Search
Close this search box.

Gosh BB Cream

We gaan vrolijk verder met de BB Creams, dit keer is de nieuwe BB Cream van Gosh aan de beurt. Een verzorgende, natuurlijke foundation, die zich aanpast aan de kleur van de huid en daarnaast werkt als een primer, klinkt best goed toch? De Gosh BB Cream is een foundation, primer en moisturizer in-1 die de huid verzorgt, verzacht en egaliseert. Ik ben benieuwd, jullie ook?

We kennen nu allemaal het begrip BB Cream wel, het zal me niet eens verbazen als er bijna bij iedereen er wel eentje thuis ligt op dit moment, want we worden er mee dood gegooid. Elk merk heeft er nu wel eentje in het assortiment zitten. Maar wat is het verschil nou allemaal tussen de BB Creams, de ene dekt wel weer heel goed de andere weer wat minder. Maar wat maakt deze BB Cream van Gosh nou anders dan de anderen?

De Gosh BB Cream bevat een actief bestanddeel Phytosan, dat de gladheid en stevigheid van de huid verbetert en fijne lijntjes en rimpeltjes vervaagt. Daarnaast zorgt Phytosan ervoor dat de huid zichzelf verzorgt: het stimuleert de aanmaak van huidbeschermingscellen en zorgt voor celvernieuwing. Ook bevat de Gosh BB Cream een SPF van 15 en als klapper op de vuurpijl is deze BB Cream waterproof! Misschien is dat op dit moment niet echt een must, maar in de zomer is dat toch wel heel erg handig!

De verpakking is heel erg simpel, een zwarte tube met simpele opdruk van Gosh er op, de kleuren en met de ingrediënten. Ook heeft de BB Cream een handige spuitmond zodat je er voldoende uit krijgt. Maar natuurlijk niet meteen te veel.

De BB Cream is vrij stevig van structuur maar ik vind hem erg fijn aanbrengen met een beautyblender. Helaas is de kleur wel iets te donker voor mij (het is de lichtste kleur).

En uitgesmeerd over de hand, als je goed kijkt zie je de lijn waar het product stopt.

Mijn huid zonder iets.

Mijn huid met de Gosh BB Cream. Ik moet zeggen dat de kleur dus niet helemaal mijn kleur is, maar omdat de dekking niet al te heftig is maar medium zie je er op je gezicht niet al te veel van terug. Voor de rest brengt hij heel makkelijk aan en voelt prettig aan op het gezicht. Niet plakkerig of iets anders. De houdbaarheid is prima, ik doe er de hele dag mee. Wel aan het einde van de dag glimt mijn gezicht weer, maar dat is meer iets wat aan mezelf ligt dan meteen aan de BB Cream. Of hij waterproof is, 100% zeker durf ik het niet te zeggen maar na het douchen en het daarna reinigen van mijn huid zat er nog best wel wat BB Cream op mijn gezicht.

Over het algemeen vind ik het dus een middelmatige BB Cream met een medium dekking die iets te donker is voor bleekscheetjes zoals mij. De BB Cream is te koop bij de Kruidvat in drie tinten voor €12,99.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

37 reacties

  1. Hij is wel mooi egaal, vooral op je hand zie je dat!

    Ik had deze ook gekregen maar dan in de donkerste kleur terwijl ik echt altijd de lichtste kleur ben! Heb hem daardoor niet echt kunnen testen helaas!

  2. Het klinkt best goed, ik heb namelijk niet zo heel veel dekking nodig. Het is alleen erg jammer dat ie zo donker is, ik ben volgens mij nog lichter dan jou namelijk.

  3. Ik heb hem ook geprobeerd! Hij is echt te donker voor me en daardoor zie ik uit als een pannenkoek ermee! Jammer, want hij smeert lekker :)

  4. Ik ben niet zo van de bb creams, maar ik moet zeggen dat ik de dekking wel mooi vind. Ik heb namelijk niet zoveel dekking nodig dus misschien dat deze bb cream wel fijn is. Even kijken in de winkel of ze de juiste kleur hebben!

  5. Als de lichtste kleur al te donker is voor jou dan voor mij al helemaal, ik ben echt een bleekscheet. Mometeel gebruik ik die van Rimmel, die is wel heel fijn! Ook zowat de enige maar goed ;)

  6. Hè, wat jammer van de kleur, want ik ben nog lichter dan jij. Die van Rimmel was zelfs iets te donker… ):
    Heel jammer want hij ziet er goed uit én geen ingrediënten waar ik allergisch voor ben! Jammer, jammer, jammer… Wel hele fijne review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *