Zoek
Sluit dit zoekvak.

Handig: paletten houder

Oké, oké het is geen paletten houder maar een servetten houder. Ik zag dit ontzettend leuke en ook nog eens handige ding bij de Xenos staan voor maar 1 euro! Ik heb namelijk altijd mijn paletten overal en nergens liggen en eigenlijk kan je ze ook niet echt goed opbergen. Je kan ze neerleggen maar dan houdt het ook wel op. Met dit handige ding kan je ze makkelijk en stylisch rechtop zetten. Het staat leuk en neemt ook nog eens heel weinig ruimte in beslag, top uitvinding dus!

De houder is van ijzer een heeft een mooie barok uitsneden. Ik heb zelf voor de witte gekozen omdat mijn zwarte paletten er dan leuk in opvallen. Maar ze hebben deze houder ook nog in zwart, je moet natuurlijk zelf weten wat je het leuke vind.

Er passen makkelijk 4 paletten in als je uitgaat van het formaat van Sleek paletten en 88-paletten. Mijn 3 Sleek paletten passen erin en dan past ook nog mijn Zoeva 88 Warm Shimmer palette erin. Erg handig dus. De Sleek paletten zijn misschien een beetje aan de kleine kant voor deze houder, omdat ze net iets kleiner zijn dan de houder zelf zijn ze er niet echt makkelijk uit te pakken. Het is aan jezelf of je het fijn vind of niet, ik heb er zelf geen problemen mee.

De servetten houder kost eigenlijk € 1,99 bij de Xenos maar bij ons zaten er allemaal 50 % korting stickers op dus had ik hem voor maar € 1,00!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

  1. Wauw wat een handige tip! Mijn palettes liggen nu verspreid over mijn make-up tafel, en dit is zeker handig om ze op te bergen :) Ik vind hem ook nog eens erg mooi, snel maar eens naar Xenos rennen :)

  2. Ze zijn echt super handig! Heb er laatst nog wat bijgekocht omdat ze in de opruiming waren en ik bang was dat ze uit het assortiment zouden gaan :p
    Staat ook lekker opgeruimd he!

  3. Ik heb er zelf twee! Ik heb er geen paletten in, maar belangrijke papieren. Ik zou wel snel zijn met inslaan, want ze gaan inderdaad uit het assortiment. Ik ben bij Xenos, dus vandaar dat ik het weet :P En één euro is natuurlijk geen geld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *