Search
Close this search box.

Gucci Bloom

Gucci Bloom

Het merk Gucci maakt helemaal zijn comeback met de tassen, loafers en slippers. Tenminste zo ervaar ik het, het merk Gucci komt van de achtergrond weer helemaal terug en daarom had ik ook hoge verwachtingen van de nieuwe geur Bloom. Ik ben namelijk gek op bloemige geuren en de geuren van Gucci vielen ook altijd al goed in de smaak. Laat ik jullie dus snel meer over deze geur vertellen en virtueel laten ruiken.

Gucci Bloom

Op het eerste gezicht ziet Bloom er echt prachtig uit, vooral de doos vind ik heel erg mooi. De parfum zelf heeft een hele simpele aankleding gekregen en ziet er minimalistisch uit. Ik vind ondanks dat het simpel gedaan is erg mooi. Er is oog voor detail en dat vind ik mooi, zo is het etiket met een reliëf en is het duidelijk in de stijl van Gucci gemaakt.

Gucci Bloom

Gucci Bloom is gemaakt voor de hedendaagse, diverse en authentieke Gucci-vrouw. Gucci werkt met deze geur voor het eerst samen met creative director Alessandro Michele. Bloom staat voor een tuin boordevol bloemen en moet, zoals de naam aangeeft, echt tot bloei komen. Na deze omschrijving ben ik heel erg benieuwd naar de geur geworden, want vaak zijn dit de dingen die me aanspreken.

Gucci Bloom

Geurnoten van natuurlijke tuberoos en jasmijnblad laten een onverwacht rijk parfum van witte bloemen achter op de huid. Chinese kamperfoelie, een plant die van kleur wijzigt wanneer hij tot bloei komt, zorgt voor een poederachtig bloemenparfum. En dat is het zeker, het is een hele poederige geur en daar moet je van houden. Het werd me al snel duidelijk dat dit zeker niet een geur is waar ik van hou. Het is een hele klassieke poederige geur waar roos zeker de overhand heeft. Nee, mijn geur is dit zeker niet, maar ik weet zeker dat veel mensen hier wel van houden.

Gucci Bloom

Prijzen:

 • Gucci Bloom eau de parfum 30 ml – € 70,43
 • Gucci Bloom eau de parfum 50 ml – € 97,24
 • Gucci Bloom eau de parfum 100 ml – € 128,56

Ik vind het stiekem een beetje een domper, want ik had verwacht dat ik deze geur heel erg lekker zou vinden, maar helaas. De geur is klassiek, poederig en heeft echt heel veel weg van de geur van rozen. Deze drie kenmerken zijn allemaal niet geliefd bij mij en maken het tot een geur die niet voor mij weggelegd is. Maar mocht je wel van deze kenmerken houden dan is dit zeker een hele mooie geur voor jou! Gucci Bloom is vanaf nu te koop bij verschillende parfumeriën zoals Douglas en ICI Paris XL.Hebben jullie de nieuwe geur van Gucci al geroken en wat vonden jullie er van?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

 1. Ik hou kneiter veel van poederige geuren, en roos…jasmijnblad, tuberoos, kamperfoelie e.d.
  Ik zag het al aan de verpakking dat het wel eens om een poeder-geur kon gaan, dus mij maak je hier wel blij mee.
  Het is zo hoor, smaken verschillen.
  Je hebt ‘m ondanks dat deze niet helemaal in je straatje past wel heel beeldend omschreven.
  Was zo benieuwd naar deze geur, leuk te lezen dus.

 2. Oohh net een fles van 100ml gekocht en ben er zo blij mee! Wat een heerlijke geur! Zo zie je maar, smaken verschillen ;) dus als je deze fles niet op gaat maken, m’n e-mailadres heb je haha!

 3. Ik draag meestal hele zware geuren zoals Alien en Flowerbomb maar toch ga ik dit parfum even ruiken bij de parfumerie. Gewoon omdat ik nieuwsgierig ben en de flacon er zo mooi uit vind zien.

 4. Je hebt me wel heel nieuwsgierig gemaakt zeg! Ik ben wel gek op poederige geuren alleen bij de ‘roos’ kan ik me bij deze geur niet zoveel voorstellen. Ik loop morgen toch langs de parfumerie dus dan ga ik even ruiken ;)

 5. Wat ziet dit er mooi uit! ik vind hem wel een beetje lijken op het flesje van Narciso, ik weet niet of je die hebt of geroken hebt maar qua uiterlijk lijkt het er op. Dat is ook een poederige geur en die vind ik heerlijk.

 6. Poederig en Vanille is MIJN geur. Dit heeft beiden. Ik geef echt NOOIT geld uit aan geurtjes (vraag altijd samples) maar deze GUCCI heb ik GEKOCHT….. zoiets lekkers kan je echt niet in het schap laten liggen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *