Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gosh Groene Concealer Anti Redness

Dit moet handig zijn voor mensen die een behoorlijk rode huid hebben en dit graag willen camoufleren! Gosh heeft namelijk een superhandige groene concealer uitgebracht waar je niet met je vingers in hoeft te zitten – want alle groene concealers die ik ken moet je met je vingers inzitten – en makkelijk in gebruik is door middel van een klikpen. Klinkt ontzettend goed naar mijn mening, zouden dan nu eindelijk al de rode plekjes op mijn gezicht als sneeuw voor de zon verdwijnen?

Groene concealer? Wordt je gezicht dan niet groen? Nee, als je deze concealer goed gebruikt wordt je gezicht groen. Want groen maakt rood neutraal dus ideaal om je rode plekjes op de huid te camoufleren. Toen ik hem open maakte was ik ook aangenaam verrast dat die groen was, ik had meer een huidkleurige concealer verwacht, maar dat was niet het geval.

De concealer klik pen heet ook anti redness, dus hij moet echt de rode plekjes tegengaan anders kunnen ze het net zo goed niet op de verpakking zitten. De pen is ontzettend handig, een handig kliksysteem en de pen heeft aan de kop een handig kwastje dat je het over je gezicht kan heen doseren. Deze pen is eigenlijk gewoon precies hetzelfde als de hi end concealer pen van Yves Saint Laurant. Alleen is hij ook zo goed?

Ten eerste, het klik systeem vind ik echt waardeloos, je moet echt 20 keer drukken voordat er eindelijk eens wat uitkomt (na 5 minuten gewacht te hebben). En als er dan ineens wat uitkomt is het of héél veel of bijna niks en je kan voor je volgende oog uitgebreid gaan klikken, puntje van verbetering dus.

Het kwastje vind ik wel heel fijn wat die is zacht en brengt makkelijk overal de concealer aan op de huid en je hebt geen last van een geirriteerde huid na het gebruiken van deze concealer.

Zoals je hierboven kan zien is de concealer dus echt groen, laten we kijken of het werkt tegen mijn ontzettend rode huid!

Mijn naakte, oh zo mooie gezicht met ineens overal puistjes, ik weet helaas echt niet waar ze ineens allemaal vandaan komen.

En hieronder heb ik de concealer aangedracht. Kan jij zien waar? Nee, ik ook niet want ik zie eigenlijk vrij weinig verschil. Hier en daar zie je een klein beetje een groene gloed maar voor de rest is er weinig weggewerkt. Als de deze concealer namelijk uitsmeert is de dekking ook totaal verdwenen, erg jammer! Had het een ontzettend handig en fijn  product gevonden als het wel had gedekt en mijn rode huid iets minder rood zou laten lijken.

Al met al ben ik er niet heel erg van onder de indruk. Jammer, want het had zo een handig en mooi product kunnen zijn. Je kan de concealer kopen bij de drogisterijen voor € 8,99 per stuk!

Hebben jullie ervaring met Gosh concealers?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

 1. Ik heb de oude groene concealer nog van Gosh. Die applicator is als een soort lipgloss, gewoon een sponsapplicator. Hij werkt voor mij HEEL goed! En dat voor 2 euro (uit de voordeelbak!)

 2. Ik wil niet lullig doen, maar ik doe ’t toch..
  Maar over welke rode huid heb je ’t? Serieus, als ik met je kon ruilen deed ik ’t onmiddelijk.
  Want “ontzettend rood” is ie niet. Amper rozig zelfs.
  Jammer van de concealer, met mijn rosacea huid had datnamelijk een uitkomst geweest.

 3. Eerlijk gezegd vind ik dat je een beetje zeurt met dat je puistjes hebt, ik zie namelijk helemaal niks. Wees blij dat je gezegend bent met een gave huid, ik denk dat vele met je zouden willen ruilen (ik ook).
  Niet gemeen bedoeld, maar het frustreert me altijd dat meisjes met een gave huid zeuren over plekjes, dan heb ik zo iets van ‘Heb je mij wel eens gezien?!’
  Wel mooie en duidelijke foto’s en een goede review! :)

  1. Ik bedoel het zeker niet zeurderig, maar meer in de vorm van dat het op een site niet zo leuk is om naar te kijken. ;). Ik snap je frustratie en ik ga er in het vervolg rekening mee houden, thanks voor je feedback!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *