Zoek
Sluit dit zoekvak.

GOSH Frosted Nail Lacquer

 photo Gosg_zps041c5132.png

Liquid Sand lakjes, ze zijn razend populair elk merk heeft wel een aantal van deze super gave lakjes. En hebben ze deze nog niet, dan komen ze er vast heel snel mee! GOSH had voor de kerstcollectie al een super toffe gouden liquid sand nagellak maar nu volgen er voor de lente en zomer nog vijf vrolijke kleuren. Ik laat er drie aan jullie zien!

 photo Gosg1_zps1fca9edd.png

Textuur aan je nagels geven is hip, of het nou in de vorm van een liquid sand is of een andere toffe top coat. GOSH voorziet je nagels dit komende seizoen met een laagje glitternde sterrenstof!

 photo Gosg3_zpsc9bceb6f.png

De kleuren vind ik heel goed en leuk gekozen, ook vind het het unieke liquid sand kleuren want ik had ze nog niet eerder bij andere merken gezien. De lakken zijn wel wat dikker qua structuur waardoor ik ze niet de best lakkende lakken vind. Omdat het borsteltje aan de dunne kant is vind ik de dikkere substantie niet zo een probleem, zo schiet ik niet snel uit.

 photo Gosg4_zps4b10ebcf.png

Frosted Soft Green, een heerlijke appeltjes groene kleur waar ik meteen zin in de zomer krijg! Dekt met twee laagjes.

 photo Gosg5_zps5228a9a6.png

Frosted Soft Coral, mijn persoonlijk favoriete kleur omdat hij zo schattig roze is! Dekt met twee laagjes.

 photo Gosg6_zps8598497d.png

Frosted Rose, persoonlijk vind ik het meer een bruin roze kleur, maar wel uniek! Dekt net met twee laagjes. Ik zal voor echte dekking nog een laagje aanbrengen.

 photo Gosg2_zps88f9ca38.png

De GOSH Frosted Nail Lacquer zijn vanaf nu bij de Kruidvat verkrijgbaar voor € 7,29 per stuk. Wat vinden jullie van deze vrolijke kleurtjes voor de lente en zomer?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

34 reacties

  1. Ik vind ze leuk! Lekker vrolijk! Ik vind sommige foto’s alleen een beetje overbelicht waardoor de kleur niet zo goed overkomt. Vooral bij Frosted Soft Coral. Gewoon een tip, maar ik vind de nagellakken echt heel leuk!:)

  2. Soft green, wat een leuk kleurtje is dat! Ik ben dan ook helemaal gek op groen. Ik ben niet helemaal van deze finish, maar word steeds meer overgehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *