Gucci Bloom

Gucci Bloom

Het merk Gucci maakt helemaal zijn comeback met de tassen, loafers en slippers. Tenminste zo ervaar ik het, het merk Gucci komt van de achtergrond weer helemaal terug en daarom had ik ook hoge verwachtingen van de nieuwe geur Bloom. Ik ben namelijk gek op bloemige geuren en de geuren van Gucci vielen ook altijd al goed in de smaak. Laat ik jullie dus snel meer over deze geur vertellen en virtueel laten ruiken.

Gucci Bloom

Op het eerste gezicht ziet Bloom er echt prachtig uit, vooral de doos vind ik heel erg mooi. De parfum zelf heeft een hele simpele aankleding gekregen en ziet er minimalistisch uit. Ik vind ondanks dat het simpel gedaan is erg mooi. Er is oog voor detail en dat vind ik mooi, zo is het etiket met een reliëf en is het duidelijk in de stijl van Gucci gemaakt.

Gucci Bloom

Gucci Bloom is gemaakt voor de hedendaagse, diverse en authentieke Gucci-vrouw. Gucci werkt met deze geur voor het eerst samen met creative director Alessandro Michele. Bloom staat voor een tuin boordevol bloemen en moet, zoals de naam aangeeft, echt tot bloei komen. Na deze omschrijving ben ik heel erg benieuwd naar de geur geworden, want vaak zijn dit de dingen die me aanspreken.

Gucci Bloom

Geurnoten van natuurlijke tuberoos en jasmijnblad laten een onverwacht rijk parfum van witte bloemen achter op de huid. Chinese kamperfoelie, een plant die van kleur wijzigt wanneer hij tot bloei komt, zorgt voor een poederachtig bloemenparfum. En dat is het zeker, het is een hele poederige geur en daar moet je van houden. Het werd me al snel duidelijk dat dit zeker niet een geur is waar ik van hou. Het is een hele klassieke poederige geur waar roos zeker de overhand heeft. Nee, mijn geur is dit zeker niet, maar ik weet zeker dat veel mensen hier wel van houden.

Gucci Bloom

Prijzen:

 • Gucci Bloom eau de parfum 30 ml – € 70,43
 • Gucci Bloom eau de parfum 50 ml – € 97,24
 • Gucci Bloom eau de parfum 100 ml – € 128,56

Ik vind het stiekem een beetje een domper, want ik had verwacht dat ik deze geur heel erg lekker zou vinden, maar helaas. De geur is klassiek, poederig en heeft echt heel veel weg van de geur van rozen. Deze drie kenmerken zijn allemaal niet geliefd bij mij en maken het tot een geur die niet voor mij weggelegd is. Maar mocht je wel van deze kenmerken houden dan is dit zeker een hele mooie geur voor jou! Gucci Bloom is vanaf nu te koop bij verschillende parfumeriën zoals Douglas en ICI Paris XL.Hebben jullie de nieuwe geur van Gucci al geroken en wat vonden jullie er van?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  femketje
  11 september 2017 at 16:23

  Het doosje alleen al is pretty ♡ opzich vind ik de geur wel lekker klinken, zal hem eens in real life moeten snuffelen!

 • Reply
  varenkawillemse
  11 september 2017 at 17:16

  Ik hou kneiter veel van poederige geuren, en roos…jasmijnblad, tuberoos, kamperfoelie e.d.
  Ik zag het al aan de verpakking dat het wel eens om een poeder-geur kon gaan, dus mij maak je hier wel blij mee.
  Het is zo hoor, smaken verschillen.
  Je hebt ‘m ondanks dat deze niet helemaal in je straatje past wel heel beeldend omschreven.
  Was zo benieuwd naar deze geur, leuk te lezen dus.

  • Reply
   Aranka
   11 september 2017 at 18:38

   Heel erg grappig dat smaken zo erg kunnen verschillen, maar maar goed ook! Ik denk dat jij deze geur dan heel erg lekker gaat vinden!

 • Reply
  kim
  11 september 2017 at 18:35

  Hoi Aranka. Ik vroeg me af wat je dan met de producten doet die je niet fijn vind of in dit geval, niet lekker vind ruiken?

  • Reply
   Aranka
   11 september 2017 at 18:36

   Ik geef dat altijd weg! Dat kan zijn aan vrienden of familie die het wel lekker vind of kan gebruiken of aan het goede doel :)!

 • Reply
  Laura
  11 september 2017 at 19:52

  Oohh net een fles van 100ml gekocht en ben er zo blij mee! Wat een heerlijke geur! Zo zie je maar, smaken verschillen ;) dus als je deze fles niet op gaat maken, m’n e-mailadres heb je haha!

 • Reply
  Mariska
  11 september 2017 at 20:08

  Een poederige geur vind ik dus juist wel enorm lekker! :)

 • Reply
  Priscilla ? (@PrisjeNL)
  11 september 2017 at 20:28

  Ik draag meestal hele zware geuren zoals Alien en Flowerbomb maar toch ga ik dit parfum even ruiken bij de parfumerie. Gewoon omdat ik nieuwsgierig ben en de flacon er zo mooi uit vind zien.

 • Reply
  Maaike
  11 september 2017 at 20:33

  Ik denk dat ik wel van deze geur kan houden! Ik ben erg benieuwd, ik ga hem snel even ‘ruiken’ bij de parfumerie haha

 • Reply
  Bianca
  11 september 2017 at 21:22

  Alleen de flacon vind ik al erg mooi! Ben benieuwd naar de geur x

 • Reply
  Natascha Kooiman
  11 september 2017 at 21:24

  Je hebt me wel heel nieuwsgierig gemaakt zeg! Ik ben wel gek op poederige geuren alleen bij de ‘roos’ kan ik me bij deze geur niet zoveel voorstellen. Ik loop morgen toch langs de parfumerie dus dan ga ik even ruiken ;)

 • Reply
  mieke | mieksmind
  12 september 2017 at 10:32

  Wat ziet dit er mooi uit! ik vind hem wel een beetje lijken op het flesje van Narciso, ik weet niet of je die hebt of geroken hebt maar qua uiterlijk lijkt het er op. Dat is ook een poederige geur en die vind ik heerlijk.

 • Reply
  Rachel
  12 september 2017 at 10:55

  ik heb hem geroken want roon wilde hem kopen voor mij maar heb gepast, vind hem tegenvallen eerlijk gezegd

 • Reply
  Jantine Bos
  10 november 2017 at 02:48

  Poederig en Vanille is MIJN geur. Dit heeft beiden. Ik geef echt NOOIT geld uit aan geurtjes (vraag altijd samples) maar deze GUCCI heb ik GEKOCHT….. zoiets lekkers kan je echt niet in het schap laten liggen..

 • Laat een reactie achter