Zoek
Sluit dit zoekvak.

GOSH Lip Lacquers

 photo Lip_zpsdbd36ad6.png

Toen ik deze super schattige lipglossjes zag dacht ik eerst dat het nieuwe nagellak kleurtjes van GOSH waren. Maar na twee keer kijken kwam ik tot de ontdekking dat het lipgloss was, super leuk! GOSH slaat met deze mini lipgloss een hele andere weg in en vind het dan ook heel erg origineel, maar wat vind ik van de lipgloss zelf?

 photo Lip3_zpsdd795b7c.png

Deze super leuke lip lacquers komen er in 8 verschillende kleuren en ik vind deze 5 er al super leuk uitzien, keuze genoeg dus! De lipgloss zit niet voor niets in zo een leuke verpakking, ze beloven namelijk net zo goed te dekken als een nagellak en zo mooi te glanzen, klinkt goed! De formule is verrijkt met argan olie en Vitamine E en ruikt heerlijk naar watermeloen de glossjes zijn vrij van parabenen. Ook tintelt de lipgloss subtiel op je lippen. Sommigen vinden dat erg fijn, persoonlijk heb ik er iets minder mee, maar het is net niet storend.

 photo Lip2_zps5fb6ac06.png

De applicators zijn gewoon normaal, maar dan wel met een heel klein stokje. Met het aanbrengen heb ik hier geen last van, alleen de brede dop vind ik niet echt heel erg prettig vasthouden. Maar voor de rest werkt het echt prima. Wel gaat bij mij vaak het dopje eraf waarmee de gloss gelijkmatig verdeelt wordt over de applicator, dat is wel vervelend.

 photo Lip4_zps9c805092.png

Swatches, ik moet je al vertellen ik heb gemengde gevoelens over deze kleuren. Ze beloven echte dekking, maar dat maken ze niet allemaal waar… En dat zie je hier ook al wel terug, de rode is namelijk totaal niet dekkend. Laten we naar de full face foto’s gaan kijken.

 photo Lip6_zpsa4f18635.png

Innocent Lips is een hele zachte nude kleur die je haast niet terug ziet op de lippen, het heeft een hele subtiele shimmer. Maar ik vind hem wel mooi!

 photo Lips7_zps710e2aea.png

Flirty Lips is in de verpakking een behoorlijk opvallende peachy kleur, maar op de lippen zie je daar nauwelijks wat van terug, maar toch vind ik hem wel mooi.

 photo Lip8_zpsa6ee84a2.png

Crispy Lips een mooie opvallende roze kleur, deze dekt behoorlijk goed!

 photo Lip9_zps01324b2a.png

Dangerous Lips is de kleur die het meest dekkend is en ook echt van de lippen af knalt!

 photo Lip10_zps87df6e4d.png

Hot Lips moet een knallende rode kleur zijn, maar helaas de knallende rode kleur is meer een subtiele kleur geworden…

 photo Lip1_zps89f4345d.png

Ik vind het idee van deze lipgloss super leuk maar toch maakt het niet helemaal zijn beloftes waar. Ze dekken lang allemaal niet zo goed en dat vind ik jammer. Wel hebben ze een prachtige glans, ruiken lekker en plakken niet. Wel heb je dan dat ze het niet erg lang uithouden. Na een maaltijd is alle gloss ook echt verdwenen, maar ze maken hierover ook geen beloftes. De GOSH Lip Lacquers zijn verkrijgbaar vanaf half februari bij het Kruidvat voor € 8,49 per flesje.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

36 reacties

  1. Hé, wat een leuke lipglossjes! Heel origineel. Ik dacht meteen, hoe kan het ook anders, dat het om nagellak ging.. Tot ik de titel las en a little confused was!

  2. Hmm, jammer dat ze niet zo lang blijven zitten en dat voor die prijs…Ik vind de kleuren overigens wel erg mooi! Het idee (een nagellakflesje) vind ik onwijs leuk bedacht!

  3. Misschien dekken ze niet helemaal, maar ik vind dat eerlijk gezegd niet zo erg. Tenminste, zoals ze er nu op de foto’s uitzien vind ik ze gewoon mooi! Wel weer een grappig concept.

  4. Ik heb gemengde gevoelens! Heb ze zelf ook uitgeprobeerd en de lichte vallen tegen qua pigmentatie (en werken niet op m’n donkere lippen) maar de donkere vind ik wel héél fijn! Vooral Dangerous Lips, Crispy Lips én Hot Lips! Jammer dat die laatste bij jou niet zo goed werkt, ik vind ‘m prima! :).

  5. Het idee vind ik heel leuk gedaan, dat het net kleine nagellak potjes lijken. Jammer dat het product zelf een beetje achterblijft bij het leuke uiterlijk. Ik ben al niet zo van de lipgloss en vind dit iets teveel geld voor een ‘meh’ glossje wat toevallig een leuk potje heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *