Gosh Groene Concealer Anti Redness

Dit moet handig zijn voor mensen die een behoorlijk rode huid hebben en dit graag willen camoufleren! Gosh heeft namelijk een superhandige groene concealer uitgebracht waar je niet met je vingers in hoeft te zitten – want alle groene concealers die ik ken moet je met je vingers inzitten – en makkelijk in gebruik is door middel van een klikpen. Klinkt ontzettend goed naar mijn mening, zouden dan nu eindelijk al de rode plekjes op mijn gezicht als sneeuw voor de zon verdwijnen?

Groene concealer? Wordt je gezicht dan niet groen? Nee, als je deze concealer goed gebruikt wordt je gezicht groen. Want groen maakt rood neutraal dus ideaal om je rode plekjes op de huid te camoufleren. Toen ik hem open maakte was ik ook aangenaam verrast dat die groen was, ik had meer een huidkleurige concealer verwacht, maar dat was niet het geval.

De concealer klik pen heet ook anti redness, dus hij moet echt de rode plekjes tegengaan anders kunnen ze het net zo goed niet op de verpakking zitten. De pen is ontzettend handig, een handig kliksysteem en de pen heeft aan de kop een handig kwastje dat je het over je gezicht kan heen doseren. Deze pen is eigenlijk gewoon precies hetzelfde als de hi end concealer pen van Yves Saint Laurant. Alleen is hij ook zo goed?

Ten eerste, het klik systeem vind ik echt waardeloos, je moet echt 20 keer drukken voordat er eindelijk eens wat uitkomt (na 5 minuten gewacht te hebben). En als er dan ineens wat uitkomt is het of héél veel of bijna niks en je kan voor je volgende oog uitgebreid gaan klikken, puntje van verbetering dus.

Het kwastje vind ik wel heel fijn wat die is zacht en brengt makkelijk overal de concealer aan op de huid en je hebt geen last van een geirriteerde huid na het gebruiken van deze concealer.

Zoals je hierboven kan zien is de concealer dus echt groen, laten we kijken of het werkt tegen mijn ontzettend rode huid!

Mijn naakte, oh zo mooie gezicht met ineens overal puistjes, ik weet helaas echt niet waar ze ineens allemaal vandaan komen.

En hieronder heb ik de concealer aangedracht. Kan jij zien waar? Nee, ik ook niet want ik zie eigenlijk vrij weinig verschil. Hier en daar zie je een klein beetje een groene gloed maar voor de rest is er weinig weggewerkt. Als de deze concealer namelijk uitsmeert is de dekking ook totaal verdwenen, erg jammer! Had het een ontzettend handig en fijn  product gevonden als het wel had gedekt en mijn rode huid iets minder rood zou laten lijken.

Al met al ben ik er niet heel erg van onder de indruk. Jammer, want het had zo een handig en mooi product kunnen zijn. Je kan de concealer kopen bij de drogisterijen voor € 8,99 per stuk!

Hebben jullie ervaring met Gosh concealers?

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  Paola
  2 april 2012 at 08:27

  Jammer dat je niet helemaal tevreden bent! Ik ben geen ervaring met de concealers van Gosh..

 • Reply
  HollandaBeauty
  2 april 2012 at 08:37

  Nee inderdaad het geeft geen mega verschil

 • Reply
  anna
  2 april 2012 at 08:59

  sorry maar ik zie helemaal geen puisten op je “naakte gezicht” foto.

  • Reply
   Tessa
   2 april 2012 at 15:02

   Ik zie ze ook niet? :p

 • Reply
  Marielle
  2 april 2012 at 09:41

  Ik zie inderdaad ook bijna geen verschil. Die is echt geen 9 euro waard haha!

 • Reply
  Lotte
  2 april 2012 at 12:28

  Balen dat hij tegenvalt!

 • Reply
  Esmay
  2 april 2012 at 12:30

  Jammer dat ‘ie toch niet zo goed werkt :(

 • Reply
  Elke
  2 april 2012 at 13:41

  Ik heb deze ook maar als ik het zo hoor is deze niet echt zijn geld waard…

 • Reply
  Ineke
  2 april 2012 at 14:20

  Ik heb er al heel wat geprobeerd maar ik heb er tot nu toe nog geen enkel gevonden die zijn werk doet en goed doet.

 • Reply
  Amy
  2 april 2012 at 15:26

  Jammer dat deze concealer niet echt veel doet!

 • Reply
  Miranda
  2 april 2012 at 15:51

  Jammer dat hij tegenvalt ;(

 • Reply
  charile
  2 april 2012 at 15:57

  Jammer dat hij niet zo goed werkt!

 • Reply
  Roos
  2 april 2012 at 20:21

  Dat is altijd vervelend als een product tegenvalt :(

 • Reply
  Axelle
  2 april 2012 at 21:43

  jameer dat hij tegenviel maar toch bedankt voor de review !

 • Reply
  Nannick
  2 april 2012 at 22:41

  Jij hebt zoder concealer echt een prachtige huid zeg! Beetje jammer dat deze concealer tegenvalt ;(

 • Reply
  Annemijn
  2 april 2012 at 22:51

  Ik heb de oude groene concealer nog van Gosh. Die applicator is als een soort lipgloss, gewoon een sponsapplicator. Hij werkt voor mij HEEL goed! En dat voor 2 euro (uit de voordeelbak!)

 • Reply
  LottedeJ
  3 april 2012 at 13:50

  Wat jammer dat het product niet goed werkt, zeg! Je ziet inderdaad weinig verschil op de foto’s.

 • Reply
  Alexandra
  3 april 2012 at 21:21

  Ik wil niet lullig doen, maar ik doe ’t toch..
  Maar over welke rode huid heb je ’t? Serieus, als ik met je kon ruilen deed ik ’t onmiddelijk.
  Want “ontzettend rood” is ie niet. Amper rozig zelfs.
  Jammer van de concealer, met mijn rosacea huid had datnamelijk een uitkomst geweest.

 • Reply
  Marion
  4 april 2012 at 15:52

  Eerlijk gezegd vind ik dat je een beetje zeurt met dat je puistjes hebt, ik zie namelijk helemaal niks. Wees blij dat je gezegend bent met een gave huid, ik denk dat vele met je zouden willen ruilen (ik ook).
  Niet gemeen bedoeld, maar het frustreert me altijd dat meisjes met een gave huid zeuren over plekjes, dan heb ik zo iets van ‘Heb je mij wel eens gezien?!’
  Wel mooie en duidelijke foto’s en een goede review! :)

  • Reply
   Aranka
   4 april 2012 at 16:31

   Ik bedoel het zeker niet zeurderig, maar meer in de vorm van dat het op een site niet zo leuk is om naar te kijken. ;). Ik snap je frustratie en ik ga er in het vervolg rekening mee houden, thanks voor je feedback!

 • Reply
  sjoebi
  22 april 2013 at 18:35

  ik ben ook geen fan van deze concealer
  bedankt voor je review over catrice camouflage cream
  het proberen waard

 • Laat een reactie achter