Search
Close this search box.

Gucci Bamboo

 photo Gucci Bamboo_zpsh5lbqnbf.png

Sommige merken sturen je echt fantastische perspakketten toe, waaronder het luxe met Gucci. Een prachtig high-end merk waar we allemaal wel van kunnen dromen. Gucci heeft een nieuwe geur gelanceerd en die werd naar mij toegestuurd in deze prachtige lief roze doos met daarop het logo in Bamboo afgedrukt. Dat is natuurlijk niet voor niets, want de nieuwe geur van Gucci heet Bamboo. Dat doet mij dus meteen denken aan een frisse en subtiele geur, maar of dat ook zo is?

 photo Gucci Bamboo2_zps62zsje9r.png

“Sterk en sierlijk tegelijk, dat is waar de Gucci vrouw voor staat. Bamboe groeit onder extreme omstandigheden en is zo sterk dat het orkanen kan doorstaan. Tegelijkertijd is bamboe slank en elegant en torent het sierlijk boven andere vegetatie uit. De moderne Gucci vrouw heeft dezelfde eigenschappen: krachtig, vol zelfvertrouwen en met een aangeboren, vrouwelijke schoonheid. Ze is sensueel en tegelijkertijd vol power. Net als bamboe straalt ze levenskracht uit – ze past zich gemakkelijk aan en weet de uitdagingen van het leven op doortastende wijze het hoofd te bieden. Met haar weergaloze, vrouwelijke kracht is ze dus het beste van twee werelden.”

Dat zegt Gucci over de nieuwe geur. Ik vind het een mooie en goed verhaal en kan er iemand mee indentificeren, nu ben ik benieuwd of ik dat zelf ook ben.

 photo Gucci Bamboo5_zps9v9wbm1q.png

Het flesje ziet er in ieder geval betoverend uit, heel elegant en het bamboo element komt er subtiel in terug als je goed naar de dop van de fles kijkt. De fles moet een diamant voorstellen die niet onbekend is bij het merk Gucci – waarom moet ik bij Gucci toch altijd aan de hond van Barbie denken -. De combinatie van de zilveren bamboo dop, het lichtroze vloeistof en de diamanten vorm maken het een echte vrouwelijke eyecatchter. Nu nog maar hopen dat de geur ook lekker is.

 photo Gucci Bamboo3_zps23ivorky.png

Gucci omschrijft de geur als zacht en intens tegelijk, twee tegenpolen in een geur samengevoegd, dat maakt mij nieuwsgierig. Het is een rijke geursensatie tussen warme en houtachtige noten.

Topnoten: Bergmot
Hartnoten: Casablanca-lelies, Oranjebloesem en Ylang Ylang
Basisnoten: Sandelhout, Tahitiaanse Vanille en Ambergris

Het is inderdaad een zachte en intense geur tegelijk, heel apart. De geur is fris, alsof je in een tropisch bos loopt maar tegelijkertijd ook heel erg warm en vrouwelijk. Dit komt door de warme basis van de geur die je steeds beter ruikt gedurende de tijd dat je hem draagt, echt heel erg lekker.

 photo Gucci Bamboo4_zpsautrdxqx.png

Bamboo opent wel een beetje standaard als je het mij vraagt qua geur, maar even later is het echt een unieke en kenmerkende geur waarvan je niet denkt, deze geur heb ik al ergens anders geroken. Het is uiteindelijk wel een geur dat je moet liggen, niet iedereen zal hiervan houden. Het is niet een standaard luchtje wat je voor een tientje koopt. Nee het is echt een karakteristieke geur die bij je moet passen en dat je als persoonlijkheid sterker maakt. Maar dat vind ik altijd fijn aan luxere geuren, je houdt er niet van of wel. En meestal past dat dan heel erg goed bij jou zelf.

 photo Gucci Bamboo1_zpsnlh1ni8k.png

Bamboo van Gucci is een eau de parfum die echt de hele dag perfect blijft zitten. Ik denk dat dit komt door de wat warmere ondertoon van de geur. Ik vind hem zelf lekker, maar het is niet dé geur voor mij. Ik ben zelf toch meer van het zoete en bloemige, dat is bij deze geur niet echt van toepassing. Maar ik weet zeker dat er veel liefhebbers zijn voor deze geur.

Prijzen:

Gucci Bamboo eau de parfum 30 ml – € 64,00
Gucci Bamboo eau de parfum 50 ml – € 89,00
Gucci Bamboo eau de parfum 100 ml – € 114,00
Gucci Bamboo Douchegel 200 ml – € 35,00
Gucci Bamboo Bodylotion 200 ml – € 37,00
Gucci Bamboo Deodorant 100 ml – € 26,00

Vanaf nu is deze prachtige nieuwe geur van Gucci te koop bij de parfumerieën. Spreekt jullie deze geur aan?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

  1. De verpakking vind ik echt prachtig, maar de geur zelf doet me niet zoveel. Wel een hele leuke review met weer prachtige foto’s.
    xx

  2. Ik heb deze getest en wat een heerlijke geur! Ik ben met je eens dat hij in het begin een beetje standaard is maar elke keer als ik aan mijn pols ruik is hij weer lekkerder!

  3. Ik heb laatst een testertje van deze geur mogen ontvangen en ik vind ‘m echt heeeeerlijk! <3 Dit geurtje zou ik iedere dag wel op willen sprayen.

  4. Even een complimentje voor deze product foto’s – heel erg moooi! Het lijkt mij een heerlijke geur, hopelijk kan ik hem snel even testen! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *