Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gosh Darling Lashes & Waterproof Volume Mascara

 photo Gosh_zps46e98c57.png

Wil jij veel volume voor je wimpers? Dan zit je nu helemaal goed bij Gosh! Gosh heeft vanaf nu twee nieuwe mascara’s in hun assortiment die je wimpers gaan voorzien van heel veel volume. Of je nou een gewone mascara zoekt of eentje die waterproof is, met deze twee nieuwe mascara’s heb je alles wat je maar wilt aan volume. Ik laat jullie de twee nieuwe mascara’s zien!

 photo Gosh1_zps3c7d5f14.png

De twee nieuwe mascara’s zitten in een leuke en opvallende huls. De mascara’s zijn wel druk bedrukt, maar dat vind ik eigenlijk wel heel erg leuk! We hebben mooie glimmende letters en het merk komt leuk naar voren. Leuk vind ik op de Darling Lashes de glimmende steentjes op de dop. Het geeft echt een beetje het idee van glamour volume. Laten we snel naar de mascara’s gaan.

 photo Gosh6_zps156b0a88.png

Mijn wimpers zonder mascara.

 photo Gosh3_zpsb8b4b28a.png

Darling Lashes Extreme Volume Mascara – € 10,99

Turn up the volume and vergroot je ogen met de GOSH Cosmetics new Darling Lashes mascara. Het gedraaide borsteltje is zo ontworpen om de wimpers een extreme boost te geven, door volume toe te voegen aan iedere individuele wimper. Dankzij de ruimtes tussen de borstel haartjes worden de wimpers gesepareerd en zelfs verlengd. Ga voor een ultra vrouwelijke baby doll look volgens de laatste trend.

 photo Gosh7_zps24f5a57f.png

Het borsteltje van de mascara vind ik echt heel erg apart, ik had nog nooit eerder zo een borsteltje gezien. Het is aan de onderkant kort en aan de andere kant zitten er af en toe lange haren tussen. Of de werking nou echt fijn is weet ik niet, want ik gebruik eigenlijk alleen de korte kant omdat je daar de volume mee krijgt. De plaatselijke lange haartjes zijn wel handig voor je onderste wimpers. Maar het resultaat vind ik er echt goed uitzien. Je moet hem wel goed uitkammen, want anders blijven de wimpers aan elkaar plakken, maar dat is na een paar keer er overheen gaan verholpen! Ik ben enthousiast over deze mascara en hij loopt niet uit gedurende dag of gaat kruimelen.

 photo Gosh4_zpse2a5a0c4.png

Waterproof Volume Mascara – € 10,99

Houdt de ogen close-up klaar in weer en wind. Het super handige rubber borsteltje geeft dramatisch volume, lengte en separatie zonder klontjes. De waterproof formule verzekert je van een compleet vlekvrije look ongeacht het weer. Het is gemakkelijk van je ogen te halen- en perfect voor bij het sporten of een duik in het zwembad.

 photo Gosh8_zps55a713ad.png

Toen ik de mascara open draaide was ik een beetje teleurgesteld, het standaard plastic borsteltje dat niet al te veel voor mijn wimpers doet. Maar toch was ik erg benieuwd naar de mascara omdat ik binnenkort op vakantie ga en ik graag een goede waterproof mascara mee wil hebben. Maar tijdens het aanbrengen werd ik helemaal vrolijk. Hij geeft je wimpers echt prachtige lengte en volume! Scheid ze mooi van elkaar en ze zijn prachtig zwart. Ook het waterproof gedeelte is helemaal in orde. Ik stond ’s avonds onder de douche en kreeg het er gewoon met geen mogelijk vanaf! Ik moest het na het douchen er echt met een olie af halen. Deze gaat dus mee in mijn koffer naar Gran Canaria! Ook deze laat geen zwarte waas achter of kruimels.

 photo Gosh2_zpsff84a636.png

De nieuwe mascara’s van Gosh liggen vanaf nu in de winkel en zijn alleen bij de Kruidvat te koop. Wat vinden jullie van deze nieuwe mascara’s?.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

  1. Ik vraag me af wat ik nou moet vinden van Gosh. Het is vrij nieuw/onbekend en weinig promotie, maar het is zeker geen goedkoop merk. Ik durf het nooit zo goed te kopen omdat de uitstraling een beetje goedkoop is, maar waarom dan de prijzen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *