Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gosh Growth Mascara en Serum

 photo Groei4_zps91116a47.png

Alle vrouwen willen langere en perfect, gekrulde wimpers. Het is één van de 7 schoonheidsidealen, maar helaas een droom voor velen. Gosh heeft de oplossing en introduceert een fantastische Growth Mascara en Growth Serum. Ik ben benieuwd, zou het een topper zijn of een flopper?

 photo Groei5_zpsb0a4b978.png

Zowel het serum als de mascara bevatten het actieve ingrediënt SymPeptide. Dit actieve ingrediënt geeft je langere en dikkere wimpers, met een zichtbaar resultaat na 2 weken. Dat heb ik natuurlijk twee weken lang getest en was erg benieuwd naar het resultaat. Braaf bracht ik elke dag een lijntje serum aan op mijn wimperrand en borstelde ik mijn wimpers zwart met de mascara. Wat trouwens geen straf was, want de mascara is werkelijk fantastisch.

Het Growth Serum kan worden gebruikt als basis onder alle soorten mascara. Breng het Growth Serum s’ochtends aan onder je mascara. Voor een maximaal resultaat, gebruik je het serum ook s’nachts. Het Growth Serum bevat twee werkzame bestanddelen: SymPeptide Xlash (10%), dit zit ook in de mascara in een hogere concentratie, en Follicusan (5%). Follicusan zorgt voor sterkere en dikkere wimpers, bevordert de haargroei en verhoogt het haarpercentage. Het Growth Serum kan ook worden gebruikt om vollere wenkbrauwen te creëren, zou je dat willen.

 photo Groei6_zps64fb08e2.png

De serum zit in een kleine ‘mascara verpakking’ om het zo maar te zeggen. Het heeft een heel klein borsteltje zodat je het makkelijk bij de wimpers kan aanbrengen. Ik gebruik het alleen ’s ochtends direct nadat ik mijn huid heb gereinigd, zo heeft het eventjes goed te tijd om in te trekken. Intrekken duurt niet lang, maar als je er op moet gaan wachten kan het wel een paar minuutjes duren. Het serum is geurloos en irriteert niet aan de ogen.

 photo Groei7_zps19e82330.png

De mascara zit ook in een standaard saaie verpakking. Het is een plastic borsteltje met aan de ene kant lange ‘haren’ en aan de andere kant hele korte. Er blijven geen klodders mascara op het borsteltje achter dus je kamt gelijkmatig de mascara op je wimpers.

 photo Groei_zps78c85938.png

Zonder mascara, 2 weken geleden.

 photo Groei1_zpsb0679c82.png

Zonder mascara, nu. Ik moet zeggen dat ik niet meteen echt verschil zie maar mijn wimpers zijn wel echt een stuk sterker geworden. Normaal vielen ze regelmatig uit bij het reinigen of het in de ogen wrijven en nu zit het zo vast als een huis. Ook zijn ze haartjes als je goed kijkt een stuk dikker geworden. Aan de bovenkant kan je het niet echt zien maar aan de onderkant zeker wel.

 photo Groei2_zps319a0d22.png

En de wimpers met mascara, geeft dit net een geweldig effect? Ik ben echt verliefd op deze mascara, het geeft zo een mooi effect in een paar kammende bewegingen. Ja, dit is echt een topper van een mascara.

 photo Groei3_zps7f8752c5.png

De Gosh Growth mascara en serum zijn vanaf half april te koop bij het Kruidvat voor de mascara betaal je € 11,49 en voor het serum € 15,49. Ik zou het serum lekker laten liggen, die doet niet echt wonderen voor mijn idee, maar maakt je wimpers wel sterker. En ik zou zeker de mascara meenemen, dat is echt een holy grail!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

42 reacties

 1. Die mascara ziet er goed uit inderdaad! Voor wimpergroei serums ben ik altijd een beetje huiverig, dit bewijst het weer. Haha!

 2. Ik geloof niet zo in dit soort ‘wonder’ producten zoals de serum en ik vind ‘m ook wel erg duur, dan zou het effect wel gigantisch moeten blijken als ik het zou willen kopen, wel een goede review!

 3. Ik heb hem ook en vind hem wel fijn. Het serum werkt naar mijn idee niet heel goed!
  Ik was bij de gosh presntatie en daar zij ze dat je het voor de grap eens op je wenkbrauwen moest proberen om te zien hoe goed het werkte! Haha

 4. Dat effect dat die mascara je geeft is echt super mooi! Ik hou sowieso wel van dat soort borsteltjes. In dat wimperserum geloof ik nooit zo.

 5. Een growthserum is niet wat ik nodig heb, want ik heb al vrij lange wimpers van mezelf. Je ziet wel duidelijk dat je wimpers voller zijn geworden. Het borsteltje van de mascara vind ik zelf ook echt top en heerlijk werken. Niet te groot, en niet te klein; compact genoeg.

 6. Ik heb gelukkig geen serum nodig want ik heb al ontzettend lange wimpers van mezelf. Voor de mensen wie dat niet hebben lijkt het me een hele uitkomst iig.

 7. Wauw dat klinkt echt positief!
  Het ziet er echt mooier en langer uit na gebruik inderdaad.
  Ik heb zelf lange wimpers maar wat is dit een topper voor mensen met kortere wimpers.

 8. Over de mascara hoor ik echt alleen nog maar goede dingen en hij ziet er ook super goed uit! Het serum is volgens mij geen wondermiddel, zeker niet voor dat geld, maar je wimpers zien er wel wat dikker uit wat je ook al zei.

 9. Dit lijkt mij nog eens een super fijn product om te proberen! Inderdaad, alleen de mascara misschien. Of alleen t serum en mijn eigen mascara gebruiken :)

 10. Ik zie inderdaad weinig verschil, wel dat ze wat donkerder zijn maar misschien komt dat door het lichtinval? Die mascara is echt geweldig!

 11. Dat serum klinkt erg goed! En fijn dat je na 2 weken al stevigere wimpers hebt. Ik heb een tijd Revitalash gebruikt, en daar zijn m’n wimpers enorm van gegroeid. Ik gebruik nu een serum van Etos!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *