Search
Close this search box.

Gosh Smokey Eyes Palette – Plum

Gosh is helemaal klaar voor de herfst en dat kan je wel zien aan dit prachtige oogschaduw palette. Vier prachtige paars tinten moeten ervoor zorgen dat jij er prachtig uit ziet deze herfst. Zelf ben ik helemaal fan van paarse oogschaduw dus had meteen zin om met dit palette aan de slag te gaan. Dit is trouwens één van de vier palette’s van Gosh speciaal voor de herfst, voor iedereen zit er dus een mooie kleur tussen.

Zal ik eens het ingrediëntenlijstje van een oogschaduw onder de loep nemen? Misschien is dat wel leuk!

Mica: Mica is een mineraal wat zorgt voor de glitters. De shimmer van deze oogschaduw komt dus door de mica.

Talc: Dat is het poeder van de oogschaduw.

Dimethicone: is een silicone in de zwaarste vorm.

Titanium Dioxide (en andere oxides): Dit is voor de pigmentatie van de oogschaduw.

 

De oogschaduw is erg handig verpakt vind ik zelf. Je kan makkelijk de kleuren pakken met een kwast en er staat duidelijk aangegeven waar je de oogschaduw moet gebruiken. Dit is handig voor de mensen die wat minder inzicht hebben waar je de oogschaduw moet gebruiken.

Het doosje is erg mooi en praktisch en sluit makkelijk met een magneetje, het ziet er absoluut niet goedkoop uit.

De pigmentatie van het product is prima, maar niet dat ik denkt van jeetje wat een goede pigmentatie. Het is precies goed om een mooie en subtiele look mee te maken. Helaas kreeg ik deze niet echt heel erg goed op de foto maar voor het idee heb ik ze er toch bijgedaan.

De kleuren brengen heel erg makkelijk aan op het ooglid en blenden makkelijk met andere kleuren of om hem subtiel aan te kunnen brengen. De kwast pakt ook goed de kleur op en brengt daarna makkelijk aan. Moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van de oogschaduw, maar dat ik de pigmentatie dan wel een beetje vind tegenvallen.

Als je op zoek bent naar een oogschaduw palette met subtiele kleuren is dit echt iets voor jou. Mocht je toch voor wat meer pigmentatie willen gaan kan je deze oogschaduw beter overslaan.

De verkrijgbare kleuren zijn: blauw, zwart, bruin en dieppaarsGosh is te koop bij de Kruidvat en deze palette’s kosten € 11,49 per stuk.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

 1. Ik vind de look je erg mooi staan, wel naturel maar je kan het goed hebben!
  Jammer dat het niet zo’n goede pigmentatie heeft, had ik wel verwacht van Gosh. Misschien ligt het aan de naturel-kleur? Zelf heb ik een blauw/aqua oogschaduw van Gosh en deze heeft wel een goede pigmentatie.

 2. Ik vind de pigmentatie slecht en zeker voor die prijs. Ik ben sowieso niet zo’n fan van Gosh producten omdat ik vaak de prijs/kwaliteit niet vind kloppen, vooral als je het ook nog eens gaat vergelijken met Catrice en Essence.

 3. Pigmentatie is jammer, maar op zich kan je er wel gewoon mooie looks mee maken denk ik. Alleen dan wel naturel, en niet echt knallend. Het is maar waar je voor gaat natuurlijk!

 4. Wauw, wat een prachtig palletje, je hebt er ook een hele mooie look mee gemaakt. Wel wat jammer van de pigmentatie, voor de prijs verwacht je er dan toch meer van :’)

 5. Waw echt super mooi! Ik zou dit zelfs naar het werk dragen, wat ik normaal nooit doe met paarse kleurtjes! Ziet er echt leuk uit, van ver weg lijkt het ook gewoon “neutraal” :) super!

  x
  beautybeatsbrains.blogspot.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *