Zoek
Sluit dit zoekvak.

GOSH Forever Eyeshadow Sticks

 photo Forever_zpsa0833616.png

Eyeshadowsticks zijn hot, steeds meer merken hebben van die handige stiftjes in hun assortiment waar je gemakkelijk oogschaduw mee kan aanbrengen. Zelf ben ik er niet echt heel erg fan van omdat mijn voorkeur toch uit gaat naar poeder oogschaduw, maar de kwaliteit van deze sticks zijn echt geweldig, dat zul je zometeen wel zien. Misschien moeten we toch allemaal maar over stag en deze leuke GOSH Forever Eyeshadow Sticks gan gebruiken!

 photo Forever1_zps76087432.png

Potloodjes zijn heel handig om precies mee te werken. Dankzij de romige en zijdezachte structuur van deze sticks zijn ze heel makkelijk te blenden met elkaar zodat je een natuurlijke overloop van kleuren krijgt. En omdat ze zo zacht zijn, zijn ze ook nog eens heel makkelijk op de huid aan te brengen. Ze voelen ontzettend zacht aan maar zijn vrij van oliën wat fijn is voor de vettere huidjes onder ons.

 photo Forever2_zps269e71aa.png

Als de kleur er eenmaal opzit valt hij nog eventjes te blenden en daarna hecht het zich echt vast aan de huid. Ik wilde de swatches van mijn arm afhalen maar dat lukte niet met een gewone make-up remover. Ik heb er een make-up remover voor waterproof make-up bij gepakt en daarmee ging het een stuk makkelijker. Tipje dus voor als je deze oogschaduw wilt verwijderen. Hierdoor belooft de oogpotlood ook urenlang te blijven zitten. Helaas door mijn vette huid heeft geen enkele oogschaduw bij mij het ooit de hele dag uitgehouden maar deze blijft toch verrassend lang zitten, maar aan het einde van de dag is hij ook helemaal gecreased. Daarom raad ik je aan met een vette huid toch een goede oogschaduwbasis onder het product te gebruiken.

 photo Forever3_zps420d98b3.png

De potloodjes zitten in prachtige metallic hulzen die er echt heel erg chique uit zien, ik vind ze er totaal niet uitzien als een drogisterij merk. Ze zijn lekker stevig, handig in gebruik – je kan ze makkelijk omhoog draaien in plaats van de slijpen – en werken gewoon perfect.

 photo Forever4_zps88898013.png

De eyeshadow sticks zijn er in 8 verschillende kleuren: Silver Rose, Beige, Light Copper, Brown, Grey, Blue en Green. Allemaal hele gangbare kleuren die voor iedereen zijn en makkelijk met elkaar te combineren zijn voor een mooie ooglook.

 photo Forever5_zps38bda990.png

De sticks hebben een handige puntig einde en je kan ze zo 3 centimeter omhoog draaien. Je hebt dus een behoorlijke hoeveelheid in de huls zitten waar je zeker een tijdje mee kan doen. Ook gaat de stick weer makkelijk naar beneden toe. Het product is gewoon heel handig in gebruik en ik vind het echt heel erg fijn dat we hem niet hoeven te slijpen wat veel van deze vergelijkbare producten nog steeds wel hebben.

 photo Forever6_zpseff465a2.png

De swatches zijn er echt geweldig uit, wat een pigmentatie! De potloodjes zijn zo romig dat ze echt zonder enige moeite over de huid heen glijden en een geweldige kleur achterlaten. Ze zijn allemaal wel erg metallic, daar moet je dus wel van houden. Maar vind je dat juist leuk, dan kan ik je echt met de volle 100% aanraden. Ze zijn leuk om een lijntje mee onder je ogen te trekken en deze wat uit te blenden of er gewoon helemaal een toffe look mee te maken.

 photo Forever7_zps68d25bd3.png

De GOSH Forever Eyeshadow Sticks zijn voor een adviesprijs van € 9,79 te koop bij de Kruidvat. Ik kan ze jullie zeker aanraden en ben er ook erg tevreden mee!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

 1. Ja goed zijn ze he! Ik heb er net een review van gemaakt op Youtube. Normaal gesproken gebruik ik ook geen eyeshadow sticks, maar deze hebben mij wel verrast.

 2. Mooie kleuren en goede pigmentatie!
  Jammergenoeg zijn ze hier niet te vinden.
  Ik denk dat Gosh bij Kruidvat al een tijd aan het verdwijnen is.
  Het schap staat zo goed als leeg (het wordt gelijk niet aangevuld).

 3. Wauw de swatches zien er prachtig uit! Gosh is niet een van mijn favoriete merken maar ik ga zeker eens kijken in het schap. Een min puntje vind ik dat je achtergrond mij een beetje zat gaat worden op je foto’s.

 4. Ik vind ze mooi, maar de sticks die voor deze in het assortiment zaten vond ik mooier. Ook goed gepigmenteerd, bleven geweldig zitten (niks lijntjes in de crease, en kon er zelfs mee zwemmen!), maar hadden niet die metallic glans.

 5. Ik vind ze prachtig maar hier in belgie bij de kruidvat zijn de gosh schappen bijna altijd leeg. Volgens mij gaat het verdwijnen. Het ziet er ook heel onverzorgd uit. Er ligt veel kapotte make up tussen. Afijn. Deze sticks kan ik dus wel op mijn buik schrijven :-))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *