Guhl Rijke Voeding Verfijnde Haar-olie

 photo Guhl1_zps7c8577ae.png

Ik ben gek op haar-olie, eigenlijk gebruik ik het elke dag. Na het douchen breng ik altijd wat haar-olie in mijn natte haar aan. Ik vind het ontzettend fijn werken, je krijgt er geen vet haar van maar wel zijdezachte lokken die heerlijk glad zijn en mooi glanzen. Guhl komt nu ook met een haar-olie en ik was erg benieuwd, Guhl is in mijn ogen toch wel het beste drogisterij merk qua haarverzorging!

 photo Guhl2_zpsa79ff8e0.png

De Guhl haar-olie is gebaseerd op een harmonieuze combinatie van verschillende, hoogwaardige oliën. Monoi-olie is het meest bijzondere en bekende ingrediënt van de Rijke Voeding lijn en vindt zijn oorsprong in de bloemen van de tiare-plant uit Tahiti. Dit ingredient is ook duidelijk terug te vinden op de verpakking. Het lang bewaarde schoonheidsgeheim uit Oceanië bestaat uit waardevolle proteïnen en essentiële lipiden. Ook bevat de olie Vitamine E olie, bekend om zijn antioxiderende werking en beschermende eigenschappen. De samenstelling van de oliën biedt gelijktijdig bescherming tegen haarbreuk. Precies wat we willen dus!

 photo Guhl3_zps6e10ed60.png

De haar-olie geeft het haar een gewichtloze, voedende verzorging. Het herstelt met name de haarstructuur, waardoor het haar weer zichtbaar mooier wordt. Dankzij de hydraterende en verzorgende eigenschappen wordt het haar sensueel zacht en krijgt het een prachtige, luxueuze glans.

Je kan de haar-olie op drie verschillende momenten gebruiken, zelf vind ik na het douchen het prettigste werken.

1. Voor het wassen op droog haar aanbrengen als een intensieve verzorging
2. Na het wassen in handdoekdroog haar
3. Op droog haar in een kleine hoeveelheid als finishing touch

 photo Guhl4_zps45c07404.png

Ingrediënten, wel jammer van de parfum en dat die monoi-olie als minste er in zit.

 photo Guhl5_zpsf32d9485.png

De verpakking vind ik wel heel handig, de fles is zelf van plastic wat het geen zware fles maar en de dop is heel handig om het product goed mee te vinden doseren. Het pompje werkt goed en makkelijk zonder te smeren. Ook is de verpakking doorzichtig, zo zie je precies hoeveel je nog hebt.

 photo Guhl6_zpse027ffee.png

De olie is zelf kleurloos en hier zie je twee pompjes voor mijn haar, dat is ruim voldoende. De hoeveelheid die je nodig hebt hangt natuurlijk af van de lengte van je haar. Ik raad je wel aan niet teveel te gebruiken, dit verzwaart je haar en kan het sneller vet maken. Begin dus eerst met één pompje en dat kan je altijd nog opbouwen naar twee pompjes of zelfs drie voor heel lang haar.

Zelf ben ik heel erg enthousiast over de olie, als ik eerlijk ben had ik nog niet echt een fijne olie gevonden die bij de drogisterij werd verkocht, ik had ook een tijdje die van L’Oréal maar toch vond ik die niet zo fijn als mijn KMS, Biosilk of CHI oliën. Maar deze komt er zeker goed bij in de buurt! Hij ruikt prettig, maakt mijn haren ontzettend zacht en geeft het een mooie glans. Ja, ik ben zeker te spreken over deze haar-olie!

 photo Guhl_zpsfe45df10.png

De Guhl Rijke Voeding Verfijnde Haar-olie heeft een inhoud van 100 ml en kost € 9,99. Guhl is bij alle drogisterijen te koop.

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  femketje
  22 augustus 2013 at 15:25

  klinkt erg fijn :D een goede haarolie is nooit mis!

 • Reply
  Mariska
  22 augustus 2013 at 15:28

  Zo’n olie vind ik altijd wel fijn, alleen daardoor lijkt mijn haar nog dunner en dat vind ik altijd heel jammer..

 • Reply
  Danielleeee
  22 augustus 2013 at 15:35

  Ik ben altijd wel fan van de producten van Guhl. Lijkt me een fijn product !

 • Reply
  saffirainkiriwang
  22 augustus 2013 at 15:36

  Vind dit ook altijd een fijn product! Ik gebruik er nu eentje van Kruidvat merk en die werkt ook prima,
  X Saffira

 • Reply
  Sofie
  22 augustus 2013 at 15:46

  Ik vind Guhl altijd een fijn merk!

 • Reply
  MySimplySpecial
  22 augustus 2013 at 15:46

  Klinkt prima!

 • Reply
  Rosa
  22 augustus 2013 at 15:53

  Ik vind dat zo stome he, dat ze heel groot op de verpakking monoi olie zetten en dat er vervolgens maar een mini percentage van in zit! Gelukkig werkt ie wel fijn:)

 • Reply
  Martina
  22 augustus 2013 at 16:05

  Deze wil ik graag proberen als mijn huidige olie op is :)

 • Reply
  heartshapedrosepetals
  22 augustus 2013 at 16:33

  Ik gebruik altijd haarolie, kan niet meer zonder!

 • Reply
  Kirsten
  22 augustus 2013 at 16:45

  Dit lijkt me heerlijk!

 • Reply
  Sandra
  22 augustus 2013 at 16:53

  Klinkt fijn, ben benieuwd!

 • Reply
  Beau
  22 augustus 2013 at 19:21

  Klinkt enorm fijn :)

 • Reply
  Dita
  22 augustus 2013 at 19:58

  Klinkt goed!

 • Reply
  Axelle
  22 augustus 2013 at 20:07

  wauw klinkt erg fijn, deze wil ik ook eens proberen!

 • Reply
  beautytalkblog
  22 augustus 2013 at 20:33

  Ik kan niet zonder haarolie! deze klinkt goed!
  Eefje

 • Reply
  iscreambeauty
  22 augustus 2013 at 21:09

  Ik vind haarolie ook erg fijn! M’n haar gaat er zo lekker van ruiken! Dit lijkt me ook een fijn product.

 • Reply
  nikkivand1986
  22 augustus 2013 at 22:19

  Ik heb altijd Argan Olie

 • Reply
  Dionne
  23 augustus 2013 at 06:21

  Deze lijkt mij ook erg fijn!

 • Reply
  Charlotte
  23 augustus 2013 at 15:03

  Klinkt heel goed!
  Ik ben erg benieuwd hier naar, mijn haar is meestal erg pluizig dus zo’n olie doet meestal wel wonderen :)

 • Reply
  Stephanie
  24 augustus 2013 at 01:45

  Ik gebruik een oudere olie van Guhl :) heel fijn!

 • Reply
  Janine Wooshy
  19 januari 2014 at 01:19

  Is haar olie echt nodig voor elk haar type ?
  En welke die niet duur is zou je aanraden

 • Laat een reactie achter