Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hallo mevrouw, wat is uw lievelingsbloem?

Advertorial – Hallo mevrouw, wat is uw lievelingsbloem? Tja, goeie vraag! Als je mij deze vraag zou stellen zou ik het echt niet weten. Ik zou dan snel voor een veilige en bekende keus gaan, zoals een roos, tulp of een gerbera. Maar als je nou vraagt wat mijn favoriet is of welke ik heel erg mooi vind weet ik de naam niet eens van die ene prachtige bloem. Tijd om daar achter te komen dus, deze goddelijke mannen helpen je mee in de keuze naar je lievelingsbloem!

Het is echt heel erg simpel, je gaat naar de website en dan speelt een erg leuk filmpje zich af, deze vijf knappe heren helpen je verder naar het zoeken van dé bloem voor jou op de vaas. Is het dan toch die roos of gerbera of ga jij toch liever voor een minder standaard bloem zoals een lelie, anjer of zonnebloem.

Vier keer krijg je de keuze uit zes soorten bloemen waarvan jij je favoriet kiest. Heb je deze gevonden ga je door naar de volgende bloemen. Dit is echt heel erg leuk om te doen want de mannen maken het ontzettend leuk om naar te kijken. Uiteindelijk staan je favoriete vier bloemen op een rijtje en maak jij daar de keuze uit. En mijn keuze is geworden een anjer!

Ik ben dus heel erg benieuwd wat jouw lievelingsbloem is, laat dit knappe vijftal de begeleiden in de zoektocht naar je favoriete bloem en deel hem in de comments!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *