GOSH Eyelight Trio

GOSH Eyelight Trio

Ook GOSH komt met nieuwe producten op de proppen voor de zomer. Waaronder vier nieuwe oogschaduw paletten, genaamd de Eyelight Trio. Ik heb er twee om aan jullie te laten zien en moet eerlijk zeggen, ik vind ze erg fijn! Ze zien er misschien een beetje saai en standaard uit, maar als de kwaliteit goed is ben ik tevreden. En de bruine variant is ideaal voor dagelijks gebruik!

GOSH Eyelight Trio

GOSH wil dat je met deze oogschaduw meteen een sexy look maakt. Leuk bedacht, maar ik ben het daar niet helemaal mee eens. Ik vind het eerder leuke paletten voor een normale, dagelijkse look. De paletten bestaan uit drie verschillende kleuren, een mooie highlighter, een kleur voor op het ooglid en een donkere kleur om wat meer diepte te creëren. Eigenlijk zijn het leuke doosjes waar iedereen wel mee uit de voeten kan.

GOSH Eyelight Trio

In totaal zijn dus vier verschillende doosjes:

 • 001 Three Of a Kind – roze, bruin getint
 • 002 Fairytale – roze, paars getint
 • 003 Chunky Chocolate – bruin
 • 004 Vanilla Skyline – blauw

GOSH Eyelight Trio

De doosjes hebben een handig formaat, niet te groot, maar ook niet te klein. Ze hebben een stevige verpakking die niet zomaar kapot of open gaat. Je kan ze dus zeker onderweg meenemen. Er zit geen spiegeltje of kwastje bij. Zelf vind ik dat helemaal niet erg en mis ik het totaal niet. Maar wellicht zijn er mensen die dat minder prettig vinden.

GOSH Eyelight Trio

De oogschaduws hebben een romige en zachte structuur en geven mooi pigment af. In het begin brokkelen de oogschaduws wel een beetje, maar na twee keer gebruiken is dat vrijwel over. Alle kleuren oogschaduw hebben een mooie en subtiele shimmer die het heel warm doet aanvoelen, ik vind dat erg mooi. De kleuren blenden fantastisch met elkaar waardoor er gemakkelijk een smokey look mee te maken is.

GOSH Eyelight Trio

GOSH Eyelight Trio Fairytale

Een erg bijpassende naam als je het mij vraagt. De drie kleuren bij elkaar zijn heel dromerig en meisjesachtig. Zelf ben ik niet zo fan van écht roze oogschaduw dus ik denk niet dat dit mijn favoriet gaat worden. Maar de kwaliteit is wel erg fijn!

GOSH Eyelight Trio

Swatches! Ze zien er hier een beetje poederig uit en dat zijn ze ook. Maar het gekke is, op je ooglid merk je daar helemaal niets van. Niet erg, want daar gaat het natuurlijk om, hoe het zit op je ooglid. De kleuren geven goede pigmentatie af en blenden gemakkelijk met elkaar zonder kleur te verliezen.

GOSH Eyelight Trio

GOSH Eyelight Trio Chunky Chocolate

Ik heb een zwak voor dit soort kleuren, maar ik ben daar vast niet de enige in. Ik hou van bruine tinten, het staat subtiel, verzorgd en het kan eigenlijk altijd. Deze kleuren vormen een prima combinatie die gemakkelijk te dragen is. Zowel overdag als ’s avonds met een feestje.

GOSH Eyelight Trio

Ook hier lijken de kleuren wat poederig als swatch. Maar misschien komt dat omdat er hier geen basis onder zit en op mijn oogleden wel. Want op het oog zijn ze erg mooi. Ook de combinatie van deze kleuren is erg geslaagd.

GOSH Eyelight Trio

GOSH Eyelight Trio

Look met het Chunky Chocolate paletten. Subtiel, maar toch aanwezig. Ik vind het echt een heel erg leuk palette met een prima kwaliteit. Het is geen Urban Decay, MAC of Too Faced, maar een prima alternatief.

GOSH Eyelight Trio

Ik vind het leuke paletten met een vrolijke keuze uit kleuren. Alleen toen ik de prijs zag moest ik nog wel even een keer kijken, ze kosten namelijk € 9,99 per stuk. Eigenlijk een prima prijs voor zo een palette, maar ik had in mijn hoofd dat GOSH altijd wat goedkoper was, niet dus. Maar voor € 9,99 krijg je een prima palette terug, het is het geld wel waard. GOSH is te koop in verschillende Kruidvat filialen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

28 reacties

 • Reply
  chucky1012
  23 mei 2015 at 06:31

  Mooie en zeer goed gepigmenteerde kleuren!
  Vooral die met de roze kleur en lila.
  Mooie ooglook.

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  23 mei 2015 at 07:21

  Mooie paletten, maar ik vind het best veel geld voor 3 oogschaduws. Zelf heb ik niet zoveel van GOSH, alleen een bronzer.
  Liefs, Iris

 • Reply
  Nicole
  23 mei 2015 at 07:54

  Leuke doosjes. Ik vind Gosh altijd net iets te prijzig voor de kwaliteit.

 • Reply
  Tineke
  23 mei 2015 at 08:06

  Leuke kleuren, vooral die bruine kleuren zijn mooi!
  Liefs

 • Reply
  Tessa
  23 mei 2015 at 09:50

  Wat een ontzettend handig product! Zo hoef je niet met een mega palette in je toilettas te sjouwen, maar kun je toch overal een mooie ooglook maken!

 • Reply
  Lotte
  23 mei 2015 at 09:55

  Mooie kleurtjes! Ik vind Gosh stiekem altijd te duur voor wat het is.

 • Reply
  Margot
  23 mei 2015 at 10:21

  Fijne basic kleurtjes!

 • Reply
  Nikita
  23 mei 2015 at 10:51

  Leuke kleurtjes! Zien er goed uit.

 • Reply
  Laura
  23 mei 2015 at 10:53

  Het lijken me fijne palettes, maar ik vind het wel oprecht jammer dat je nooit de felle kleurtjes gebruikt in je ooglook! Dat zou het zo veel leuker maken!:)

 • Reply
  Simone
  23 mei 2015 at 10:56

  Mooie foto’s en mooie trio’s! Toch zou ik denk ik niet zoveel geld uit geven aan een product van Gosh, maar dan voor een budget merk gaan of juist voor high-end.

 • Reply
  Naomi
  23 mei 2015 at 11:14

  Ik vind dit soort palettejes eigenlijk nooit zo handig..

  x

 • Reply
  Marjolein
  23 mei 2015 at 11:21

  Op een of andere manier word ik nooit heel enthousiast van Gosh (oog)producten, haha. Ook deze trio’s niet, al zien ze er qua pigmentatie enzo prima uit.

 • Reply
  Joyce
  23 mei 2015 at 11:21

  Wat een leuke paletjes! Superhandig ook om mee te nemen, want je kan er gewoon elke dag wat mee :) Deze ga ik onthouden!

 • Reply
  Shaz
  23 mei 2015 at 12:40

  Eerlijk gezegd word ik hier niet enthousiast over. De verpakking is zo standaard.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  23 mei 2015 at 12:52

  Oh, ik vind die tweede best leuk!

 • Reply
  Bianca
  23 mei 2015 at 14:40

  GOSH vind ik een heel leuk merk heb zelf ook 2 van deze varianten en ben er heel blij mee x

 • Reply
  Denise
  23 mei 2015 at 14:59

  Inderdaad schattige palettes, maar ik denk niet dat ik ze snel zelf aan zou schaffen!

 • Reply
  Joyce - Beamingbeautynl
  23 mei 2015 at 16:46

  Ze zien er goed uit! Vooral dat roze palette! Die ga ik zeker even onthouden.

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  23 mei 2015 at 17:00

  Mooie kleuren! Alleen mocht het pigment wel wat beter, voor deze prijs laat ik ze dan liever staan. Zonde.

 • Reply
  Melana
  23 mei 2015 at 18:56

  Hele leuke kleuren meid, en wat een mooie foto’s!

 • Reply
  Amelie
  23 mei 2015 at 22:41

  Mooie doosjes!

 • Reply
  Femke
  23 mei 2015 at 22:47

  Hmm, ik vind 10 euro voor deze palletjes toch net iets te veel. Voor dezelfde prijs zijn er veel leuke palletjes op de markt. Maar wel een leuke review! Ook ik ben echt van de bruintinten, alle palletjes die ik zie in deze tinten moet ik dan ook hebben..dat is dan wel weer jammer (met name voor mijn portemonnee ;-) )!

 • Reply
  mellavieee
  23 mei 2015 at 22:53

  Ik heb nog geen producten van GOSH, maar deze palletjes lijken zeer handig om mee te nemen op vakantie! Ik zou ook voor chunky chocolate kiezen :)

 • Reply
  Kelly
  24 mei 2015 at 12:16

  Hmm, voor de prijs vind ik ze niet mooi genoeg. Verder zijn het hele lieve palettes!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  24 mei 2015 at 15:24

  Ik vind het erg mooie palettes!

 • Reply
  Nicole
  27 mei 2015 at 11:53

  Hmm het overtuigd mij niet, het ziet er mooi uit maar niet mooi genoeg voor de prijs.

 • Reply
  Simovic-Vuceljic Natasa
  31 mei 2015 at 13:36

  Ziet er leuk uit! Vooral Chunky Chocolate spreekt me aan :) Liefs! x

 • Reply
  sex games
  19 juni 2015 at 09:26

  You can certainly see your enthusiasm in the article you write.

  The sector hopes for more passionate writers like you who are not afraid to mention how they believe.
  Always go after your heart.

 • Laat een reactie achter