hannah Clearity Cream

 photo Hannah-Clearity-Cream5_zpsdf6e27d2.png

Al een hele tijd heb ik deze hannah Clearity Cream in de kast staan en ik gebruik hem dan ook elke avond – als ik er aan denk -. Tijd om er dus iets over te schrijven! De Clearity Cream is speciaal voor de onzuivere en vette huid, dus ik was daarom extra benieuwd naar dit product met mijn vette huid. Ik las al veel lovende reviews en vandaag is het tijd mijn mening te geven over het product.

 photo Hannah-Clearity-Cream3_zps3aba74e9.png

De Clearity Crean van hannah heeft een weerstandsverhogende en kalmerende formule. Een onzuivere, vette of geirriteerde huid vraagt om een product dat de huid kalmeert, herstelt van zuiverheid, talgreductie en een verhoging van de natuurlijke weerstand en dat belooft deze crème te doen. Deze crème is alles in één. Hij hydrateert, kalmeert, zuivert en balanceert de huid!

 photo Hannah-Clearity-Cream_zpsc62393de.png

De formule van de nieuwe hannah Clearity Cream staat voor een niet te missen zichtbare en voelbare huidverbetering, dankzij zuivere werkstoffen afkomstig uit natuurlijke bronnen zoals etherische oliën, maïs en pompoen. Pompoenextract werkt normaliserend op zowel de talgproductie als bij ontstekingsreacties en irritaties van de huid. Het heeft ook een krachtige antioxidantwerking en opbouwende functie op de natuurlijke vet en vochtbalans van de huid, dankzij het gehalte aan essentiële vetzuren. Dankzij de toevoeging van sheabutter en essentiële vetzuren aan de formule van hannah Clearity Cream wordt het natuurlijke milieu van de huid op peil gebracht en gerespecteerd.

 photo Hannah-Clearity-Cream4_zps559c26a2.png

De hannah Clear lijn bestaat uit producten die helemaal helder zijn. Met andere woorden, ze staan dicht bij de huid en zijn BDIH en Ecocert goedgekeurd, het zijn dus 100% natuurlijke producten. Zo wordt de pure schoonheid van het product en de huid naar boven gehaald. De Clearity Cream bevat dan ook heel veel natuurlijke ingrediënten zoals je kan zien. Doordat er ontzettend veel oliën in zitten voelt het product inderdaad erg vettig aan. De natuurlijke geur van het product ruik je trouwens ook terug, hij ruikt heel kruidig, daar moet je wel van houden. Ik zelf vind het niet stinken, maar het is ook niet mijn favoriete geur.

 photo Hannah-Clearity-Cream1_zps1bcc89e6.png

Het hoge gehalte aan antioxidanten in hannah Clearity Cream zorgt voor een goede weerbaarheid van de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De werkstof Defensil Plus is een krachtige, weerstandsverhogende antioxidantolie op basis van aalbessen en extracten uit de blaasjeswingerd, met een ondersteunende werking voor de enzymen in de huid. Het toegevoegde ingrediënt Oxynex LM bevat onder andere de antioxidant vitaminen C en E in combinatie met essentiële vetzuren.

De etherische rozemarijnolie geeft de kruidige geur aan de  hannah Clearity Cream maar ook een activering van de doorbloeding in de huid. Rozemarijnolie balanceert tevens de vethuishouding, heeft een zuiverende werking, stimuleert de huid en werkt tonifiërend. Dit alles maakt deze natuurlijke etherische olie uitermate geschikt voor de verbetering van zowel de geïrriteerde als de vette of onzuivere huid.

Het heeft ook nog eens een talgreducerende werking dankzij de werkstof Regu-Seb. Dit ingrediënt is een combinatie van arganolie, zegepalm, sesamolie en diverse plantesterolen. Het zorgt voor talgregulatie op de lange termijn en bouwt de natuurlijke huidweerstand op. Dit multifunctionele ingrediënt kan de vettere huidcondities minder vettig doen aanvoelen en irritaties helpen verzachten. Dit alles bij elkaar klinkt echt heel goed. Ik ben heel benieuwd wat mijn vette huid van deze crème gaat vinden.

 photo Hannah-Clearity-Cream6_zps43384ef3.png

De verpakking spreekt me in ieder geval al wel heel erg aan. Een mooie strakke matte glanzen flacon met een handige pompdop. Je hebt één pompje per keer nodig en dat is genoeg voor je hele gezicht.

 photo Hannah-Clearity-Cream7_zps6d50fe8b.png

De crème is erg dun, daar moest ik in het begin wel een beetje aan wennen met het aanbrengen dat je dit voorzichtig moet doen.

 photo Hannah-Clearity-Cream8_zpsb7186aa1.png

Ik gebruik de crème denk ik al 2 maand als nachtcrème. Waarom als nachtcrème? Omdat ik hem toch wel erg vettig vond op mijn huid. Hij trekt heel snel in maar toch blijft er toch een beetje een vettig laagje achter. Dat vind ik niet erg prettig als ik daarna meteen make-up wil aanbrengen. Mijn vette huid was erg benieuwd naar deze crème, maar helaas ik merk totaal geen verschil met mijn huid. Ik heb dan ook wel echt een extreem vette huid en ik heb altijd het idee dat de producten het vaak alleen maar erger maken en dat ik echt alleen baat heb bij super basic producten die eigenlijk niets voor je huid doen. Anderen waren er wel echt lyrisch over, dus ik mag graag geloven dat het echt een heel fijn product is, alleen ik kan de wonderen van dit product niet ontdekken.

 photo Hannah-Clearity-Cream9_zps15c5e64e.png

Daarom zou ik hem niet nog een keer kopen. De beloftes klinken geweldig en de andere reviews zijn dat ook, maar voor mijn huid is dit gewoon niet te oplossing, terwijl ik echt een vette huid heb. Met die reden heb ik geen € 57,00 over voor een crème van 50 ml. De hannah Clearity Cream is te koop bij de salons en online in de webshop!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  Jessica
  19 juni 2014 at 15:04

  Jammer dat hij voor jou niet lijkt te doen waar je op hoopte. Ik vind hem best wel duur, maar ben wel heel erg benieuwd naar het product, sowieso naar het merk Hannah!

 • Reply
  Koalabeautymama
  19 juni 2014 at 15:12

  Zo dat is best prijzig! Ik heb nog nooit iets van Hannah geprobeerd maar hoor er wel veel over op verschillende blogs.

 • Reply
  Sofie
  19 juni 2014 at 15:18

  Vervelend dat de crème niet werkt zoals verwacht! Fijne en duidelijke review.

 • Reply
  inspiredbylifee
  19 juni 2014 at 15:25

  Jammer dat die niet werkt zoals je dacht, hij is ook best prijzig.

 • Reply
  MySimplySpecial
  19 juni 2014 at 15:29

  Wat jammer dat deze creme voor jou nog niet goed werkt!

 • Reply
  Blogging MiKa by Michelle Kaiser
  19 juni 2014 at 15:30

  Het is echt een perfect uitgebreide review. Jammer dat het dan voor de vette huid is gemaakt en de vette huid er niet goed op reageert en het ten slotte niet doet wat het moet doen. Dus ja dan is het wel een duur product. Jammer. Hannah is volgens mij wel echt een topmerk.

 • Reply
  femketje
  19 juni 2014 at 15:36

  hmmz, voor die prijs zou ik het ook geen tweede kans geven!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  19 juni 2014 at 15:54

  Wow, de prijs is echt hoog!

 • Reply
  Julie
  19 juni 2014 at 16:07

  Hij is wel erg duur… Zeker als hij voor je huid ook niet geschikt is! :-)

 • Reply
  elegantic
  19 juni 2014 at 16:16

  Wat jammer! En de prijs is ook érg hoog. Of hij nou fijn of niet fijn is.

 • Reply
  pamela
  19 juni 2014 at 16:18

  jammer! hij is ook erg duur.

 • Reply
  Denise
  19 juni 2014 at 16:21

  Jammer dat ‘ie niet geschikt is voor je huid, erg prijzig ook!

 • Reply
  iiiThinkPink
  19 juni 2014 at 17:27

  Jammer dat hij een beetje tegenvalt..

 • Reply
  Melanie
  19 juni 2014 at 18:02

  Jammer dat het niet voor je werkt! Dan zou ik er ook niet zoveel geld aan besteden. Ik denk dat dit echt afhankelijk is van iemands huid.

 • Reply
  Nélina
  19 juni 2014 at 19:11

  Hey Aranka,
  Wat voor mij erg tegen mijn vette huid hielp was de Total Matteness lijn van Philosophy, misschien een tip om te proberen?? Ik had ook een extreem vette huid vooral mijn T-zone! Ik ben nu een maandje bezig en merk nu al resultaat echt geweldig!

  Hopelijk heb je er wat aan!

 • Reply
  lucindainwonderland
  19 juni 2014 at 20:03

  Dat is echt veel te veel geld voor een product waar je niet helemaal laaiend enthousiast over bent. Nope, niet doen. Ik hou het toch ook op mijn “goedkopere” cremetjes die wel werken. xxx

 • Reply
  chucky1012
  19 juni 2014 at 21:11

  Jammer dat dit product heel erg tegenvalt. Ik zal het voor de zeer hoge prijs dan ook zeker niet kopen.
  Ik ga wel voor de goedkopere die wel hun werk perfect doen ;-)

 • Reply
  Shaz
  19 juni 2014 at 22:51

  Dat is echt prijzig. Ik heb ook een vette huid en dat blijf je gewoon houden. Na reinigen blijft mijn huid max een uurtje mat en daarna begint het weer vettig te worden.

 • Reply
  Beau
  20 juni 2014 at 19:34

  Prettige review heb je geschreven! Jammer dat hij zo tegenvalt..

 • Laat een reactie achter