Zoek
Sluit dit zoekvak.

Guhl Vochtherstel haarlijn

Heb jij droog haar dat ontzettend pluist en heb je het idee dat niks lijkt te werken? Dan heeft Guhl goed nieuws voor je, want met deze vochtherstellende lijn die vier heerlijke producten bevat moet het droge haar snel weer mooie en gezonde lokken worden!

Deze lijn is eigenlijk niet nieuw, maar is wel in een nieuw jasje gestoken. Voorheen waren deze producten namelijk te vinden onder de naam Vochtbalans, maar nu is het dus Vochtherstel. Niet alleen de naam van het product is veranderd maar ook de samenstelling, hier zit namelijk babassu-olie in! Ook was het gel-masker eerst niet in het assortiment te vinden.

De waardevolle Babassu-olie uit het Amazone-gebied wordt in de haarverzorging geprezen om zijn intensieve hydraterende werking. het is rijk aan micro-oliën en vitaminen en staat daarom bekend om snel in het haar door te dingen, te beschermen tegen vochtverlies en het geven van zijdezacht haar zonder het te verzwaren.

Guhl Vochtherstel Shampoo

Deze goed geconcentreerde shampoo van Guhl ruikt echt heerlijk. Deze shampoo is zo geconcentreerd dat je echt maar een heel klein beetje nodig hebt voor je haar. Ik had al genoeg aan een hoeveelheid shampoo van een één euro muntstuk. Mijn haar is op dit moment echt een ramp, na het verven zijn de punten zo droog en beschadigd, het lijkt wel of deze lijn precies op tijd kwam. Na een week me met deze shampoo te hebben gewast moet ik zeggen dat mijn punten een stuk gezonder aanvoelen, natuurlijk is het niet helemaal verdwenen, maar kan wel zeker merken dat het iets voor mijn haren doet. Ook was het mijn haar goed schoon en heb ik niet eerder vieze of vette lokken.

In de shampoo is helaas wel SLS te vinden, kan me voorstellen dat sommige mensen dat niet prettig vinden, dan kan je deze shampoo misschien beter overslaan.

Guhl Vochtherstel Crème-conditioner

Eigenlijk ben ik nooit zo een fan can conditioner, waarom weet ik niet maar smeer eigenlijk liever wat meer een haarmasker in mijn haar. Maar ik moet je zeggen dat ik echt een grote fan ben van deze conditioner. Het ruikt ten eerste echt goddelijk en ten tweede doet het zijn werk gewoon echt heel erg goed. Hij is lekker dik en brengt makkelijk aan in het haar en omdat het zo dik is heb je een stuk minder nodig in vergelijk met die dunne conditioners. Na het uitspoelen van de conditioner voelt mijn haar echt ontzettend zacht aan en kan ik er wel de hele dag aanzitten. Ook pluist mijn haar totaal niet na  het opdrogen.

Wel zit er in deze conditioner alcohol, dat kan een minpunt zijn.

Guhl Vochtherstel Daily Moisture Spray

Ik ben gek op sprays na het douchen te gebruiken. Als ik mijn handdoek van mijn hoofd haal spray ik er altijd wat in zodat ik makkelijker mijn haar kan kammen. Deze leave-in spray is daar uitermate geschikt voor omdat je deze op handdoek droog haar moet aanbrengen en daarna niet meer hoeft uit te spoelen. Door de hoge hoeveelheid siliconen die dit product bevat is dit ook nog eens een prefect anti-klit product, handig is dus het aan te brengen voordat je je haar gaat kammen. Het laat mijn haar mooi glanzen en ook nog eens heerlijk zacht aanvoelen. En misschien wel het belangrijkste, het verzwaart niet en maakt mijn haar niet vet.

Aan deze ingrediënten kan ik niet veel zien. Wel bestaat het product uit twee lagen, dus voor gebruik moet je hem eventjes goed schudden.

Guhl Vochtherstel Gel Masker

En dan het laatste en natuurlijk het nieuwe product in deze lijn, het gel masker. In tegenstelling tot alle maskers die ik nu heb gebruikt vind ik dit echt als een masker aanvoelen en niet als een wannabe-conditioner. Hij is heerlijk dik en dat laat me meteen denken dat hij erg voedend is voor mijn haar. Omdat hij zo dik is heb je maar een klein beetje nodig om in je haar te doen. 

Na het gebruik van dit masker voelt mijn haar echt mega glad, gewoon nog lekkerder dan wanneer ik de conditioner heb gebruikt, gewoon geweldig! Douchen met dit masker is gewoon een feestje!

Helaas ook wat alcohol in het masker.

Jongens deze producten zijn echt een feestje voor je haar, Guhl mag dan niet het goedkoopste merk zijn dat je kan kopen maar het werkt wel! De producten zijn super zuinig in gebruik, dit kan je natuurlijk meenemen als je nadenkt over de prijs. En de geur van deze producten zijn om je vingers bij af te likken. Mijn haar voelt en ziet er weer een stuk gezonder uit dankzij deze heerlijke producten en ik kan ze zeker iedereen aanraden die last heeft van droge en pluizige haren.

Prijzen:

– Vochtherstel shampoo €6,09
– Vochtherstel crème-conditioner €6,09
– Vochtherstel daily moisture spray €7,11
– Vochtherstel gel masker €7,47

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

38 reacties

 1. Klinkt mega fijnnn!! Het is inderdaad wat prijzig. Zou daarom het masker gebruiken en de conditioner laten staan. Gewoon het masker gebruiken wanneer je denkt dat je haar er aan toe is. Sowieso minder ik de laatste tijd met conditioner.

 2. Klinkt heerlijk! Alleen bij mij zal het waarschijnlijk toch een verzwarend effect hebben, ik heb wel eens meerdere producten van Guhl gehad en toch werd het dan eerder vet of kreeg ik er heel lijzig haar van.

 3. Mijn haar is heel slecht, droog, pluizig, extreem haaruitval al maanden en heb nu via een vriendin uit haar salon producten van Kiss, maar dat is eigenlijk te duur voor elke dag te gebruiken .. dus denk dat ik deze lijn er maar bij haal, klinkt goed namelijk en betaalbaar.

 4. Ik vind de oude versie van deze lijn al top, ben heel benieuwd nu naar deze nieuwe versie!
  Cetyl alcohol is trouwens niet slecht, dit is een voedende soort alcohol :)

 5. De producten lijken me heerlijk! Na continu verven heeft mijn haar wel een oppepper nodig.
  Geen kritiek, maar even iets om op te letten: Niet alle soorten alcohol zijn slecht. Alcohol denat is inderdaad een uitdrogende alcohol,maar Cetyl alcohol is bijvoorbeeld een vettende alcohol, die juist wel goed is :) Alcohol in een product is dus niet altijd een nadeel :)

 6. Ik heb ook echt droog haar, en dan niet alleen in de puntjes.
  Ik heb de shampoo en conditioner, maar zoals zoveel werkt dit NIET bij super droog haar :(

 7. Hi Aranka! Wat heb jij een prachtig blog! Laatste tijd kijk is steeds vaker op je blog om te kijken wat er weer voor nieuwe berichten zijn geplaatst! Zelf ben ik ook net een eigen blog begonnen. Jou blog is echt mijn grote voorbeeld! Ik ook dat mijn blog ook ooit zo succesvol wordt! Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *