Greenland Fruity Lippenbalsems

Toen ik twee weken geleden aanwezig was bij de Beautygloss party stond en ook een standje van Greenland. Esther en ik liepen in het rond en vroegen ons af wat iedereen met Greenland tasjes deed, zouden ze het weggeven ofzo? Toen we bijna wouden weggaan zagen we ineens de stand van Greenland staan, geboeid stapten we er op af, wat een leuke en goedkope dingen hadden ze daar zeg! Ik kocht deze 3 goddelijke lippenbalsems voor maar 3 euro, benieuwd naar hoe ze zijn? Lees dan eventjes verder!

Greenland is een Nederlands merk die natuurlijke producten maakt, bijvoorbeeld deze heerlijke lippen balsems. De Greenland lippenbalsems zijn er allemaal in verschillende soorten smaken, ik nam de Papaya, Coconot en Passion Fruit mee naar huis.

De lippenbalsems bevatten diverse actieve, natuurlijke ingrediënten, zoals cacaoboter, jojobaolie en bijenwas. De lippenbalsem voelt erg prettig aan op de lippen omdat hij behoorlijk snel intrekt en een subtiel niet kleverig laagje achterlaat zodat je toch nog het gevoel hebt dat je zachte lippen hebt.

Ook hebben de drie lippenbalsems echt een heerlijke en unieke geur, dat vind ik echt een pluspunt aan deze lippenbalsems. Ze ruiken echt heerlijk en daarom is het bijna elke keer weer een feest om deze lippenbalsems aan te brengen op je lippen, mijn favoriet is dan ook de Coconut en de Papaya.

De lippenbalsems zelf hebben de vorm van een lipstick wat ik een beetje jammer vind en niet handig vind met het aanbrengen, een lippenbalsem wil ik er altijd eventjes snel langs kunnen smeren en dat kan niet dankzij deze vorm. Ik ben dus al hard aan het smeren om ze recht te krijgen zodat hij makkelijker aanbrengt. Maar voor de rest is het echt een heerlijke lippenbalsem die goed mijn lippen voed en zacht houd en met dus een heerlijke geur!

De Greenland lippenbalsems zijn te koop bij ByBeautygloss voor € 4,95 per stuk!

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Reply
  Lifesplash
  4 mei 2012 at 07:56

  Ziet ee leuk uit! Die lipstick verpakking is inderdaad wel jammer. Maar ik vind hem dan ook wel een beetje uniek haha. Wat heb je trouwens een mooi lakje op.

  liefs x

 • Reply
  Janniek
  4 mei 2012 at 08:57

  Waar heb jij ze gekocht dan? Aan het begin staat er; ik kocht ze voor 3 euro, en onderaan staat van dat ze 4,95 kosten.
  Voor de rest leuk artikel!

  liefs Daisy en Janniek
  check ons blog.

  • Reply
   Naomi
   4 mei 2012 at 14:03

   Op de webshop zijn ze dus 4,95 per stuk, ze hadden op de beautyglossPARTY dus het feest een kraampje en daar waren ze 3 voor 3 euro. Ik heb ze ook. :)

 • Reply
  Charile
  4 mei 2012 at 09:22

  Die lijken me wel lekker!

 • Reply
  Renee
  4 mei 2012 at 09:32

  Die coconut heb ik ook, de vorm is irritant maarvoor de rest inderdaad een heel fijne lipbalm. Ik vind hem alleen niet naar kokos ruiken. X

 • Reply
  Sophie
  4 mei 2012 at 09:59

  Ziet er goed uit! Ik heb alleen al heel veel lippenbalsems liggen, dus eerst maar eens een paar opmaken voor ik er een ga kopen.. :)

 • Reply
  Chantal
  4 mei 2012 at 10:20

  Die met kokos lijkt me errug lekker! Heb alleen ook nog een hele zwik balsems liggen die ik eerst maar eens moet gaan gebruiken…

 • Reply
  Shenyce
  4 mei 2012 at 10:28

  Ik heb zelf de cocos versie thuis, heerlijk! Hoe vaker je ze gebruikt, hoe sneller ze een ”normale” lipbalsemvorm krijgen. :)

 • Reply
  Lisanne
  4 mei 2012 at 10:53

  Ze zien er leuk uit. Wat heb je een mooie nagels!

 • Reply
  Esmay
  4 mei 2012 at 11:10

  Lijken me lekker, vooral die fruitgeur :D

 • Reply
  LottedeJ
  4 mei 2012 at 11:48

  Ze lijken me lekker, vooral die met de fruitgeuren! En lekker budget, ook altijd fijn.

 • Reply
  Nannick
  4 mei 2012 at 11:53

  Ze lijken me echt lekker, helemaal met zo’n fruitgeur :)

 • Reply
  therese
  4 mei 2012 at 11:53

  ziet er goed uit! ze lijken een beetje op die ene lipbalsems met cola smaak enz. die ik overigens gister heb gekocht hihi, moet je maar mn bloggie checken als je interesse hebt ^^

 • Reply
  Daniëlle
  4 mei 2012 at 11:58

  Lijken me heerlijk voor de zomer! De vorm zou ik niet zo’n probleem vinden. Ik smeer zoveel dat die zo plat zijn, haha! Jammer dat ze in de ByBeautygloss shop €4,95 zijn.. :)

 • Reply
  Samantha
  4 mei 2012 at 12:25

  Oh, lijkt me heerlijk!

 • Reply
  Snoepje
  4 mei 2012 at 13:58

  Ze waren 3 voor 3 euro op de BG party, dan is het natuurlijk een actie die werd gehouden, ik had ze ook gezien in de sephora geloof ik en daar waren ze ook 5 euro dus is normale prijs!

 • Reply
  AnnaSophia
  4 mei 2012 at 15:05

  Ik vind de vorm net wel fijn :-)

 • Reply
  Jessica
  4 mei 2012 at 16:46

  Handig dat je ze aan die spotprijs kon kopen!
  Ik zag ze ze altijd wel liggen, maar vind 5 euro toch te duur voor 1 lippenbalsem.

 • Reply
  Amy
  4 mei 2012 at 18:05

  Ik wil ze zeker eens een keertje proberen. Ik denk dat ik dan voor de Coconut variant ga.

 • Reply
  Shelley
  4 mei 2012 at 18:06

  Ik heb alleen de kokos versie, ik vind hem echt godelijk omdat ik van een kokosgeur hou ! :)

 • Reply
  Esther - Blosh Time
  4 mei 2012 at 18:36

  Ben nu wel heel benieuwd naar de geuren!

 • Reply
  Jana
  4 mei 2012 at 20:40

  Klinkt goed deze wil ik ook testen :) x

 • Reply
  Miranda
  4 mei 2012 at 20:51

  Ze lijken mij erg prettig;D

 • Reply
  Justine
  4 mei 2012 at 21:46

  Ze zien er erg fijn uit!

 • Reply
  Charlotte
  4 mei 2012 at 22:05

  geweldige lipbalsems!xx

 • Reply
  Myrthe
  4 mei 2012 at 23:57

  Deze lipbalms lijken me erg fijn! En ook helemaal niet duur, lijkt me zeker het geld waard :)

 • Laat een reactie achter