Zoek
Sluit dit zoekvak.

Grote Action Shoplog

Grote Action Shoplog

Ik ging alleen voor een paar batterijen naar de Action en dan presteer ik het toch weer om met drie volle tassen naar buiten te komen. Maar ze hadden dan ook zulke leuke dingen! Ik ben weer goed geslaagd en daarom leek met me leuk een shoplog op te nemen!  Vergeet je natuurlijk niet teabonneren, vind ik leuk!


Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Oh heerlijk he, die Action. Ik kom ook altijd met veel meer spullen thuis dan ik in eerste instantie wilde, haha.

  2. MIHAHAHA oh herkenbaar “ik ging alleen voor…” dat heb ik nu dus al 4 dagen :| maar het blijft zo leuk spul daar he!
    je hebt weer leuke items gescoord meis !! #enneeweekendgaiknietnaardeaction ;’)

  3. Action shoplogs zijn altijd leuk! Je hebt leuke aankoopjes gedaan. Die bureaulamp ziet er mooi uit en de ballonnetjes met LED lampjes zijn superleuk! Ik koop ook altijd aanstekers, kaarsen en grote wattenschijfjes in de Action, veel goedkoper dan ergens anders. De geurstokjes staan hier ook in mijn kast maar ik moet ze nog proberen.

  4. Leuk, die cotton ball lampjes ga ik binnenkort ook meenemen. :-) Op een of andere manier ben ik al heel lang niet meer in de Action geweest, het zit ook een beetje in een uithoek hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *