Zoek
Sluit dit zoekvak.

Handig: Scrub handschoen

Scrubben vind ik echt heerlijk, weg met al die dode huidcellen! En ik verwelkom graag mijn zijde zachte huidje nadat al die vieze en dode huidcellen zijn verwijderd. Alleen met een scrub alleen behaal je niet heel erg veel resultaat, daarom gebruik ik het liefst er nog een scrub handschoen bij. Met de handschoen en de scrub is het resultaat echt heerlijk. Het werkt fijn, snel en effectief. Ik klink bijna als op de televisie, maar het is gewoon zo fijn!

Eerst deed ik gewoon een dot scrub op mijn hand en ging daarmee mijn lichaam scrubben, dat werkte prima dacht ik. Tot dat ik een scrub handschoen kocht en daarmee mijn huid ging scrubben – ik gebruikte er ook nog een gewone huid scrub bij –. Er ging gewoon zoveel meer vanaf en het leuke is, je kan precies alle dode huidcellen zien die achter blijven in de handschoen, ook wel leuk om te zien!

De handschoen is van 100 % nylon, dus het schuurt lekker over je heen. Ik raad je niet aan te fanatiek te gaan scrubben met deze handschoen want daar kan je juist je huid mee beschadigen en dat wil je natuurlijk niet hebben. De handschoen is goed uitrekbaar dus iedereen zou hem moeten passen, alleen ik heb kleine handen en bij mij zit hij normaal, dus ik weet niet of hij echt geschikt is voor mensen met grote handen.

Ik gebruik hem 1 á 2 keer per week onder de douche. Dan doe ik er een lekkere dot scrub op en begin mijn lichaam te scrubben met lichte duwende en ronddraaiende bewegingen. Het voelt er prettig aan net als een massage, maar in het begin moest ik wel een beetje aan het gevoel wennen omdat het niet een zachte handschoen is. Het het gebruik moet je hem wel eventjes goed schoonmaken zodat alle dode huidcellen ook uit de handschoen zijn verdwenen, dat is wel zo een fijn en schoon idee.

Ik weet alleen niet hoe duur de handschoen is, ik verwacht niet veel. Ik heb hem gekregen en hij kwam bij de Tuinen vandaan. Maar volgens mij verkopen ze het ook gewoon bij de Etos en Kruidvat. Mochten jullie de prijs weten zet het dan gewoon in de comments!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

 1. Die dode huidcellen spoelen dan toch gelijk met de scrubdeeltjes van je huid af, of niet? Het lijkt mij ook wel fijn om zo’n scrubhandschoen te hebben, dus ik ga de volgende keer wel even bij de Action langs. Scheelt weer wat geld, denk ik zo. :)

 2. Ik scrub altijd mijn gezicht met zo’n handschoen vlak voor dat ik zelfbruiner op doe, en het blijft 3x zo lang zitten! Echt een uitvinding die handschoenen

 3. Jaaaa! Heb ik ook!
  Er brak een nieuw tijdperk aan in m’n leven haha.
  Mijn huid is nog nooit zo zacht geweest.
  Ik heb hem bij de kruidvat vandaan voor een euro geloof ik.
  Ik gebruik hem ook met een scrub.
  Als ik uit de douche kom smeer ik mezelf in met Palmer’s Cocoa Butter.
  M’n huid is nog zachter dan een babybil xD

 4. Hee!
  Ik heb ook zo’n handschoentje aangeschaft. Moet je perse een scrub erbij gebruiken of ik alleen water en/of douchegel voldoende?
  Alvast bedankt!
  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *