Search
Close this search box.

Got2b Glued 4 Brows & Edges 2 in 1 gel

Got2B Glued 4 Brows Edges4

Je ziet het overal voorbij komen, de brow lamination of mensen die gewoon heel mooi hun wenkbrauwen omhoog gekamd hebben. Nu heb ik van mijzelf vrij dikke en volle wenkbrauwen en die haartjes blijven met geen enkel middel omhoog staan, dus ik heb het maar opgegeven. Maar nu kwam ik ineens weer iets tegen, de Got2b Glued 4 Brows & Edges 2 in 1 gel. Ik kende de Got2b gewone Glued gel waarbij mensen hun wenkbrauwen omhoog kamden, maar toen ik in het schap bij de Kruidvat keek zag ik ook een speciale variant voor de wenkbrauwen en babyhaartjes. Dit moest ik testen!

Got2B Glued 4 Brows Edges8

Got2b Glued 4 Brows & Edges 2 in 1 gel voor je wenkbrauwen en babyhaartjes

Wil jij graag je wenkbrauwen of babyhaartjes in model kammen, dan kan dat nu heel gemakkelijk met de Got2b Glued 4 Brows & Edges 2 in 1 gel. De sneldrogende, niet plakkende, transparante en dermatologisch geteste gel houdt je wenkbrauwen en haarlijn de hele dag in vorm. Dat klinkt als een uitdaging, want bij mij lukt het tot nu toch geen enkel product mijn wimpers omhoog te houden. De gel is dermatologisch getest. Daarnaast is de formule vegan en bevat 96.3% natuurlijke ingrediënten.

Got2B Glued 4 Brows Edges1

Hoe gebruik je de Got2b Glued 4 Brows & Edges 2 in 1 gel?

Het borsteltje van de Got2b Glued doet mij denken aan een mascaraborsteltje. Het borsteltje heeft wel een speciale functie, zo heeft het een kant met lange haartjes en een kant met korte haartjes. De dikke kant is bedoeld om het product mee aan te brengen (voor het beste resultaat kam je tegen de haarrichting in). De dunne kant is bedoeld om de wenkbrauwen en haarlijn mee in model te brengen.

Got2B Glued 4 Brows Edges5

In het begin vond ik het wel even aftasten hoe het, het beste gebruikt kon worden. Omdat de verpakking nieuw is zit er best wel veel product op je borsteltje. Maar dat wordt naar verloop van tijd wel makkelijker en je krijgt er een routine in. Wel goed om te vertellen is dat de gel niet op je wimpers gebruikt mag worden!

Got2B Glued 4 Brows Edges2

Hierboven zie je de ingrediënten van de Got2b Glued 4 Brows & Edges 2 in 1 gel. Niet heel bijzonder, wel zit er parfum in en dat ruik je terug. Het ruikt namelijk heel fris, lekker!

Wanneer je denkt dat de gewone Got2b Glued gel dezelfde ingrediënten heeft, dan heb je het mis. De gewone Glued gel bevat veel meer ingrediënten en veel meer alcohol, zo is het tweede ingrediënt daar Alcohol denat en dat smeer je liever niet in de buurt van je ogen.

Got2B Glued 4 Brows Edges3

De verpakking van de Got2b Glued 4 Brows & Edges 2 in 1 gel is simpel en ziet eruit als een gewone mascara. Het heeft voor de rest geen poespas en een herkenbare gele kleur. Wanneer je de Got2b Glued 4 Brows & Edges 2 in 1 gel koopt zit er ook nog een doosje omheen en ligt het in de winkel bij de haargel en niet bij de make-up producten.

Got2B Glued 4 Brows Edges6
Got2B Glued 4 Brows Edges7

Got2b Glued 4 Brows & Edges 2 in 1 gel review

Goed, dan is het tijd om eindelijk de Got2b Glued 4 Brows & Edges 2 in 1 gel te testen! Ik breng eerst de gel aan met de dikke kant en breng daarna mijn wenkbrauwen in model met de platte kant. Ik heb van mijzelf hele dikke en stugge wenkbrauwhaartjes zoals je kan zien en bijna geen enkel product kan ze omhoog houden. Nu lukt het de Got2b Glued gel ook niet om ze kaarsrecht omhoog te krijgen net zoals bij een brow lamination, maar wel een stuk meer omhoog!

Na deze foto’s heb ik mijn wenkbrauwen even bijgeknipt en geëpileerd en is het resultaat heel mooi geworden. Qua houdbaarheid blijft het inderdaad de hele dag goed zitten zonder weer in te zakken. Mijn wimpers voelen wel hard aan van de gel, maar trekken of irriteren niet. Ook zie je geen velletjes of restjes gel zitten en dat vind ik fijn.

Got2B Glued 4 Brows Edges

Ik ben fan van de Got2b Glued gel voor mijn wenkbrauwen. Het zal waarschijnlijk ook top voor je babyhaartjes werken, maar daar heb ik gelukkig geen last van. De Got2b Glued 4 Brows & Edges 2 in 1 gel kost € 9,99 en is te koop bij verschillende drogisterijen en online.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. Hoi
    Wat moet ik doen als ik het perongeluk op m’n wimpers heb gebruikt
    Mn oog is nu pas na 3 dagen van aanbrengen dik dus weet niet of het met dit te maken heeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *