Guhl Langdurig Volume

 photo Volume_zpsa15e2ca2.png

Guhl is toch wel één van mijn favoriete merken om mijn haar mee te wassen en te verzorgen. Het kost net iets meer dan de rest van de drogisterij shampoo’s en conditioners, maar ik vind het zeker je geld waard. Wellicht heb je de producten al een keer in de winkel zien liggen maar dit is de vernieuwde variant die nog beter is dan voorheen. Ik ben wel benieuwd of het mijn fijne en slappe haar een volume boost kan geven!

 photo Volume1_zps0583a385.png

De vernieuwde Guhl Langdurig Volume lijn bevat blauwe lotus en rijstproteïne dat het haar krachtig en levendig volume geeft vanaf de haaraanzet. Omdat bijna dan de helft van de Nederlandse vrouwen futloos haar heeft zonder volume besloot Guhl daar verandering in te brengen. Maar dan wel op een fijne manier, geen stugge middeltjes in je haar of vies aanvoelend haar. Nee heerlijk zacht en schoon haar met volume.

Deze producten maken gebruik van een tweetal speciaal afgestemde technologieën voor zichtbaar dikker en voelbaar steviger haar. De Volume & Veerkracht technologie wordt gebruikt om het haar afstand van elkaar te laten houden, door de polymeren die gebruikt worden het haar dikker en voller aanvoelt en een gewichtloze verzorging waardoor het haar niet zwaar wordt. Maar ook de Rootlift & Fullness Technologie wordt toegepast in de Föhn Active Styling Spray. Dit geeft het haar versterkende ingrediënten dat goed gaat werken in combinatie met hitte. Polymeren hechten zich gericht om de haaraanzet, waardoor het haar overeind staat voor volume en hold tijdens het föhnen en natuurlijk na het föhnen als resultaat blijft. Het klinkt allemaal super goed!

 photo Volume2_zpsf800e97b.png

Guhl Langdurig Volume Shampoo – € 6,09

De shampoo maakt niet alleen je haar goed schoon, ook geeft het je haar meteen kracht vanaf de haaraanzet tot en met de haarpunten. Dit doet het gedurende de hele dag waardoor je langdurig het volume effect hebt. De shampoo maakt je haar voelbaar dikker en zichtbaar steviger. Alle Guhl shampoo’s zijn zo geconcentreerd dat je echt maar heel weinig nodig hebt. Ik heb de hoeveelheid van een euromuntstuk nodig om mijn haar perfect schoon te krijgen, dus je doet er ook nog eens ontzettend lang mee!

 photo Volume3_zpsa9f6c803.png

De shampoo verwijdert dus de verzwarende resten in het haar, dat zijn altijd de vette deeltjes in je haar. Ik merk hierdoor ook dat mijn haar langer schoon en fris blijft dan met een andere shampoo. De shampoo is inderdaad ontzettend zuinig in gebruik en ik vertelde net al dat ik echt maar heel weinig nodig heb om mijn haar schoon te krijgen. Wel schuimt het dan iets minder, maar dat heeft zeker niets met de reinigende kracht van de shampoo te maken. Dat schuim beter schoon zou maken is eigenlijk maar een trucje dat tussen de oren zit en consumenten prettig vind. Vind je dat ook, dan kan je gerust meer gebruiken want dan schuimt het echt ontzettend goed. De shampoo bevat helaas wel SLS voor de mensen die dit liever niet gebruiken is dat natuurlijk minder. Voor de rest ben ik ontzettend te spreken over deze shampoo en ruikt hij ook nog eens heerlijk!

 photo Volume6_zps52c83e4d.png

Guhl Langdurig Volume Conditioner – € 6,09

Dit product heeft een vernieuwde werking. Vaak maken conditioners het haar juist weer glad en zwaar, maar dat doet deze conditioner dus juist niet! De conditioner is heerlijk romig en brengt ontzettend makkelijk aan in het haar. Je laat het een aantal minuten zitten en spoelt het daarna weer goed uit. Maar juist de vernieuwde formule geeft gewichtloze verzorging en zorgt dat het haar nog optimaal verzorgd is en dat je na het douchen je haar heel makkelijk door kan kammen. En natuurlijk vind je overal de volume terug.

 photo Volume7_zps428e6afd.png

Net zoals de shampoo ruikt de conditioner ook ontzettend lekker en is heerlijk romig niet te dun maar ook niet te dik. Het verdeelt zich makkelijk en spoelt snel uit. Na het douchen heb ik makkelijk doorkambaar haar en voel dat het niet verzwaard is. Als ik het aan de lucht laat opdrogen zie ik zeker meer volume in mijn haar dan anders. Maar om het nog meer te krijgen raad ik jullie zeker ook nog de föhn spray aan!

 photo Volume4_zps6fdd5782.png

Guhl Langdurig Volume Föhn Active Styling Spray – € 6,40

Spray deze spray in je haar zodat het goed dekt. 4 tot 6 pompjes worden aangeraden voor haar dat langer is dan schouder lengte. Er komt een fijne nevelende mist uit de verpakking zodat het goed over het haar verdeelt wordt. Spray het ook overal goed zodat het ook bij de haaraanzet kan komen. De spray geeft volume bij de haaraanzet en maakt de lengtes dikker wanneer je je haar in model brengt met de föhn of droogt. Het effect wat je hiermee bereikt houdt tot 48 uur lang vast.

 photo Volume5_zps5c358d0c.png

Zelf heb ik altijd moeite met me te houden aan het voorschrift van 4 tot 6 pompjes. Zelf ga ik altijd graag los en gebruik ik vaak teveel product, maar dat is echt helemaal nergens voor nodig. Ook deze spray ruikt net zo lekker als alle andere producten in deze lijn. Ik spray het over mijn doorgekamde haar en begin met föhnen. In het begin voelt mijn haar een beetje stug maar als het echt allemaal goed droog is hou ik heerlijk zacht haar over dat echt volume heeft en er goed uitziet! Ik ben echt ontzettend blij met het resultaat hieronder!

 photo Volume9_zps35f3f724.png

Na het wassen en föhnen van mijn haar met de Guhl Langdurig Volume ziet mijn haar er gewoon echt goed uit. Wat normaal plat en saai was heeft nu prachtige volume en zit goed. Ik ben er echt ontzettend blij mee. Want ik heb inderdaad erg dun en futloos haar dat met niet de juiste producten mooi gaat zitten.

 photo Volume8_zps09a9d347.png

De vernieuwde Guhl Langdurig Volume producten zijn onder andere te koop bij alle drogisterijen en verschillende de supermarkten vanaf februari. Maar ook online te koop via wehkamp.nl of bol.com.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reply
  lonnie101
  21 januari 2014 at 15:02

  Ziet er goed uit.

 • Reply
  Rosa
  21 januari 2014 at 15:05

  Ik ben wel heel benieuwd naar die spray, helemaal als het ook nog lekker ruikt :)

 • Reply
  chucky1012
  21 januari 2014 at 15:12

  Klinkt heel goed! ;-)

 • Reply
  melikeseckin
  21 januari 2014 at 15:20

  mwehh ik vind de prijs toch wel een beetje veel.. Maar in Duitsland zijn ze wel wat goedkoper. X

 • Reply
  Kirsten Vanhoomissen
  21 januari 2014 at 15:20

  Zien er fijne producten uit! Zijn deze ook in België te koop?

 • Reply
  pamela
  21 januari 2014 at 15:43

  klinkt fijn! ik wil die spray wel eens proberen :P

 • Reply
  Kimberly
  21 januari 2014 at 15:48

  Als er weer een actie is ga ik eens kijken voor deze lijn :D Ik ben benieuwd! Ik zoek al tijden een goede volume lijn voor mijn haar en deze is denk wel het proberen waard!

 • Reply
  jgjessie
  21 januari 2014 at 15:53

  Ik heb nog nooit iets van Guhl geprobeerd omdat ik ze in België eerlijk gezegd nog niet ben tegengekomen. Dit lijkt wel een aanrader voor een vriendin van mij. Ze heeft onlangs een permanent laten zetten maar ze vindt dat haar krullen wat te plat vallen en wil graag meer volume. Ze gaat vaak naar Nederland shoppen dus ik zal haar aanraden om deze misschien eens te proberen tenzij iemand anders nog tips heeft voor volume te krijgen in krullend haar (permanent)?

 • Reply
  Dionne Knooren
  21 januari 2014 at 16:10

  Ze lijken mij erg fijn!

 • Reply
  Frances
  21 januari 2014 at 16:10

  Bij Guhl moet ik altijd aan mijn oma denken … Daardoor heeft het bij mij een beetje een oubollig imago! Misschien moet ik daar maar eens vanaf ;-)

 • Reply
  femketje
  21 januari 2014 at 16:28

  ze klinken erg fijn :D

 • Reply
  Kiss & Make-up
  21 januari 2014 at 17:12

  Ik heb deze ook gebruikt, een hele tijd terug al wel, maar ik herinner me dat ze me bevielen! De shampoo liet mijn haar zo lekker licht.

 • Reply
  daphny099
  21 januari 2014 at 17:31

  Lekkere shampoo!

 • Reply
  MySimplySpecial
  21 januari 2014 at 17:47

  Klinkt goed! Ik heb al zo lang geen shampo meer van Guhl in huis gehad.

 • Reply
  Paulien
  21 januari 2014 at 18:00

  Klinkt als iets wat mij heel erg zou moeten bevallen!

 • Reply
  Fashionbeautydaphne
  21 januari 2014 at 18:24

  Mooie uitgebreide review

 • Reply
  Miranda
  21 januari 2014 at 18:57

  Ik heb de shampoo ook. Ik vind hem echt fijn en inderdaad lekker zuinig.

 • Reply
  Kelly
  21 januari 2014 at 19:50

  Klinkt erg prettig, ga ik zeker eens proberen!

 • Reply
  Tessa Dannenberg
  21 januari 2014 at 21:17

  De producten lijken me op zich best fijn!

 • Reply
  iscreambeauty
  21 januari 2014 at 21:34

  Klinkt goed, ik hou van veel volume!

 • Reply
  Syl
  21 januari 2014 at 21:53

  Ga ik zeKer proberen

 • Reply
  Anne Solveig
  22 januari 2014 at 00:02

  Klinkt fijn! :) Ik ben wel gek op Guhl.

 • Reply
  Anne
  2 maart 2014 at 13:18

  Heb deze shampoo ook gekocht en twee keer gebruikt.
  Ik vind het echt waardeloze shampoo. Krijg er juist superplat haar van. Helemaal geen volume.
  Alweer de zoveelste miskoop.

 • Reply
  Jana Wolftuin
  18 juli 2018 at 15:12

  Ik vroeg me al af waarom mijn haar nog zo grof voelde met de spray! Fijn om te horen dat het eerst nog moet opdrogen!

 • Laat een reactie achter