Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gosh BB Powder All In One

 photo BBpoeder1_zps95b53def.png

BB Creams heb ik wel zoveel gezien, ik denk dat ik de tel kwijt ben hoeveel ik er al getest heb. Maar wat ik nog niet eerder had gezien zijn de BB powders. Ik was dan ook aangenaam verrast toen ik een pakketje van Gosh ontving met daarin een BB poeder. Zelf ben ik erg fan van poeder foundations een BB Creams, dus ik ben benieuwd of dit een product naar mijn hart is!

 photo BBpoeder_zps9c218fc4.png

Bij veel BB Creams zagen we dat het effect erg mooi was, maar het had niet echt een matte finish, en dat wist Gosh. Daarom komen ze met een BB Powder uit, dat hetzelfde doet als een normale BB Cream maar deze is in de vorm van een poeder zodat je je gezicht heel makkelijk kan afpoederen zodat het het glimmen tegen gaat, ideaal! De zijdezachte BB Powder combineert een subtiele dekking met de toegeveogde voordelen van hydraterende huidverzorging. De BB Powder is heel makkelijk te blenden en te gebruiken als een foundation of als een poeder om je foundation mee af te poederen.

 photo BBpoeder2_zps76f1076b.png

De BB Powder is er in drie verschillende tinten te krijgen. 02 Sand is de lichtste dan heb je nog 04 Beige en de donkerste kleur 06 Warm Beige. Ik heb zelf de donkerste en lichtste in mijn bezit. De lichte versie is perfect voor mijn lichte huid, al moet ik zeggen dat de donkere niet gek veel van kleur scheelt. Gelukkig is een poeder foundation niet heel erg dekkend zodat je niet zo snel een miskoop doet qua kleur.

 photo BBpoeder3_zps8e5f1c70.png

De doosjes zien er wat mij betreft een beetje goedkoop uit, ze stralen niet echt wat uit vind ik zelf. Als je het doosje opent zie je meteen een grote spiegel en een handig sponsje om de poeder mee aan te brengen. Zelf ben ik toch meer fan van de kwast, dus ik zal het sponsje dan ook niet gebruiken. Maar het is natuurlijk wel handig dat het erbij zit, voor onderweg bijvoorbeeld als je het eventjes snel moet bijwerken.

 photo BBpoeder4_zps444afb78.png

Wat belooft deze BB Powder eigenlijk? Zoals je misschien wel weet staat er op een BB Cream altijd een hele lijst aan beloftes waar het product aan moet voldoen. Maar deze BB Powder heeft wel een wat kortere lijst. Het belooft er natuurlijk uit te zien, te matteren en de hydrateren.

 photo BBpoeder6_zps0b8d462c.png

Hier zie je de lichtste kleur en de donkerste, verschilt niet echt veel van elkaar vind je niet? De doosjes hebben een inhoud van 6,5 gram wat een normale inhoud is, niet veel maar ook niet weinig.

 photo BBpoeder7_zps541d1671.png

Het eerste wat me opvalt is als ik de BB Powder wil gaan swatchen is dat het poeder echt ontzettend zacht aanvoelt. Heel erg prettig, dat wil je wel op je gezicht smeren. De pigmentatie is ook prima in orde en heeft echt een lichte dekking.

 photo BBpoeder8_zps7e71b6db.png

Mijn gezicht zonder enige make-up. Ik heb wel een egale huid, maar hij glimt toch wel heel erg. Tijd voor een laagje poeder dus!

 photo BBpoeder9_zpsbfea62aa.png

Zo, hier draag ik de Gosh BB Powder in de lichtste kleur. Heb een prachtige egale huid gekregen zonder te glimmen, precies wat ik zoek! Mijn gezicht voelt echt ontzettend zacht en goed aan. Zo zacht heeft mijn gezicht nog nooit aangevoeld na het aanbrengen van een poeder, echt heerlijk. De BB Powder is dus helemaal door de test heen gekomen! Ik ben echt ontzettend enthousiast! Wel vind ik het jammer dat de poeder heel erg kruimelt. Als ik er met mijn kwast in ga komt er echt ontzettend veel poeder vrij waardoor ik daarna er helemaal onder zit.

 photo BBpoeder5_zps5318cb19.png

Ben jij net zo enthousiast als mij geworden over deze Gosh BB Powder? Dan is hij vanaf nu bij de Kruidvat verkrijgbaar voor € 9,99 per stuk!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

  1. Ziet er goed uit en dat had ik eigenlijk niet verwacht. Jammer dat Gosh het vernoemd naar de BB cream terwijl het niet aan dezelfde beloftes doet. Dus dat noem ik een verkooptechniek.

  2. Ziet er goed uit! Ik was al even opzoek naar een review (van toen ik wist dat het bestond) en gelukkig heb jij er net 1 geschreven :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *