Guhl Vochtherstel haarlijn

Heb jij droog haar dat ontzettend pluist en heb je het idee dat niks lijkt te werken? Dan heeft Guhl goed nieuws voor je, want met deze vochtherstellende lijn die vier heerlijke producten bevat moet het droge haar snel weer mooie en gezonde lokken worden!

Deze lijn is eigenlijk niet nieuw, maar is wel in een nieuw jasje gestoken. Voorheen waren deze producten namelijk te vinden onder de naam Vochtbalans, maar nu is het dus Vochtherstel. Niet alleen de naam van het product is veranderd maar ook de samenstelling, hier zit namelijk babassu-olie in! Ook was het gel-masker eerst niet in het assortiment te vinden.

De waardevolle Babassu-olie uit het Amazone-gebied wordt in de haarverzorging geprezen om zijn intensieve hydraterende werking. het is rijk aan micro-oliën en vitaminen en staat daarom bekend om snel in het haar door te dingen, te beschermen tegen vochtverlies en het geven van zijdezacht haar zonder het te verzwaren.

Guhl Vochtherstel Shampoo

Deze goed geconcentreerde shampoo van Guhl ruikt echt heerlijk. Deze shampoo is zo geconcentreerd dat je echt maar een heel klein beetje nodig hebt voor je haar. Ik had al genoeg aan een hoeveelheid shampoo van een één euro muntstuk. Mijn haar is op dit moment echt een ramp, na het verven zijn de punten zo droog en beschadigd, het lijkt wel of deze lijn precies op tijd kwam. Na een week me met deze shampoo te hebben gewast moet ik zeggen dat mijn punten een stuk gezonder aanvoelen, natuurlijk is het niet helemaal verdwenen, maar kan wel zeker merken dat het iets voor mijn haren doet. Ook was het mijn haar goed schoon en heb ik niet eerder vieze of vette lokken.

In de shampoo is helaas wel SLS te vinden, kan me voorstellen dat sommige mensen dat niet prettig vinden, dan kan je deze shampoo misschien beter overslaan.

Guhl Vochtherstel Crème-conditioner

Eigenlijk ben ik nooit zo een fan can conditioner, waarom weet ik niet maar smeer eigenlijk liever wat meer een haarmasker in mijn haar. Maar ik moet je zeggen dat ik echt een grote fan ben van deze conditioner. Het ruikt ten eerste echt goddelijk en ten tweede doet het zijn werk gewoon echt heel erg goed. Hij is lekker dik en brengt makkelijk aan in het haar en omdat het zo dik is heb je een stuk minder nodig in vergelijk met die dunne conditioners. Na het uitspoelen van de conditioner voelt mijn haar echt ontzettend zacht aan en kan ik er wel de hele dag aanzitten. Ook pluist mijn haar totaal niet na  het opdrogen.

Wel zit er in deze conditioner alcohol, dat kan een minpunt zijn.

Guhl Vochtherstel Daily Moisture Spray

Ik ben gek op sprays na het douchen te gebruiken. Als ik mijn handdoek van mijn hoofd haal spray ik er altijd wat in zodat ik makkelijker mijn haar kan kammen. Deze leave-in spray is daar uitermate geschikt voor omdat je deze op handdoek droog haar moet aanbrengen en daarna niet meer hoeft uit te spoelen. Door de hoge hoeveelheid siliconen die dit product bevat is dit ook nog eens een prefect anti-klit product, handig is dus het aan te brengen voordat je je haar gaat kammen. Het laat mijn haar mooi glanzen en ook nog eens heerlijk zacht aanvoelen. En misschien wel het belangrijkste, het verzwaart niet en maakt mijn haar niet vet.

Aan deze ingrediënten kan ik niet veel zien. Wel bestaat het product uit twee lagen, dus voor gebruik moet je hem eventjes goed schudden.

Guhl Vochtherstel Gel Masker

En dan het laatste en natuurlijk het nieuwe product in deze lijn, het gel masker. In tegenstelling tot alle maskers die ik nu heb gebruikt vind ik dit echt als een masker aanvoelen en niet als een wannabe-conditioner. Hij is heerlijk dik en dat laat me meteen denken dat hij erg voedend is voor mijn haar. Omdat hij zo dik is heb je maar een klein beetje nodig om in je haar te doen. 

Na het gebruik van dit masker voelt mijn haar echt mega glad, gewoon nog lekkerder dan wanneer ik de conditioner heb gebruikt, gewoon geweldig! Douchen met dit masker is gewoon een feestje!

Helaas ook wat alcohol in het masker.

Jongens deze producten zijn echt een feestje voor je haar, Guhl mag dan niet het goedkoopste merk zijn dat je kan kopen maar het werkt wel! De producten zijn super zuinig in gebruik, dit kan je natuurlijk meenemen als je nadenkt over de prijs. En de geur van deze producten zijn om je vingers bij af te likken. Mijn haar voelt en ziet er weer een stuk gezonder uit dankzij deze heerlijke producten en ik kan ze zeker iedereen aanraden die last heeft van droge en pluizige haren.

Prijzen:

– Vochtherstel shampoo €6,09
– Vochtherstel crème-conditioner €6,09
– Vochtherstel daily moisture spray €7,11
– Vochtherstel gel masker €7,47

Dit vind je misschien ook leuk

38 reacties

 • Reply
  Kelly caresse
  21 februari 2013 at 07:09

  Mm dit lijkt me wel een fijne productlijn, vooral het haarmasker lijkt me heerlijk en oppeppend voor mijn haar :) vind ze wel prijzig voor drogisterij artikelen persoonlijk

 • Reply
  Anne Solveig
  21 februari 2013 at 07:28

  Fijn zeg! Ik ben dol op Guhl!

 • Reply
  Ashleey
  21 februari 2013 at 07:30

  Wat fijn! Dat masker spreekt mij het meest aan!

 • Reply
  Sofie
  21 februari 2013 at 07:38

  Klinkt super! Mij lijkt de conditioner erg fijn :)

 • Reply
  LounaBeauty
  21 februari 2013 at 07:52

  Klinkt mega fijnnn!! Het is inderdaad wat prijzig. Zou daarom het masker gebruiken en de conditioner laten staan. Gewoon het masker gebruiken wanneer je denkt dat je haar er aan toe is. Sowieso minder ik de laatste tijd met conditioner.

 • Reply
  chucky1012
  21 februari 2013 at 07:53

  Wat een fijne producten…..het masker lijkt me perfect voor mijn kapsel! ;-)

 • Reply
  BeautybySunseeree
  21 februari 2013 at 07:55

  Klinkt als een waterbron voor mijn haar. Die kan wel wat vocht gebruiken. :

 • Reply
  beautyjuf
  21 februari 2013 at 08:01

  Het klinkt erg goed! Maar, ik heb geen last van droog/pluizig haar :-)

 • Reply
  Eline
  21 februari 2013 at 08:25

  Ziet er heel fijn uit! Vooral doe conditioner en het masker..

 • Reply
  Beautydagboek
  21 februari 2013 at 08:27

  Klinkt heerlijk! Alleen bij mij zal het waarschijnlijk toch een verzwarend effect hebben, ik heb wel eens meerdere producten van Guhl gehad en toch werd het dan eerder vet of kreeg ik er heel lijzig haar van.

 • Reply
  Nena - whatevergivesjoy
  21 februari 2013 at 09:16

  ik heb geen last van pluizig of droog haar, dus dit is een tip voor andere lezers! xxx

 • Reply
  DennaMichelle
  21 februari 2013 at 09:28

  O ze komen op mijn wishlist. Vooral het haarmasker!

 • Reply
  Miranda
  21 februari 2013 at 09:34

  Mijn haar is heel slecht, droog, pluizig, extreem haaruitval al maanden en heb nu via een vriendin uit haar salon producten van Kiss, maar dat is eigenlijk te duur voor elke dag te gebruiken .. dus denk dat ik deze lijn er maar bij haal, klinkt goed namelijk en betaalbaar.

 • Reply
  Lotte
  21 februari 2013 at 09:39

  Ze lijken me echt heel fijn, deze producten! Ik heb zelf heel erg pluizig haar dus ik ben altijd wel in voor dit soort lijnen van merken.

 • Reply
  Lin
  21 februari 2013 at 10:15

  Ik vind de oude versie van deze lijn al top, ben heel benieuwd nu naar deze nieuwe versie!
  Cetyl alcohol is trouwens niet slecht, dit is een voedende soort alcohol :)

 • Reply
  Mariska
  21 februari 2013 at 10:16

  Lijkt mij een fijne lijn, misschien het proberen waard :)

 • Reply
  Marieke
  21 februari 2013 at 10:18

  De producten lijken me heerlijk! Na continu verven heeft mijn haar wel een oppepper nodig.
  Geen kritiek, maar even iets om op te letten: Niet alle soorten alcohol zijn slecht. Alcohol denat is inderdaad een uitdrogende alcohol,maar Cetyl alcohol is bijvoorbeeld een vettende alcohol, die juist wel goed is :) Alcohol in een product is dus niet altijd een nadeel :)

  • Reply
   Meisje
   21 februari 2013 at 12:39

   Haha dat wat ik inderdaad ook net gaan zeggen ;).

   • Reply
    Iris
    24 februari 2013 at 17:56

    Ik ook xD hahah

 • Reply
  talsbeauty
  21 februari 2013 at 10:36

  Lijkt me een fijne lijn, met hele fijne producten.

 • Reply
  Iris
  21 februari 2013 at 10:40

  Whaah! Ik wil het allemaal.

 • Reply
  femketje
  21 februari 2013 at 10:50

  ik vind guhl altijd wel een fijn merk :D

 • Reply
  BeautyByTS
  21 februari 2013 at 10:51

  De maskers van Guhl vind ik altijd wel fijn

 • Reply
  Marjolein
  21 februari 2013 at 10:56

  Lijkt me een fijne lijn, is ook wel wat voor mijn haar!

 • Reply
  ChantalAngel
  21 februari 2013 at 12:17

  Ook deze lijn klinkt heerlijk. Ik heb zelf net de rijke voeding lijn van Guhl getest die is ook super

 • Reply
  Dita
  21 februari 2013 at 12:47

  Klinkt goed!

 • Reply
  Leonie
  21 februari 2013 at 13:09

  Ik heb ook echt droog haar, en dan niet alleen in de puntjes.
  Ik heb de shampoo en conditioner, maar zoals zoveel werkt dit NIET bij super droog haar :(

 • Reply
  Kimberly
  21 februari 2013 at 13:59

  Guhl heeft echt fijne haarproducten! Ik gebruik nu de rijke voeding lijn, die is ook zo fijn!

 • Reply
  Nina
  21 februari 2013 at 14:05

  Ik hou enorm veel van Guhl! Ik heb deze producten ook, maar dan in de Rijke Voeding versie :)

 • Reply
  La vie mondaine
  21 februari 2013 at 14:12

  Hi Aranka! Wat heb jij een prachtig blog! Laatste tijd kijk is steeds vaker op je blog om te kijken wat er weer voor nieuwe berichten zijn geplaatst! Zelf ben ik ook net een eigen blog begonnen. Jou blog is echt mijn grote voorbeeld! Ik ook dat mijn blog ook ooit zo succesvol wordt! Liefs!

 • Reply
  Moniek
  21 februari 2013 at 15:14

  Oh jammer dat er is SLS in zit!

 • Reply
  Tessa
  21 februari 2013 at 19:28

  Klinkt goed, heb nog nooit producten van dit merk gebruikt..
  x

 • Reply
  Jewelyz
  21 februari 2013 at 21:06

  Fijne review! Ik vind Guhl altijd fijne producten hebben.

 • Reply
  nicky
  21 februari 2013 at 23:11

  precies iets voor mijn haar alleen geef ik normaal niet zoveel geld uit aan haarverzorging

 • Reply
  Isabella
  22 februari 2013 at 00:09

  Lijken me fijne producten.

 • Reply
  Bo
  22 februari 2013 at 11:48

  Ik heb echt last van droog en pluizend haar dus deze komen op mijn wishlist te staan! (:

 • Reply
  xxxcharr
  23 februari 2013 at 18:31

  Het gel masker lijkt me ontzettend fijn!

 • Reply
  hunderbol
  13 mei 2013 at 08:14

  erg slechte verandering! het ruikt zoet en wee!

 • Laat een reactie achter