Hallo mevrouw, wat is uw lievelingsbloem?

Advertorial – Hallo mevrouw, wat is uw lievelingsbloem? Tja, goeie vraag! Als je mij deze vraag zou stellen zou ik het echt niet weten. Ik zou dan snel voor een veilige en bekende keus gaan, zoals een roos, tulp of een gerbera. Maar als je nou vraagt wat mijn favoriet is of welke ik heel erg mooi vind weet ik de naam niet eens van die ene prachtige bloem. Tijd om daar achter te komen dus, deze goddelijke mannen helpen je mee in de keuze naar je lievelingsbloem!

Het is echt heel erg simpel, je gaat naar de website en dan speelt een erg leuk filmpje zich af, deze vijf knappe heren helpen je verder naar het zoeken van dé bloem voor jou op de vaas. Is het dan toch die roos of gerbera of ga jij toch liever voor een minder standaard bloem zoals een lelie, anjer of zonnebloem.

Vier keer krijg je de keuze uit zes soorten bloemen waarvan jij je favoriet kiest. Heb je deze gevonden ga je door naar de volgende bloemen. Dit is echt heel erg leuk om te doen want de mannen maken het ontzettend leuk om naar te kijken. Uiteindelijk staan je favoriete vier bloemen op een rijtje en maak jij daar de keuze uit. En mijn keuze is geworden een anjer!

Ik ben dus heel erg benieuwd wat jouw lievelingsbloem is, laat dit knappe vijftal de begeleiden in de zoektocht naar je favoriete bloem en deel hem in de comments!

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Charlotte
  19 november 2012 at 15:51

  Echt een superleuke quiz! bij mij kwam er lelie uit maar het is wel leuk om ook wat minder bekende bloemen te zien.

 • Reply
  Hester
  19 november 2012 at 16:32

  Oh, leuk zeg! ik heb namelijk ook helemaal geen bloemenkennis, lol. Als ik tijd heb ga ik deze quiz even doen!

 • Reply
  Marijn
  19 november 2012 at 17:02

  Haha, leuk! Bij mij kwam er Calla uit ofzo hihi xx

 • Reply
  Lin
  19 november 2012 at 17:50

  De site is retetraag, maar uiteindelijk kwam er dan toch de lelie uit. ;)

 • Reply
  pixelsbyemilia
  19 november 2012 at 19:29

  Haha wat grappig! Ik denk dat een gerbera mijn lievelingsbloem is, omdat ik daar al vijf jaar mee werk. Maar toch even de test doen, ben wel benieuwd wat eruit komt :)

 • Reply
  Anne Solveig
  19 november 2012 at 22:21

  Haha, wat leuk!

 • Reply
  chantal
  19 november 2012 at 23:58

  Site doet het helaas niet op mijn smartphone… Andere x proberen :)

 • Laat een reactie achter