Zoek
Sluit dit zoekvak.

Greenland Fruity Lippenbalsems

Toen ik twee weken geleden aanwezig was bij de Beautygloss party stond en ook een standje van Greenland. Esther en ik liepen in het rond en vroegen ons af wat iedereen met Greenland tasjes deed, zouden ze het weggeven ofzo? Toen we bijna wouden weggaan zagen we ineens de stand van Greenland staan, geboeid stapten we er op af, wat een leuke en goedkope dingen hadden ze daar zeg! Ik kocht deze 3 goddelijke lippenbalsems voor maar 3 euro, benieuwd naar hoe ze zijn? Lees dan eventjes verder!

Greenland is een Nederlands merk die natuurlijke producten maakt, bijvoorbeeld deze heerlijke lippen balsems. De Greenland lippenbalsems zijn er allemaal in verschillende soorten smaken, ik nam de Papaya, Coconot en Passion Fruit mee naar huis.

De lippenbalsems bevatten diverse actieve, natuurlijke ingrediënten, zoals cacaoboter, jojobaolie en bijenwas. De lippenbalsem voelt erg prettig aan op de lippen omdat hij behoorlijk snel intrekt en een subtiel niet kleverig laagje achterlaat zodat je toch nog het gevoel hebt dat je zachte lippen hebt.

Ook hebben de drie lippenbalsems echt een heerlijke en unieke geur, dat vind ik echt een pluspunt aan deze lippenbalsems. Ze ruiken echt heerlijk en daarom is het bijna elke keer weer een feest om deze lippenbalsems aan te brengen op je lippen, mijn favoriet is dan ook de Coconut en de Papaya.

De lippenbalsems zelf hebben de vorm van een lipstick wat ik een beetje jammer vind en niet handig vind met het aanbrengen, een lippenbalsem wil ik er altijd eventjes snel langs kunnen smeren en dat kan niet dankzij deze vorm. Ik ben dus al hard aan het smeren om ze recht te krijgen zodat hij makkelijker aanbrengt. Maar voor de rest is het echt een heerlijke lippenbalsem die goed mijn lippen voed en zacht houd en met dus een heerlijke geur!

De Greenland lippenbalsems zijn te koop bij ByBeautygloss voor € 4,95 per stuk!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

 1. Ziet ee leuk uit! Die lipstick verpakking is inderdaad wel jammer. Maar ik vind hem dan ook wel een beetje uniek haha. Wat heb je trouwens een mooi lakje op.

  liefs x

 2. Waar heb jij ze gekocht dan? Aan het begin staat er; ik kocht ze voor 3 euro, en onderaan staat van dat ze 4,95 kosten.
  Voor de rest leuk artikel!

  liefs Daisy en Janniek
  check ons blog.

  1. Op de webshop zijn ze dus 4,95 per stuk, ze hadden op de beautyglossPARTY dus het feest een kraampje en daar waren ze 3 voor 3 euro. Ik heb ze ook. :)

 3. Die coconut heb ik ook, de vorm is irritant maarvoor de rest inderdaad een heel fijne lipbalm. Ik vind hem alleen niet naar kokos ruiken. X

 4. ziet er goed uit! ze lijken een beetje op die ene lipbalsems met cola smaak enz. die ik overigens gister heb gekocht hihi, moet je maar mn bloggie checken als je interesse hebt ^^

 5. Lijken me heerlijk voor de zomer! De vorm zou ik niet zo’n probleem vinden. Ik smeer zoveel dat die zo plat zijn, haha! Jammer dat ze in de ByBeautygloss shop €4,95 zijn.. :)

 6. Ze waren 3 voor 3 euro op de BG party, dan is het natuurlijk een actie die werd gehouden, ik had ze ook gezien in de sephora geloof ik en daar waren ze ook 5 euro dus is normale prijs!

 7. Handig dat je ze aan die spotprijs kon kopen!
  Ik zag ze ze altijd wel liggen, maar vind 5 euro toch te duur voor 1 lippenbalsem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *