Handige spullen voor in je tas naar het strand of park

Handige spullen voor in je tas naar het strand of park

Het is zomer en heerlijk weer buiten, we gaan op vakantie, naar het strand, vertoeven aan het zwembad of relaxen in het park. Ik neem altijd een grote canvas tas mee met daarin een paar handige dingen waarmee ik altijd wel even zoet blijf. Benieuwd wat er in mijn tas zit als ik een dagje naar het strand, zwembad of park ga? Kijk dan snel met me mee, misschien haal je er nog handige inspiratie uit!

Handige spullen voor in je tas naar het strand of park

Volgen jullie mij al op Instagram?

De tas zelf

Als eerst natuurlijk de tas, ik gebruik zo een grote stoffen tas met lange handvaten zodat je hem gemakkelijk over je schouder kan dragen. Mocht je meer meenemen wat je daar eventueel gaat weggooien (zoals eten) is het ook handig een klein vouwtasje mee te nemen, kun je hem daarna weer opvouwen en in de tas doen. Of juist handig om mee te nemen als je van plan bent daar te plekke iets te kopen en het mee te nemen naar huis.

Basics

Ze staan hier niet op de foto maar de basics zijn natuurlijk vanzelfsprekend. Ik neem mijn portemonnee met geld mee, mijn telefoon (vaak met oplader of powerbank), sleutels en dat soort dingen. Wel zo handig als je überhaupt de deur uit gaat.

Zonnebril

Als het zonnetje schijnt krijg ik vaak meteen last van mijn ogen. Ik kan het felle licht niet goed verdragen en begin meteen met mijn ogen te knijpen, een zonnebril is dan heel erg handig. Maar ik denk dat iedereen die wel standaard mee neemt als het zonnig weer buiten is.

(Hand)doek

Als je een dagje naar het strand of zwembad gaat is het natuurlijk wel zo handig je handdoek mee te nemen, om op te liggen en je natuurlijk mee af te drogen. Wat ook heel handig is om mee te nemen (als je niet nat wordt) is een hammamdoek, deze zijn lekker groot en nemen niet zoveel ruimte in beslag! Kreeg laatst van meerdere mensen deze tip en klinkt heel handig.

Handige spullen voor in je tas naar het strand of park

Iets lekkers

Als je lekker op je handdoek aan het ontspannen bent krijg je vaak toch wel zin in iets lekkers. Je kunt ervoor kiezen om je tas vol met snoep en chips te gooien (wat ik voorheen vaak deed), maar je kunt ook voor een bewustere keuze gaan. Daarom neem ik altijd een maaltijdreep en een lekker tussendoortje van Weight Care mee. Zo kom ik niet in de verleiding om een patatje als lunch te kopen. De maaltijdrepen van Weight Care zijn per stuk verpakt en daarom heel erg makkelijk mee te nemen. Ik heb vaak de Maaltijdreep Pinda-Noga in mijn tas zitten. Die is ontzettend lekker en vult goed, waardoor de trek naar iets ongezonds wat ze in de kraampjes aanbieden over is. Krijg ik dan toch nog in de loop van de middag zin in wat lekkers, dan neem ik een Weight Care tussendoortje. Namelijk de Krokante reep met pure chocolade! Onwijs lekker en dat voor maar 75 calorieën!

Flesje water

Als ik in Nederland ben neem ik eigenlijk altijd mijn Dopper mee. Ik vul hem thuis met kraanwater en als hij leeg is kan ik hem overal weer vullen met water en hoef daarvoor geen duur flesje water te kopen. Ook is het ontzettend belangrijk met warm weer goed te blijven drinken en dat doe je automatisch als je water bij je hebt.

Haar elastiekje

Hier kan ik ook echt niet zonder als het warm is, een haarelastiekje. Door al dat haar in mijn nek begin ik spontaan te zweten als het warm is. Met een elastiekje doe ik snel even mijn haar in een staart of knotje en klaar is Kees. Ook is het handig als het waait zodat je niet al je haar in je gezicht krijgt.

Leesvoer

Na 10 minuten door je Instagram heen gescrold te hebben begin ik mij vaak wel een beetje te vervelend. Daarom is het lekker als je wat te lezen hebt. Je kunt kiezen voor een leuk tijdschrift, een boek of wellicht je e-reader! Vooral van die laatste ben ik groot fan!

Zonnebrand

Eigenlijk mag je deze nooit vergeten als de zon schijnt, zonnebrand! Ook in Nederland is het ontzettend belangrijk je goed in te smeren, zelfs als het bewolkt is. De zon is op dit moment erg krachtig waardoor je snel verbrandt. Een goede zonnebescherming is dus ook echt een must!

Spelletjes

Ben je met meerdere mensen dan is het leuk om een spelletje mee te nemen. Je hoeft niet meteen Catan bij je te hebben maar er zijn genoeg compacte spelletjes die ontzettend leuk zijn. Beverbende is op dit moment hier een groot favoriet, maar in dit artikel deel ik nog veel meer leuke spelletjes die je zo met je mee kan nemen.

Wil je meer weten over Weight Care en hun assortiment? Ga dan naar hun website voor meer informatie. Gaan jullie wel eens een dagje weg en wat nemen jullie dan allemaal mee in je tas? Misschien hebben jullie nog wel aanvullende tips op mijn tas inhoud wat handig is om mee te nemen!

Dit is een betaalde samenwerking met Weight Care

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Lisa
  27 juli 2018 at 08:50

  Hmmm, een reep met chocolade blijft toch niet zo lekker in de hitte.

 • Reply
  racheltjuh
  27 juli 2018 at 09:21

  oooh skip die repen man hahahah zo zinloos meis ;) ja weinig cals maar een shitload aan suiker :) maar de rest van het artikel vind ik wel leuk!!

 • Reply
  Amélie
  27 juli 2018 at 17:02

  Precies, gewoon gezond eten, neem dan een stuk fruit mee ipv die troep

 • Reply
  Ilona
  6 augustus 2018 at 17:51

  Ik mag ook graag wat drinken en eten in me tas hebben

 • Reply
  Nicole
  12 augustus 2018 at 19:36

  Leuke essentials! Voor mij is mijn dopper altijd onmisbaar in mijn tas, waar ik ook naartoe ga!

 • Laat een reactie achter