Search
Close this search box.

MAC geeft gratis lipsticks weg op 28 juli

MAC geeft gratis lipsticks weg op 28 juli

Ja je leest het goed en nee het is geen geintje, 28 juli geeft MAC gratis lipsticks weg vanwege National Lipstick Day. Toen ik deze actie in mijn mailbox zag verschijnen dacht ik dat er allemaal haken en ogen aan zouden zitten maar dat is helemaal niet zo. Het enige wat je hoeft te doen is de 28e naar een MAC verkooppunt gaan en daar om een gratis lipstick vragen, je hoeft dus niet eerst wat te kopen! Alle informatie vind je in dit artikel

Gratis MAC Lipstick

28 juli is het National Lipstick Day en ter ere daarvan kun je bij MAC een gratis lipstick komen halen, zonder er verder iets voor te hoeven doen. Je kunt uit de onderste vier lipsticks kiezen: CB 96, Coral Bliss, Costa Chic en de populaire Ruby Woo.

Volgen jullie mij al op Instagram?

 

MAC geeft gratis lipsticks weg op 28 juli MAC geeft gratis lipsticks weg op 28 juli

De actievoorwaarden zijn dat je er maar eentje per klant krijgt en dat er lipsticks zijn zolang de voorraad strekt. Hierbij een lijst met de deelnemende winkels:

 • Pro Store Amsterdam
 • Pro Sore Den Haag
 • Bijenkorf Amsterdam
 • Bijenkorf Rotterdam
 • Bijenkorf Den Haag
 • Bijenkorf Maastricht
 • Bijenkorf Eindhoven
 • Bijenkorf Amstelveen
 • Bijenkorf Utrecht
 • Counter Nijmegen
 • Counter Almere
 • Counter Utrecht

Ik vind dit dus echt een super toffe actie en ik ga zaterdag zeker eventjes langs mijn MAC store, want deze lipstick kleuren zijn ook super mooi!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

 1. Jammer dat ik niet dicht bij een MAC store woon. Of geldt het ook in Douglas winkels waar ze een MAC counter hebben? Bijv. in Groningen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *