Gratis Weleda dagcrème

Wie houdt er nou niet van gratis? Op hyves kwam ik vorige week dankzij een vriendin een leuke link tegen! Je moest een klein testje doen om te kijken wat voor een type huid je had en daarna kon je een bon uitprinten om een proefverpakking op te halen bij de Tuinen! Het is niet een geweldig grote proefverpakking, maar gratis is altijd leuk!

Als je hyves hebt moet je even op deze link klikken om naar de pagina te gaan en dan kan je je bon uitprinten en hem ophalen bij de dichstbijzijnde Tuinen! Ik ga hem binnenkort testen, ben er wel benieuwd naar!

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Silva
  7 december 2010 at 19:09

  Leuk! Ik ga ff kijken!

 • Reply
  Kim
  8 december 2010 at 17:49

  Heb m ook gekregen maar de Iris variant (paars – hydraterend). Ze hebben ook met rozen (??) en met granaatappel (oudere huid).

  Ligt er dus net aan welke jij aangeklikt hebt op hyves =)

  • Reply
   Aranka
   8 december 2010 at 22:06

   Inderdaad, deze kwam uit het testje bij mij ;)

 • Reply
  Cedra
  13 februari 2011 at 10:00

  jaaa, die heb ik ook! ik dacht dat ik een sample zou krijgen, maar het is echt gewoon een hele tube. :D

 • Laat een reactie achter