Zoek
Sluit dit zoekvak.

GOSH Stardust Nail Polish

 photo GoshStardustNailPolish_zpse1a6efe1.png

Ik heb ze echt al een hele tijd in huis, de GOSH stardust nagellakken. Maar ik vind ze niet echt passend bij de nazomer en herfst, nee ik vind het echte kerstlakken of voor de winter. Alsof je donkere en glanzende sterrenstof op je nagels hebt. Daarom laat ik ze nu pas aan jullie zien. Het zijn drie leuke lakken om je nagels te versieren met sterrenstof! Kijk met me mee naar de swatches!

 photo GoshStardustNailPolish1_zps32ca89ca.png

GOSH is niet het merk waar ik meteen naar toe ren in de Kruidvat, laat ik daar gewoon eerlijk over zijn. De kwaliteit vind ik niet altijd even goed voor de prijs die je voor het product betaald en de producten vind ik vaak ook wat saai. In de zomer kwamen ze met super leuke en vrolijke liquid sand lakken waar ik heel erg fan van was, nu komen ze dus met deze kleuren voor het najaar en de winter. Drie verschillende kleuren sterrenstof voor je nagels!

 photo GoshStardustNailPolish3_zps9c358670.png

Op de dop van het flesje vind je een soort van liquid sand opdruk met het effect van de lak, daarom ging ik er stiekem vanuit dat dit ook een liquid sand was. Niet een rare gedachte toch als ze zo een opdruk op de dop doen en met een stardust naam. Maar niets is minder waar, ik wachtte en wachtte maar nee, geen liquid sand effect. Het is een gewoon glad lakje met veel kleine glitters. Jammer dat de dop dan toch een beetje misleidend is.

 photo GoshStardustNailPolish4_zps9ee2c5e6.png

De lakken zijn er in drie verschillende kleuren Stardust als witte kleur, Moonlight als vrij transparante grijze kleur en Million Stars een wat meer dekkende blauw/grijze kleur, erg mooi!

 photo GoshStardustNailPolish5_zpsb053c085.png

De lakken hebben allemaal een inhoud van 8 ml met een smal en dun kwastje. Ik kan hier prima mee lakken. De substantie is wat aan de dunne kant, dus let op dat het niet snel in de randjes loopt. Het effect op het kwastje ziet er in ieder geval al leuk uit! Alle swatches hebben trouwens twee laagjes.

 photo GoshStardustNailPolish6_zpsbd0b8731.png

Stardust, een vrij transparante lak met een echt sneeuweffect, heel mooi en subtiel om te dragen.

 photo GoshStardustNailPolish7_zps37bb001c.png

Moonlight heeft iets meer kleur dan Stardust maar met hetzelfde effect. Ik vind dit een beetje een tussenkleur die ik niet snel zal dragen.

 photo GoshStardustNailPolish8_zps90a26006.png

Million Stars daarin tegen wel. Deze dekt perfect en heeft ook een heel mooi effect. Deze vind ik het mooiste van de drie en zal ik zeker vaker gaan dragen.

 photo GoshStardustNailPolish2_zpse2ba5219.png

Of ik echt sta te springen bij deze drie lakken, nee dat niet. Ik vind ze een beetje misleidend met de sticker en niet héél bijzonder. Ook zijn ze niet heel goedkoop waardoor ik helemaal het ‘ach, laat maar staan’ idee heb, want je betaald € 7,29 per lakje wat ik echt veel geld vind voor een matig lakje. De GOSH Stardust lakken zijn tijdelijk te koop dit seizoen bij de Kruidvat.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

  1. Wat een toffe nagellakjes! Met name Million Stars vind ik prachtig! Al begrijp ik jouw mening rondom ‘misleidend’ goed. De prijs-kwaliteitsverhouding klopt niet helemaal…

  2. Voor de prijs vind ik de lakjes niet speciaal genoeg. Jammer, want ze zagen er zeker veelbelovend uit in het potje. Nope, dit is het niet voor mij helaas. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *