hielen en wanneer de omringende huid dikker en vereelt is. Dat is geen goede conditie, omdat die barsten geïrriteerd kunnen raken en erg pijnlijk kunnen worden. Daarom heeft Hansaplast deze crème ontwikkeld om dit tegen te gaan.

Dit is echt een fijne crème! Maar je moet wel oppassen met deze crème omdat hij ontzettend vet (dus ook goed voedend) is. Breng het echt aan voor het slapen en ga niet meer lopen want deze crème laat een vettig laagje op je voeten achter, pas hier dus mee op. Mijn voeten voelen de volgende dag na het insmeren met deze crème echt ongelooflijk zacht aan.

Dit is echt een aanrader al mag ik het zelf zeggen als je geen last van eelt hebt maar van hielkloven en droge voeten die wel een beetje verzorging kunnen gebruiken.

Hansaplast Anti-Eelt Peeling: – €5,49
De Peeling met 5% Ureum is effectief en verzorgend tegelijkertijd door de toevoeging van amandelolie. Breng wat aan op je natte voetjes en masseer het lekker in, daarna goed afspoelen met water.

Dit is weer een fijn product, ik had eigenlijk nog nooit van scrub voor je voeten gehoord maar dat bestaat natuurlijk ook. Heb je ooit wel eens na het douchen over je voeten heen gewreven en gezien hoeveel dode huidcellen er vanaf kwamen? Toen ik dat voor het eerst deed schrok ik wel een beetje. Dit kan je dus tegen gaan om goed elke week of eens in de twee weken je voeten met dit product te behandelen. Resultaat, heerlijk zachte voeten en je verkleint de kans op eelt!

Een heerlijk dichte scrub waar jij je voeten wel zacht mee krijgt. Gebruik hem bijvoorbeeld na een lekker voetenbad of douchebeurt.

Mijn vader en ik zijn over het algemeen heel erg te spreken over de producten behalve de anti-eelt stick omdat deze niet werkt en een allergische reactie veroorzaakt. De producten zijn vanaf nu te koop bij de drogisterijen!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

 1. Handig artikel! Gelukkig heb ik zelf helemaal geen last van eelt.. heb vooral hele zachte voetjes en krijg overal blaren in (zelfs in Uggs)
  Sta juist altijd bekend om mijn baby voetjes omdat ze zo zacht en mollig zijn :P

 2. Wat grappig dat je je vader als testcase hebt gebruikt voor het testen van het Anti eelt serum, ik zoek nog een wonder product tegen Eelt helaas is dit ‘m dus ook niet. Wel leuk artikel!!!

 3. Ik heb niet echt last van eelt, maar ik hou er wel van om mijn voeten te verzorgen. De producten,kijken mij fijn, vooral de peeling.

 4. Ik ga toch wel eens kijken naar de producten, want mijn eelt wil ik echt een keer weg hebben! Al die harde klonten onder mijn voeten, bah.

 5. Dit moet ik maar even aan mijn moeder vertellen, haha!
  Leuk dat je je vader hebt laten testen. Mannen zijn toch vaak wel makkelijk met hun mening. Het werkt of het werkt niet.
  Zelf heb ik totaal geen eelt. Echt helemaal niks. Ik heb extreem zachte voeten, maar wel al-tijd blaren. Ook niet leuk!!

 6. Ontzettend handig artikel! Ik heb het meteen mijn moeder verteld.. De laatste scrub lijkt me vooral erg fijn, maar ook de crème voor het slapen! (:

 7. Hallo,
  Mijn naam is Natalie en ik ben dringend op zoek naar een pedicure examen model. De datum is 17 juli om 09:00 uur in Schoonrewoerd (vlakbij Utrecht). Even in het korst waaraan je dient te voldoen:

  1. minimaal 5 knipbare teennagels
  2. minimaal 3 locaties snijdbaar eelt (heel dik en veel eelt)
  3. minimaal 1 likdoorn óf minimaal 1 ingroeiende nagel óf kloven

  Voldoe je hieraan, neem dan zsm contact met mij op via natalie_martins@live.nl
  Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *