Search
Close this search box.

GOSH 9 Shades Shadow Collection

 photo GOSH 9 Shades Shadow Collection_zpsbjomlqev.png

Een tijdje geleden zag ik ze bij het Kruidvat al in de schappen liggen, de 9 Shades Shadow Collection oogschaduw paletten van GOSH. Ik was hier oprecht heel erg benieuwd naar, want voor mij was dat toen het eerste drugstore merk in een wat hogere prijsklasse die een palette had met meer dan 4 kleuren. Nu volgen Maybelline en L’Oréal natuurlijk ook met paletten, maar ik was wel heel erg benieuwd naar deze van GOSH, helemaal na het positieve gevoel over de trio’s die ik laatst reviewde.

 photo GOSH 9 Shades Shadow Collection1_zpseagk7k3v.png

GOSH is een merk wat nooit echt in de spotlight heeft gestaan. Iedereen heeft er vast wel eens wat van gehad, maar het is geen knallend merk. Een tijdje geleden – toen ik begon met bloggen – was GOSH ontzettend populair met haar primer, oogpotloden en holografische nagellak. Maar nu, nu heeft het een beetje zijn glans verloren heb ik het idee. Maar wellicht dat het zijn populariteit kan terug krijgen met deze fantastische paletten. Tenminste, ze zien er echt heel tof uit.

 photo GOSH 9 Shades Shadow Collection2_zpscyktqmvr.png

Het palette behoort tot de Urban Vibes Collection, maar volgens mij worden ze ook vast opgenomen in het assortiment. GOSH komt met drie verschillende paletten:

 • To Enjoy In New York – paars met bruin palette
 • To Have Fun With In LA – groen met paars palette
 • To Play With In Vegas – knallende kleuren palette

Het palette wat ik jullie vandaag laat zien is het To Play With In Vegas palette, een palette dat waarschijnlijk niet voor iedereen geschikt is. Want tja, de kleuren zijn wel heel erg heftig en fel. Maar ik vind het wel tof dat een drogisterij merk zoals GOSH met zo een palette komt. Dat toont ballen.

 photo GOSH 9 Shades Shadow Collection5_zpsmlif1ek3.png

Het doosje is niet heel groot, vergelijk het een beetje met je telefoon maar dan natuurlijk wel iets breder. Het heeft een mooie platte vorm en is handzaam. Het doosje zelf ziet er vrij saai uit, mat zwart met op de achterkant alleen informatie over de kleur. Het palette zit wel in een kartonnen doosje verpakt die er een stuk vrolijker uit ziet. Aan de zijkant van het kartonnen doosje kan je trouwens zien welke kleuren het palette bevat.

 photo GOSH 9 Shades Shadow Collection3_zpsb9lcty7n.png

Als we het doosje openen moet je niet schrikken, het zijn namelijk hele heftige kleuren! Zelf zal ik nooit zo een palette aanschaffen, maar mensen die van wat meer kleur houden is dit natuurlijk geweldig. Helemaal omdat het simpel te koop is bij de drogisterij. Het doosje is voor de rest compact en bevat geen applicator of kwastje – wat ik trouwens helemaal niet erg vind -. Wel heeft de deksel een groot spiegeltje waardoor je nog even naar jezelf kan kijken.

 photo GOSH 9 Shades Shadow Collection6_zpsxyl09hfa.png

De kleuren van het palette zijn lekker fel en vallen zeker op. De kleuren zijn goed verdeeld en zijn prima met elkaar te combineren, maar je kunt ook voor ‘safe’ gaan en de drie kleuren naast elkaar gebruiken, die zouden het beste bij elkaar moeten passen.

 photo GOSH 9 Shades Shadow Collection7_zps6tnqozig.png

Ik ben echt heel erg benieuwd naar de kwaliteit van dit palette. De kleuren hebben allemaal een shimmer finish en beloven makkelijk aan te brengen en te blenden. Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd.

 photo GOSH 9 Shades Shadow Collection8_zpsufqvfkl3.png

Bovenste rij swatches, ziet er echt heel erg goed uit! Ik ben onder de indruk van de pigmentatie.

 photo GOSH 9 Shades Shadow Collection9_zpslkhraxsn.png

Middelste rij swatches, ook deze zien er weer erg goed uit!

 photo GOSH 9 Shades Shadow Collection10_zpsx1i1zpwg.png

Onderste rij met swatches, ook deze vind ik er weer fantastisch uit zien.

Ik ben echt heel erg enthousiast, wat een knallende kleuren! Ik wilde er eigenlijk geen look mee maken omdat ik de kleuren – sorry -, echt veel te heftig vind en dit nooit zal dragen. Maar volgens mij zat er een duiveltje op mijn schouder en zei, probeer ze toch maar even…

 photo GOSH 9 Shades Shadow Collection11_zpsub9cikeh.png

En dat heb ik gedaan. Desondanks dat ik de kleuren bij mezelf verschrikkelijk vind – ik lijk hier wel een spook met roze en oranje oogschaduw op -, ben ik blij dat ik ze heb getest…

 photo GOSH 9 Shades Shadow Collection12_zps4orpzdeb.png

Want waar ik zo enthousiast over was op mijn armen, kan ik hier wel om huilen. De kleuren vallen totaal in het niet op mijn ogen. De kleuren vallen totaal weg en dan wil ik het nog niet eens hebben over het blenden. De kleuren willen totaal niet blenden. Het enige wat ik doe is vlekken maken, de kleur wegvegen en er een smeerboel van maken. Het is echt om te huilen. Sorry dat ik het zeg, maar dit is echt dramatisch. Echt, dit is echt 3 keer niets.

 photo GOSH 9 Shades Shadow Collection4_zpse76i5fq2.png

Ik ben niet vaak zo negatief in een review, maar dit is echt om te huilen. De pigmentatie ziet er geweldig uit als je ze swatcht op je arm. Maar op het ooglid is het echt drie keer niets. De kleuren pakken niet goed, blenden is een drama en verder wil ik er gewoon niet over praten. Gelukkig zijn de kleuren ook totaal mijn ding niet, dus het is voor mijn gelukkig geen echte zonde. Maar de andere twee paletten To Enjoy In New York en To Have Fun With In LA vind ik wel heel erg mooi qua kleur, hopelijk hebben die wat betere kwaliteit.

Zijn jullie al bekend met de GOSH 9 Shades Shadow Collection oogschaduw paletten? Hebben jullie ze getest en wat vonden jullie ervan? Ze zijn trouwens bij Kruidvat in het GOSH schap te koop voor € 12,99 per stuk.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

 1. Oh wat jammer! De pigmentatie ziet er zo goed uit op je arm en dat ze dan enorm tegenvallen op je ogen is echt een bummer. Ik ben wel heel erg benieuwd naar de andere kleurenpallete’s trouwens, hopelijk zijn die iets beter!

 2. Ik was echt verrast door de geweldige pigmentatie, vooral de blauwe kleuren knalde echt van mijn beeldscherm! Zo jammer dat ze niet pakken op het ooglid. De blauwe leken me erg mooi om te gebruiken onder het oog, als een pop of colour!
  Liefs, Iris

 3. Oei ik ben blij dat ik niet deze variant heb gekocht heb zelf een andere (To Enjoy in New York), die is wat beter maar ook niet super gepigmenteerd x

 4. Ik had hem sowieso al niet aangeschaft… om de kleuren, maar het resultaat is inderdaad drie keer niks. Jammer zeg. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik Gosh wel een leuk merk vind, maar omdat ik hier in mijn woonplaats geen schap van hen kan vinden, blijf ik er ook bij weg en dat is best jammer. xxx Lucinda

 5. Ah erg jammer dit! Ik moet inderdaad eerlijk bekennen dat ik het Gosh schap vaak oversla, ze zijn me net iets te duur voor de kwaliteit die ze leveren…

  Lieeefs!

 6. Jammer dat het zo tegenvalt zeg, zeker na die mooie swatches! Ik ben wel alsnog benieuwd naar de paars met bruine variant, lijkt me best mooi. Hopelijk is die wat beter haha.

 7. Hmmm, jammer dat het de kleuren op de ogen zo tegenvallen want de swatches verbaasde mij wel! Jammer, maar fijn dat je zo’n eerlijke review schrijft en dus ook echt een ooglook hebt geprobeerd.. Zo zie je maar, hoe geweldig een swatch ook kan zijn, je moet het altijd echt op je ooglid proberen :-).

 8. De kleuren op je arm zijn wel heel mooi qua pigment, maar jammer dat het op je ogen niet overkomt. Dat verwacht je dan wel van oogschaduw haha!

 9. Eeeks die kleuren…. Al was de pigmentatie wel goed geweest, geen haar op m’n hoofd die eraan zou denken om dit palette aan te schaffen.

 10. Ah dat is echt jammer zeg. De kleuren zelf vind ik wel heel mooi, niet voor een hele look, maar wel om mee te combineren. Maar als het pigment niet goed is, dan kun je er helaas heel weinig mee:(.

 11. Ahhh, de swatches zagen er zo goed uit! Daarom is het altijd maar goed om ze echt te testen, oogschaduws kunnen zomaar raar uitpakken ;)
  x

 12. Spijtig van de pigmentatie, ik heb het palette met de nude kleuren en die is een stuk beter. Ik ben blij dat ik niet voor dit palette ben gegaan.

 13. Wow wat een tegenvaller! Ik was echt enthousiast door de swatches (ookal draag ik het zelf niet maar het is wel vet voor een shoot) maar op je ogen lijkt het echt nergens meer op. Zonde!

 14. Wat vreemd zeg, zelf heb ik ook de palette in bezit, superkleurrijke looks ermee gemaakt en het pigment is echt uitmuntend! Oké, het is geen Sleek kwaliteit, maar er is zeker een mooie pigmentatie! Jammer dat jij dat niet hebt dame. Ik vind de naam geweldig, de kleuren die erin komen, maar ook de combinaties die je ermee kunt maken. ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *