Grootste beauty miskoop

Ken je dat, je moet en zou iets hebben van een winkel en je koopt impulsief iets. Of je vind iets zó mooi dat je het moet hebben maar je weet dat het niet bij jou past of dat je het toch niet gaat gebruiken. En waar eindigt het dan meestal op, juist een grote miskoop. Ik denk dat iedereen hier wel aan mee kan praten. Want wie heeft er nou niet iets gekocht en denkt daar achteraf van, waarom heb ik dit ooit gekocht? Deel met mij je ervaringen want ik vind dat echt hartstikke leuk om te lezen. En natuurlijk vertel ik jullie mijn miskopen!

Oké laten we maar beginnen bij mijn grote missers op beauty gebied, jullie gaan me nu vast met open mond aangapen maar één grote miskoop van mij is toch echt wel mijn Too Faced Natural Eye Palette. Waarom zou je nu denken, iedereen is er fan van. Ja de kleuren zijn prachtig en de pigmentatie is werkelijk waar geweldig. Alleen ik kan er maar niet iets moois van maken. Al mijn looks mislukken ermee en ik vind het er gewoon echt niet uitzien als ik er weer een look mee heb gemaakt. Ik kan er gewoon echt niet mee overweg dus hij ligt echt te verstoffen in mijn kast. Echt doodzonde, maar ik kan er gewoon echt niks mee. De looks zien er gewoon niet uit. Jammer, want het palette is zo mooi!

En dan hebben we ook nog een lipstick van MAC. Ik zocht een mooie lipstick met een subtiele glitter. In de winkel vond ik hem ontzettend mooi. Alleen toen ik ermee naar buiten ging en mezelf in de spiegel bekeek voelde ik me net ma tokkie. Je weet wel, van die tokkie’s die van die vieze gouden lippen hebben. En dat effect heb ik dus ook met deze lipstick. Maar eigenlijk vind ik hem wel gaaf, maar draag hem dus nooit.

Dat heb ik trouwens wel alle lipstick, ik heb de laatste tijd ontzettend veel lipsticks gekocht maar ik doe er niet veel mee. Omdat ik het gewoon te heftig vind om ermee over straat te gaan. Ik wil het niet meteen een miskoop noemen, maar ik koop het wel impulsief omdat ik eigenlijk iets móet hebben terwijl ik weet dat ik er niks mee ga doen, echt ontzettend zonde!

En nu ben ik natuurlijk benieuwd naar jullie miskopen, wat en waarom was jouw miskoop op beauty gebied?

Dit vind je misschien ook leuk

33 reacties

 • Reply
  Kim
  17 oktober 2011 at 07:39

  Ik ken het, ik heb inmiddels ook heel wat lipsticks liggen maar draag ze sowieso niet, gewoon omdat ze te fel zijn.. Ook een nadeel is dat alles heel mooi op internet eruit ziet, en als je het dan besteld via internet zonder te bekijken blijkt het toch een andere kleur te zijn (met name NYX lipsticks omdat er zoooveel kleuren zijn, ik heb er 4 van liggen die toch anders qua kleur bleken uit te vallen)

  Neemt niet weg dat er ook prettige en mooie producten zijn, bijvoorbeeld dat ik heel blij ben zonder twijfelen om het Oh so special palette van Sleek online te bestellen. :)

 • Reply
  charile
  17 oktober 2011 at 10:02

  Ik ken het wel ;) Mijn stash ligt denk ik wel met 1/3e gevuld met miskopen, zo zonde altijd!
  x

 • Reply
  Paola
  17 oktober 2011 at 10:13

  Ik koop gewoon teveel! Vaak gewoon voor de heb! Nagellak draag ik tegenwoordig bijna niet omdat ik elke dag swatch voor mijn site! Zonde gewoon..

 • Reply
  Joan
  17 oktober 2011 at 10:15

  Wat jammer van dat palette zeg! Hij staat ook op mijn verlanglijstje dus ik hoop niet dat ik er hetzelfde probleem mee ga krijgen als jou. En dat van die lipsticks heb ik ook, maar dan eigenlijk om een andere reden. Mijn lippen zijn namelijk vaak en erg droog, waardoor lipstick er gewoon niet uitziet op mijn lippen. En dat terwijl ik zoveel mooie kleuren heb gekocht, vooral veel van NYX.

 • Reply
  jessica
  17 oktober 2011 at 10:42

  Zonde is dat he! Ik ben een beetje verbaasd over het palette. Bij mij staat die nog hoog op mn verlanglijstje! Dus als je je ooit bedenkt hem kwijt te willen;). Ik heb het altijd met de lipproducten van nyx. Die swatches op internet kloppen nooit en Omdat ze zo goedkoop zijn koop ik se toch maar…

 • Reply
  Lea
  17 oktober 2011 at 11:02

  Die lipstick is juist zooo mooi, want het is nog subtiel.

 • Reply
  jennifer
  17 oktober 2011 at 11:27

  een blush stain van essence, hij ruikt vies en ik kan er niet mee omgaan haha :(.. ohja, en er zit een scheur in de blush zelf.

 • Reply
  Chantal
  17 oktober 2011 at 11:39

  Ik heb wel meerdere miskopen gehad, waarvan de Touche Éclat van YSL er een is, daar kan ik echt helemaal niks mee…

 • Reply
  Tessa
  17 oktober 2011 at 11:45

  Ik ben zelf ook een lipstick junkie. Ik gebruik het uiteindelijk nooit mijn vriend het niet fijn vind als ik wat op mijn lippen heb in verband met een kusje geven haha. :p

  Ik heb zoveel miskopen. Ik ben een echte impulsieve koper. Arme portomonee. :p

 • Reply
  roos
  17 oktober 2011 at 12:01

  ik heb veel dingen uit mijn stash die ik niet gebruik, maar dat zijn niet echt dure producten dus dan vind ik het ook niet zo heel erg.

 • Reply
  Yakman
  17 oktober 2011 at 12:14

  Aahw, dat is echt zonde van die too faced palette! ;o misschien moet is gaan kijken naar tutorials met dat palette? Ik heb tot nu toe geen beauty miskoop :)

 • Reply
  Maya
  17 oktober 2011 at 16:00

  Goedekopen producten zijn vaak miskopen bij mij, omdat ik het gewoon koop. Ik kijk thuis wel of het echt leuk is, het is toch goedkoop. Heel slecht eigenlijk!

  Bij duurdere producten denk ik langer na en test ik het goed in de winkel of zoek ik reviews op internet. Dat zijn dus zelden miskopen :D

 • Reply
  LottedeJ
  17 oktober 2011 at 16:30

  Wat jammer van dat palette! Ik hoor er niets dan goeds over, haha. Misschien kan je ‘m nog voor de helft van de prijs verkopen ofzo, als je ‘m echt nooit gebruikt… Ik heb vooral veel mono oogschaduws die ik nooit gebruik, en die dus ook wel echte miskopen waren.

 • Reply
  Miranda
  17 oktober 2011 at 16:50

  jammer van de palette, ik heb hem zelf ook en hij is niet goedkoop :( Ik vind hem wel erg mooi , en hij bevalt me goed :D

 • Reply
  Suzanne
  17 oktober 2011 at 17:23

  zonde zeg, van dat too faced palette!

 • Reply
  Victoria
  17 oktober 2011 at 18:36

  Idd zonde !
  Ik had zelf vroeger ook mega-veel miskopen, toen ik ongeveer 11 was ofzo..
  Daarna kwam ik op de beauty-blog wereld terecht en nu heb ik (bijna) nooit een miskoop..
  De enige tot nu toe is denk ik een matte topcoat van Artdeco, hij was 8 euro.
  Toen ik hem kocht, was de matte topcoat echt super nieuw enzo, dus ik was echt heel erg blij dat ik he had.
  Maar toen ik thuis kwam, merkte ik dat hij alleen maar meer glans gaf, heb echt alles geprobeerd en op elke nagellak.. maar niets werkte echt..

 • Reply
  Cynthiiaa
  17 oktober 2011 at 19:50

  Ik ben echt een fan van de Too Faced Palette, tot nu toe vind ik elke keer weer nieuwe looks uit. De lipstick kan misschien te fel zijn, maar waarom dep je hem niet af met een tissue, zo word hij toch minder fel?

 • Reply
  Nicole
  17 oktober 2011 at 20:30

  Zonde van dat palette. Ik heb een paar miskopen van Essence en dan met name over de nagellak. Ik ben sowieso geen fan van Essence, maar als de nagellakjes afgeprijsd zijn (ze zijn al zo goedkoop!), kan ik het toch niet laten om een paar kleurtjes te kopen die me dan wel mooi lijken. Maar ik vind ze niet fijn lakken en ze dekken bij mij enorm slecht, ik draag ze daarom nooit. Maar opzich zijn dit geen hele erge miskopen als je kijkt naar wat ik er voor heb betaald, nog minder dan een euro!

 • Reply
  Pauline
  17 oktober 2011 at 21:04

  Heel jammer!
  Mijn miskoop is de parfum, of nee, eau de toilette: Miss Dior Cherie L’eau. Die vond ik lekkerder dan gewoon Miss Dior Cherie maar er is hier alleen een eau de toilette versie van. Alsnog erg prijzig uiteraard. De geur vind ik nog steeds geweldig, maar hij blijft gewoon niet zitten!

 • Reply
  Kim
  17 oktober 2011 at 21:23

  Jammer zeg! Ik had dat en tijd terug met een foundation, aanbevolen door verkoopster en uiteindelijk was het een afschuwelijke kleur…kon niet meer terug…eenmaal geopend is niet meer ruilen…verdorie!

 • Reply
  samantha
  17 oktober 2011 at 21:47

  jammer dat je niks kan met je too faced pallet, ik ben erg echt gek op en gebruik hem regelmatig. hij is zo mooi. Echt jammer!

 • Reply
  Milou
  18 oktober 2011 at 10:46

  Jeetje, wat zonde zeg!! En ik vind het juist zulke mooie producten!
  Dat palette wil ik al zooo lang! Hahaha
  Zonde!!!

 • Reply
  Sanne
  18 oktober 2011 at 11:25

  Dit is heel herkenbaar.

 • Reply
  xx_Patries_xx
  18 oktober 2011 at 11:31

  wat jammer zeg… ik heb ook zo mn miskopen hoor… van nagellak tot oogschaduws ;)

 • Reply
  robin
  18 oktober 2011 at 11:38

  ik heb te veel miskopen..en meestal dure! maar balen van je too faced palette, ik heb honey pot en vind hem erg mooi! maar draag hem vaak alleen solo.

 • Reply
  Daniëlle
  18 oktober 2011 at 13:53

  Wat jij met je too faced palette hebt, dat heb ik met mijn urban decay :( Echt zonde!

 • Reply
  Nannick
  18 oktober 2011 at 14:57

  Wat jammer van het Too faced palette :(

 • Reply
  Christel
  18 oktober 2011 at 19:11

  Ik heb vaak dat ik een lipstick koop die niet mooi bij mijn huid staat.

 • Reply
  Marieke
  18 oktober 2011 at 19:26

  Ik zou je Too Faced palette zo van je over willen nemen! Ik heb zelf het Naked palette en de nieuwe Smokey versie en het is ware liefde <3 Ik kan me niet echt een miskoop herinneren, maar dat komt omdat ik altijd heeel selectief koop.

 • Reply
  Lisanne
  18 oktober 2011 at 21:07

  Ik herken me heel erg in jou! Ik heb ook zo’n mooi palette gekocht, maarja. Ook best een miskoop omdat ik geen ooglooks kan maken :-(

 • Reply
  Maud
  18 oktober 2011 at 21:25

  Wat jammer van je TF Natural Eye palette, ik ben juist helemaal gek op dat palette. Maar zulke dingen zijn alsnog vaak persoonlijk natuurlijk, als is iets heel populair. Een grote miskoop vind ik mijn MAC bronzer stick van de Surf Baby collectie, die was vrij duur en ik gebruik echt amper.

 • Reply
  Joyce
  18 oktober 2011 at 23:56

  Ah al die mooie producten die niet gebruikt worden. Too bad! Ik blijf altijd cream blushes en sticks kopen terwijl ik dat echt de meest verschrikkelijke producten vind om mee te werken.

 • Reply
  Kelly
  23 oktober 2011 at 16:58

  Zonde dat het palette je echt niet bevalt. Ik had in het begin ook wel moeite om er goede looks mee te maken, maar ik bleef maar oefenen en oefenen en nu vind ik hem geweldig. Ik vind lipsticks soms er erg mooi uitzien, maar dan staan ze mij totaal niet.

 • Laat een reactie achter