Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gran Canaria vakantiefoto’s

 photo Gran16_zps3ee498ec.png

De vakantie is voorbij gevlogen en nu zit ik hier weer met een lange broek en dikke trui aan. Dit is wel wat anders dan elke dag + 30 graden. Danny en ik hebben echt genoten op onze vakantie in het zonovergoten Gran Canaria. Vandaag neem ik jullie eventjes mee op vakantie! En ik ben weer terug, dus vanaf nu weer twee artikelen per dag!

 photo Gran_zps330a6e70.png

Voor het eerst in een lange tijd ging ik weer vliegen, het was toch weer een beetje raar voor het eerst, maar wel leuk! Ook het uitzicht is natuurlijk erg tof! Hier zie je de prachtige bergen in Spanje (of het was net Portugal). We vlogen trouwens met Transavia, gelukkig hadden we een stoel naast ons vrij, want ik dat echt klem met mijn benen in het vliegtuig.

 photo Gran1_zps63edffd5.png

Aangekomen in het hotel, we hadden prachtig zeezicht! We zaten trouwens in Playa Del Ingles in het IFA Continental hotel!

 photo Gran18_zps78a97346.png

Zwembad waar we vaak hebben gelegen met een boekje en lekker zonnen.

 photo Gran32_zps97953919.png

En het kleinere zwembad, het was echt heerlijk weer in Gran Canaria, de zon was echt ontzettend sterk dus je moest je wel echt goed insmeren!

Playa Del Ingles het strand!

 photo Gran3_zps82648e9f.png

En de prachtige duinen!

 photo Gran15_zps0b845cf3.png

’s Avonds gingen we meestal weg, lekker cocktails drinken in de café’s vaak ook met optredens, was altijd erg gezellig!

 photo Gran16_zps3ee498ec.png

Nog meer cocktials, we zaten vaak bij Ciao Ciao een leuke zaak met heerlijk ijs!

 photo Gran4_zps5365713c.png

We bezochten het Palmitos park, echt een aanrader om naar toe te gaan!

 photo Gran5_zpsbf69adbe.png

 photo Gran10_zps2576f815.png

 photo Gran6_zps2ed6cf4b.png

Uitzicht vanaf het Palmitos park, hier hadden we een roofdieren show!

 photo Gran7_zpsc5faefba.png

 photo Gran8_zps28790e44.png

 photo Gran9_zps4efe7b52.png

Wat is een Arend een enorm beest zeg!

 photo Gran11_zps2a7ce2ff.png

 photo Gran12_zps8a837e27.png

 photo Gran13_zpsed972fbb.png

En een dolfijnen show wat ontzettend leuk was om te zien. Ga je naar Gran Canaria dan kan ik je zeker het Palmitos park aanraden!

 photo Gran14_zpsca3c65c0.png

We gingen ook een dagje naar de hoofdstad van Gran Canaria, Las Palmas om te gaan shoppen. Helaas was dit niet zo boeiend. Heel veel winkels stonden leeg en het was best een beetje uitgestorven. Wel was er een Inglot en een Primark. En mocht je goedkoop make-up, geurtjes en sigaretten willen kan je in Gran Canaria helemaal los gaan. Maar ik rook niet en cosmetica heb ik genoeg dus die liet ik lekker liggen!

 photo Gran19_zpsd359611f.png

In La Chapperal is een hele Nederlandse kroeg straat, echt ontzettend leuk! Alleen wij gingen buiten het seizoen dus er was bijna geen Nederlander meer, een beetje jammer. Ook qua uitgaan was het niks aan want alles was gewoon leeg. De volgende keer gaan we dus weer gewoon in het hoogseizoen, een stuk gezelliger met leeftijdsgenoten!

 photo Gran17_zps3cf8c44c.png

Na een tijdje waren we het all inclusive hotel eten helemaal zat. Ik ben een echte vleeseter en daar was vaak vis en allemaal groentes met zure sausjes erover. En als het lekker was, was het helemaal droog door de warmte lampen. Dus daarom gingen we een stuk vaker uit eten. Ons favoriete restaurant was El Ponte Vechio, in Centro Tropical. Hier hebben ze echt het lekkerste vlees wat ik ooit gehad heb en ook nog eens goed betaalbaar!

 photo Gran33_zps91a763f6.png

Een heerlijke ijscoupé bij Ciao Ciao!

 photo Gran20_zpsf6bac395.png

 photo Gran35_zpsa471ded4.png

 photo Gran21_zps0f6b82fc.png

 photo Gran36_zps6f5048d5.png

Wat je echt gedaan moest hebben is een boottocht op een Catamaran over de zee op zoek naar dolfijnen en walvissen. De kans dat je ze zag was 97%, natuurlijk hebben wij weer niks gezien. Maar de boottocht was wel heel erg leuk, zeker een aanrader om te doen!

 photo Gran34_zps868d5b79.png

Weer uit eten in ons favoriete restaurant! Dit was echt heerlijk mals vlees!

 photo Gran24_zpsd0a97d44.png

Wat we ook hebben gedaan is een Jeep safari door Gran Canaria heen, zodat we het binnenland beter leerde kennen, dit was ook echt heel erg tof.

 photo Gran22_zpsc1d3c4e1.png

Gran Canaria is ontstaan door verschillende vulkaan uitbarstingen, de verschillende lagen kan je hier goed zien!

 photo Gran23_zps43163913.png

Samen met Danny!

 photo Gran25_zps3bd290f5.png

In Gran Canaria heeft het al 4 jaar niet meer goed geregend vandaar dat het water daar echt een tekort is, ze vangen het op in dit soort bassins, maar zoals je kan zien zijn deze ook erg leeg.

 photo Gran28_zpsd84caf95.png

 photo Gran27_zpsb326b6c4.png

Een beetje smerig geworden door de off road trip!

 photo Gran26_zps806a08a7.png

Dorpje Fatagal, een typisch Canarisch dorpje voor de bevolking, zonder toerisme!

 photo Gran29_zps897916e7.png

In de Jeep! Achter me de Atlantische Oceaan!

 photo Gran31_zpsae127c3f.png

Mijn outfit met de white party in het hotel!

 photo Gran37_zpsfffa3351.png

Het regent vier dagen per jaar in Gran Canaria, helaas hadden wij er twee van. Gelukkig was het alleen in de ochtend en knapte het snel weer op en hadden we prachtig weer!

 photo Gran30_zps36c06e01.png

El Faro in Maspalomas, prachtige boulevard en wat luxer dan de rest van de badplaats. Ze hebben hier allemaal dure winkels met prachtige spullen. Gelukkig heb ik me ingehouden en niks gekocht!

 photo Gran38_zps50768d57.png

Op de laatste avond dronken we nog een lekkere Sangria (ja weer bij ons favoriete restaurant), deze hadden we helemaal nog niet gehad op vakantie. Dat moet natuurlijk wel als je in Spanje bent!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

 1. Wat een leuke foto’s zeg, dat ziet eruit als een heerlijke vakantie. Vooral al die food-foto’s! Het Palmitos park is inderdaad echt heel mooi, had ook al foto’s van een vriendin gezien die daarheen was geweest!

 2. Ahh ziet er echt uit als een heerlijk vakantie! Ik ben een paar jaar geleden ook naar GC geweest en ik heb daar mijn vriend ontmoet, dus ik heb geode ervaringen met GC! :)

 3. Super leuk om deze fotos te zien, ik ben vorig jaar naar hetzelfde hotel geweest met mijn vriend, ook palmitos park geweest en de catamaran en de jeepsafari hebben we ook gedaan. Brings back memories!

 4. Heel leuke en mooie foto’s! Gran Canaria lijkt mij ook gaaf om eens heen te gaan. En dat het daar zo weinig regent, dat kan ik me echt niet voorstellen! Wel balen dat het all inclusive een beetje tegenviel, daar betaal je toch niet voor niets voor!

 5. Haha die vrouw met die “glow in the dark” bh :P geniaal (hij schijnt er zo grappig doorheen).

  Leuke foto’s zeg :D ziet er heeeeeeeeerlijk uit!

 6. Dat ziet er uit als een fijne vakantie! Toevallig ben ik echt een hele tijd geleden ook naar die roofdieren show geweest, ik herkende het ineens. best bijzonder om te zien. Sowieso leuk om daarnaast ook minder toeristische plekken te bezoeken.

 7. Wat een leuk reisverslag! En zo te zien hebben jullie het prima naar je zin gehad op Gran Canaria :) Ik heb de afgelopen jaren op Gran Canaria gewoond en vind het altijd weer grappig om te lezen hoe iemand anders het eiland heeft ervaren. Oh en wat je schreef over Gran Chaparral, klopt helemaal. De Septembermaand is laagseizoen op Gran Canaria en dus zijn er veel (Nederlandse)zaken gesloten. Dit is trouwens ook in Mei. Dan is de Kasbah eigenlijk een beter alternatief om een drankje te doen of te stappen ;)

  Groetjes Melissa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *