Guess 1981 eau de toilette

GUESS, een merk waar ik vroeger best wel fan van was. Tegenwoordig spreekt het merk mij niet echt meer aan, omdat het niet echt een merk is dat bij mij past. Toen ik deze nieuwe geur van GUESS kreeg, was dan ook niet echt mijn aandacht getrokken. Ik dacht meteen aan een mierzoet jong luchtje, iets wat ik al wel ontgroeid ben. Maar toen ik de geur een kans gaf en hem rook, was ik meteen verkocht, wat een lekkere geur! Hij heeft zelfs meteen een plekje in de badkamer gekregen!

Guess omschijft de geur zelf als een ode aan het erfgoed van het merk. Zo is GUESS in 1981 in LA opgericht als een iconisch symbool van een jonge, sexy en avontuurlijke leefstijl. De nieuwe ongekunstelde en ongecompliceerde geur staat voor het leven in LA en is met haar zuivere, getextureerde houttonen en luchtige, sensuele musk een weerspiegeling van de Zuid-Californische natuur.

Ik vind de fles er op het eerste gezicht vrij simpel en misschien een beetje saai uitzien, zeker voor het merk. Maar als je de geur ruikt snap je meteen de geur. Het is een hele lekkere frisse en subtiele geur, die absoluut niet mierzoet is zoals ik had verwacht. De zilveren dop vind ik de fles ook helemaal afmaken.

GUESS 1981 is een sensuele en geraffineerde bloemige muskgeur, de eerste in zijn soort van het merk, vandaar dat ik het GUESS imago ook niet herkende in de geur. Het opent met delicaat, poederig viooltje en warm, houtachtig ambrette. Het hart onthult zachte, opwindende jasmijnblaadjes, zoetsappige peer en romig sandelhout. Gelaagd en aards cederhout, bedwelmend amber en ‘huideigen’-musk ronden de basis af. Dit alles maakt het een subtiele, frisse en sensuele geur die ik echt heel erg lekker vind.

Zoals ik in de intro al zei, ik vind de geur super lekker, zo lekker dat de geur meteen een plekje in de badkamer heeft gekregen. En daar staat maar één geur die vrij basic is en die ik iedere dag draag. Mijn Miu Miu is toevallig deze week op gegaan, dus ik vond dit een goede dagelijkse vervanger! Mocht ik je benieuwd hebben gemaakt naar de geur, dan zou ik hem zeker even ruiken bij onder andere de Douglas, ICI Paris XL en andere parfumeriën. De adviesprijzen zijn € 33,00 voor 30 ml, € 43,00 voor 50 ml en € 53,00 voor 100 ml. Gaan jullie deze nieuwe geur ruiken?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reageren
  Manon
  16 mei 2017

  Lijkt mij een lekkere parfumLijkt

 • Reageren
  Annika - Mrs. Marvelous
  16 mei 2017

  Deze lijkt me best lekker. Ik heb al een hele wishlist die ik moet gaan ruiken, daar kan deze ook nog wel bij.

 • Reageren
  VarenkaW
  16 mei 2017

  Ik had het niet verwacht maar deze ruikt idd echt lekker

 • Reageren
  rachel
  16 mei 2017

  hij lijkt mij heerlijk en ga morgen even ruiken!!

 • Reageren
  femketje
  16 mei 2017

  oehh deze lijkt me nice :D

 • Reageren
  Wendy (B)
  16 mei 2017

  Is inderdaad een zeer lekkere geur!

 • Reageren
  Rachel Kromdijk
  16 mei 2017

  Hij is inderdaad heel erg lekker! mijn moeder heeft die gekregen voor moederdag

 • Reageren
  chucky1012
  16 mei 2017

  Hiervoor zal ik zeker langs de parfumerieshop gaan.
  Het klinkt goed.

  Xoxo

 • Geef een reactie

  ByAranka.nl gebruikt cookies om er voor te zorgen dat je deze website zo goed mogelijk kan gebruiken. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.


  Je kan ervoor kiezen om deze cookies te accepteren en om deze cookies te weigeren. Doe je niets? Dan ga ik er van uit dat je het gebruik van cookies goed vindt. Lees meer over het verzamelen van gegevens op mijn blog in de privacyverklaring. Op de website van de Consumentenbond lees je alles over het verwijderen van alle cookies op computer.