Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hannah Skincare Routine

Vorige week konden jullie lezen dat ik een heerlijk Hannah Xperience kreeg. Hannah is een huidverzorgings merk dat de huid echt aan het werk zet om resultaten te boeken. Natuurlijk is zo een behandeling heel erg fijn, maar thuis moet je ook verder gaan met verzorgen. Daarom kreeg ik een hele toilettas met spullen mee naar huis om het daar voor te zetten. Jullie waren benieuwd naar de producten en hoe het werkte, dus vandaar heb ik mijn Hannah skincare routine opgenomen! Mocht je vragen over de producten hoor ik dat natuurlijk!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

 1. Wat leuk dat je dit hebt gefilmd!
  Ik zat laatst nog wat oude filmpjes van je te kijken en ik vind echt dat je filmpjes ontzettend verbeterd zijn! Leuk om die vooruitgang te zien!

 2. Hmm, ik ben steeds benieuwder naar een Hannah experience. Ik heb laatst een testertje geprobeerd en ik had dat product eigenlijk wel fullsize aan willen schaffen. Heerlijk merk!

 3. Wat klinkt het goed allemaal! Ik heb zelf nog niets van Hannah, maar dat je producten ‘op maat’ krijgt zoals jij zegt, klinkt erg fijn.

 4. Good way of telling, and pleasant piece of writing to get facts regarding
  my presentation topic, which i am going to deliver in college.

 5. Hi! Would you mind if I share your blog with my facebook group?
  There’s a lot of people that I think would really enjoy your content.
  Please let me know. Cheers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *