Zoek
Sluit dit zoekvak.

GOSH Melon & Flower Power Blush

 photo Blush1_zps15b8e178.png

Als je het zo ziet zijn ze toch om verliefd op te worden, deze prachtige basic kleuren blush van GOSH. Een mooie perzik tint en een lieflijke roze tint voor op je wangen. Ik had ze eigenlijk al een hele tijd liggen en besloot er toch eens mee aan het werk te gaan, want ze zijn me toch een partijtje mooi. Kijk snel verder naar deze prachtige blushes.

 photo Blush2_zps304d4db1.png

Eerlijk is eerlijk, GOSH is niet meteen het merk dat mijn make-up hart heeft gestolen. Vaak zijn de producten nogal saai en basic. Wel weet ik wel dat ik de kwaliteit zeker niet moet onderschatten, want vaak ben ik hier erg over te spreken. Denk bijvoorbeeld aan de CC Cream – behalve het glim gedeelte -, de geweldige oogpotloodjes, de mascara’s en nog veel meer. Deze blushes zijn echt prachtig, maar toch ook weer wel heel basic. Een mooie kleur hebben ze zeker, maar voor de rest geen mooie opdruk of maar een spoortje van een glittertje. Gewoon een draagbare kleur in een matte finish.

 photo Blush3_zps98424381.png

De twee kleuren waar ik het over heb zijn de Flower Power, deze roze en de Melon, de mooie peach kleur. Beide kleuren zijn – voor als je het mij vraagt – de ideale kleuren voor iedereen. Bijna iedereen kan deze kleuren hebben en het zijn dan ook zeker twee basiskleuren die je moet hebben.

 photo Blush6_zpse7a35cb2.png

De swatches zien er misschien niet veelbelovend uit, ze zien er zelfs een beetje krijtachtig uit. Maar als je ze eenmaal hebt aangebracht op het gezicht zie je daar helemaal niks meer van terug. De pigmentatie is gewoon normaal, zeker niet slecht maar heeft toch ook niet het wauw-effect.

 photo Blush4_zps1b44801e.png

Melon

 photo Blush5_zps983d9b4b.png

Flower Power, die draag ik ook in de foto hieronder. Het is een prachtige natuurlijke blush die iedereen kan dragen. Je ziet hem wel, maar heel erg natuurlijk. Dit komt natuurlijk ook omdat er geen shimmer in deze blushes zit.

 photo Blush7_zpsee9e7d06.png

Ik ben blij met deze prachtige kleuren van GOSH, mocht jij nou ook enthousiast zijn geworden, ze zijn voor € 8,79 te koop bij de Kruidvat in het GOSH schap.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

34 reacties

  1. Ik heb welgeteld één product van Gosh: oogschaduw. Hele mooie kleur en goede pigmentatie. Ik vind dit merk verder ook niet zo aantrekkelijk. Inderdaad, basic. Terwijl de prijzen ietwat hoger liggen dan budget. Je laat mooie producten zien! Niet bijzonder, maar wel mooi :-)

  2. Ik had ooit eens een andere blush van gosh, maar deze viel reuze tegen… Amper pigment en deze brokkelde ook. Maar ik ben wel fan van de lipstains van gosh!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *