Zoek
Sluit dit zoekvak.

hannah Enzymatic Skin Peeling & Glycolic Gel 6%

 photo peeling_zps887867e6.png

De huid regelmatig een peeling geven is zeker geen overbodige luxe, zeker niet in deze tijd van het jaar wanneer je huid toch wat droger is en last van velletjes heeft. Het resultaat van een peeling is een heerlijk zachte, mooie en egale huid. Teveel peelen of exfoliëren of het gebruik van te agressieve producten kan de hoornlaag van de huid en daarmee de zo belangrijke natuurlijke beschermfunctie wel aantasten. Maar met deze twee nieuwe producten van hannah hoef je je daar niet zorgen om te maken.

 photo peeling1_zps565d9409.png

“Het lijkt steeds populairder te worden, om de huid dagelijks te irriteren met bijvoorbeeld producten op basis van sterk prikkelende of zelfs agressieve ingrediënten. De huid blijft hierdoor dagen en soms zelfs weken lang vervellen. De nieuwe aanmaak van gezonde huidcellen kan hierdoor niet voldoende gestimuleerd worden en de huidverdikking stagneert. De huid wordt als gevolg hiervan steeds dunner en daarmee ook steeds kwetsbaarder voor schadelijke externe invloeden. Met hannah kun je de huid op een veilige en milde wijze exfoliëren, met een keuze uit twee effectieve producten.” Aldus hannah, tijd om hier verandering in te brengen!

 photo peeling2_zps83217a5a.png

hannah Enzymatic Skin Peeling

De hannah Enzymatic Skin Peeling is een heel milde peelingcrème – maar ik vind het wel een beetje op een heerlijk romige mousse lijken -, welke werkt op basis van een enzymatische werking. Het aan de formule van de Enzymatic Skin Peeling toegevoegde citroenzuur werkt peelend op de huid. De sojaproteïnen in deze zachte peeling werken daarnaast beschermend bij hormoongerelateerde verouderingsprocessen. Dankzij aminen zorgt deze peeling voor een regulatie van de pH-waarde. De samenstelling bevat tevens jojoba olie dat de zuurmantel van de huid reguleert en de spankracht verhoogt.

 photo peeling8_zps30c329d3.png

Deze heerlijk rijke peelingcrème bevat verder diverse huidverzorgende en huidregenererende werkstoffen zoals tarwekiemolie, tocopherol (vitamine E) hamamelis en palmitine- en stearinezuur. Deze formule kan worden gebruikt voor de zeer gevoelige huid en kan naast gezicht, hals en decolleté, zelfs worden aangebracht op de tere huid rondom de ogen. Hierboven kan je de hele ingrediëntenlijst zien.

 photo Peeling3_zps53ae8c5f.png

De hoornlaag (de buitenste laag van de huid) is als het ware te vergelijken met dakpannen. De huidcellen in deze laag zijn door hoornbrugjes met elkaar verbonden. De hoornbrugjes zijn opgebouwd uit eiwitten welke veel vocht tot zich kunnen nemen, hetgeen zorgt voor een oppervlakkige hydratatie. Het woord ‘enzymatisch’ wil zeggen ‘eiwitsplitsend’. De hannah Enzymatic Skin Peeling lost alleen de hoornbrugjes op, waarmee de cellen onderling met elkaar verbonden zijn, maar respecteert de hoornlaag bij haar belangrijke, huidbeschermende functie. Nadat de peeling aangebracht is, zal er een licht prikkelend gevoel op de huid ontstaan. Dit is een teken dat de formule haar peelende werking voldoet.

 photo peeling4_zpse85b5988.png

Zoals ik jullie al vertelde is de substantie van de peeling echt heerlijk, het is een soort van rijke en luchtige mousse die echt heerlijk aanvoelt. Op de huid merk je meteen dat er iets mee gebeurt, je huid neemt het meteen op en als je de peeling op het gezicht begint in te masseren verdwijnt meteen het vloeibare. Wat je overhoud is een soort korrelig iets waarmee je daarna goed kan peelingen. Deze rul je van je gezicht af en wat je dan over houdt is echt een ontzettend gladde huid. De laatste restjes kun je nog met een warm vochtig – wel goed uitgeknepen – washandje verwijderen.

 photo peeling10_zps5e90864b.png

Hoe werkt en wanneer breng je de hannah Enzymatic Skin Peeling dan aan? Na het reinigen van je gezicht kun je de peeling aanbrengen. Je brengt dan wel royaal wat peeling aan – iets meer dan wanneer je een dagcrème gebruikt – aan op je gezicht en begint het in te masseren. Voor de gevoelige huid verwijder je hem met een warm en vochtig kompres – washandje – en heb je een huid wat wel tegen een stootje kan kun je hem er af rullen. Zelf vind ik de peeling erg prettig en ik rul hem ook van mijn gezicht af. De peeling tintelt heel subtiel op de huid wat heel prettig aanvoelt.

 photo peeling5_zpsb3b02892.png

hannah Glycolic Gel 6%

De formule van hannah Glycolic Gel 6% is speciaal ontwikkeld om de huid op een milde maar effectieve wijze te ontdoen van dode huidcellen door haar te exfoliëren i.p.v. ‘mechanisch’ te scrubben dankzij glycolzuur. Glycolzuur valt onder de alfahydroxyzuren (AHA’s) oftewel fruitzuren. Het wordt gewonnen uit suikerriet en heeft binnen deze groep de meest krachtige werking. Wel in een lage concentratie, zoals in de vorm van de hannah Glycolic Gel 6% maakt het de huid niet alleen glad en goed door het verwijderen van dode huidcellen en een verhoornde huid, maar heeft het tevens een intensief collageenverbeterende werking (het activeert de collageensynthese). Glycolzuur zet de huid dus flink aan het werk en in beweging. De aanmaak van nieuwe huidcellen wordt daardoor krachtig gestimuleerd, bij een consequent gebruik leidt het tot zichtbare én voelbare huidversteviging.

 photo peeling6_zps9ee1098f.png

Glycolzuur heeft tevens een positieve invloed op de celvernieuwing in de huid. Regelmatig gebruik van hannah Glycolic Gel 6% verbetert de huidstructuur én -textuur, waardoor o.a. rimpels, fijne lijntjes, littekens, grove poriën en hyperpigmentatie verminderen. Dit milde fruitzuur bevordert bovendien de algehele huidconditie, activeert de celdeling, is verantwoordelijk voor het gladder worden van de huid en hydrateert en verjongt de huid. De toegevoegde Chitosan in hannah Glycolic Gel 6% is een krachtige moisturizer voor de huid die tevens zuiverende eigenschappen heeft. De formule is zo mild, dat deze ook rond de ogen prima te gebruiken is. Het resultaat? Een perfect gladde, stralende en stevige huid!

Ingrediënten: Aqua, Glycolic acid en Chitosan. Het is dus een heel rijk product zonder teveel andere ingrediënten

 photo peeling9_zps4d622d24.png

Ook dit product breng je masserend aan op het gezicht. Op de foto hierboven zie hoeveel je nodig hebt voor je gezicht, dit is één pompje. Na het aanbrengen van de hannah Glycolic Gel 6% merk je dat de huid het opneemt en smeer je er daarna een verzorgend dagproduct op. Zelf vind ik het heel fijn om daarna het Opulence serum van hannah te gebruiken met daarna de Touch Of Silk. Mijn huid voelt zijdezacht aan en echt helemaal schoon. Het tintelt wel een beetje op de huid, maar zeker niet irriterend. Ook dit product is geschikt voor alle huidtypes.

 photo peeling7_zpsd4a1e89f.png

De producten zijn niet bedoeld om na elkaar te gebruiken het is dus echt of die of de andere. Zelf had ik het nog eventjes nagevraagd, je kan ze wel in combinatie gebruiken maar dit is echt als je een hele sterke huid hebt wat veel kan hebben. Nou heb ik dat toevallig en bij mij voelde het na afloop echt geweldig aan, maar dat is dus wel teveel van het goede voor de normale huid.

Ik ben echt ontzettend enthousiast over deze producten en gebruik ze om de beurt 2x in de week. Wil je dus een milde en echt goede peeling voor de huid hebben dan kan ik je beide producten zeker aanraden. De Enzymatic Skin Peeling is wat meer werk en de Glycolic Gel 6% is zo aangebracht en daarna kan je ook meteen weer verder.

De hannah Enzymatic Skin Peeling is te koop voor € 31,50 en de hannah Glycolic Gel 6% voor € 35,50. hannah is te koop bij verschillende beautysalons en natuurlijk online.

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Wauw, prachtige foto’s heb je gemaakt voor dit artikel zeg! De producten klinken erg fijn. Of ik het zelf aan zou schaffen durf ik niet te zeggen. De prijs is ook best uh… heavy haha.

  2. Ik heb zeer slechte ervaringen met de producten van Hannah. Zeer duur en eerder verslechtering dan verbetering van de huid.
    Wat mij betreft een echte AFRADER.
    Maartje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *