Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gosh Foundation Primer

Ik heb nogal last van een onregelmatige huid structuur, overal zitten wel velletjes, kleine puistjes of iets anders. Als ik dan foundation wil aanbrengen blijft het hier allemaal achter zitten, en dat zorgt voor een heel lelijk aangebrachte foundation, het ziet er gewoon niet uit. Nu hoorde ik een behoorlijke tijd geleden dat je dan een Primer onder je foundation moet gebruiken om je huid te egaliseren. Nou dat klonk natuurlijk geweldig voor mij. Ik hoorde dat de Gosh primer aardig goed was en kocht deze in de winkel.

Vol goede moed probeerde ik het product in de winkel het op mijn hand uit, en wat werd mijn huid zacht zeg! Ook probeerde ik er laagje foundation overheen en het zag er echt goed uit! Ik besloot hem voor € 16,99 mee naar huis te nemen, wat een behoorlijk bedrag is. Vol goede moed probeerde ik het op mijn gezicht, ik vond dat je nog best wel wat nodig had voor je gezicht. Eenmaal ingesmeerd op mijn gezicht voelde mijn gezicht echt heerlijk zacht en egaal aan!

De substantie van het product vind ik echt heel erg apart, het voelt echt heel raar aan. Het zit wel in een handig flesje en is erg hygiënisch, dat is een dikke plus punt!

Maar werkt het voor mij, het antwoord is nee. Ik krijg precies hetzelfde effect als zonder en ik heb het idee dat de foundation er als het ware op gaat liggen en zich niet egaal over mijn gezicht verdeeld, wat ik echt heel erg jammer vind. Ik had hier echt veel meer van verwacht, ik had veel goede verhalen gehoord hierover maar helaas is het voor mij dus niet het geval. Ik heb hem nu al weer een tijdje in de kast staan omdat ik het echt niet fijn vind, maar misschien moet ik hem weer een kansje geven.

Wat vinden jullie van de Gosh foundation primer?

Imageshack doet echt heel erg raar, maar ik wou graag het artikel online zetten, daarom staat er nu maar 1 foto, zodra imageshack het weer normaal doet volgen de andere foto’s!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. Misschien meot je het nog eens een kans geven en maar een heel klein beetje gebruiken. Voor mij werkt het wel fijn maar het koste me wat tijd om uit te zoeken hoeveel ik moest gebruiken voor een mooi resultaat

  2. Balen joh, als je zulke goede verwachtingen hebt en het blijkt dat het toch niet zo goed werkt. Ik hoop dat je toch iets vind wat helpt!

  3. ik heb ooit ook een keer een primer gekocht, maar als ik die onder mijn foundation doe ziet het er niet uit,
    dus als ik een feeste heb, doe ik hem een beetje over mijn foundation (niet over de poeder) dan wordt mn gezlicht lekker mat,

    mischien kan je hem daar ook wel voor gebruiken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *