Golden Rose Scale Effect

Een van die dingen die al heel lang op mijn wishlist stond waren flakie nagellakjes. Ik wou het liefst zo veel mogelijk hebben en in verschillende kleuren maar om gelijk een hele bubs Nfu Oh flakies te bestellen was ik behoorlijk wat geld kwijt. En nu kwam ik een budget merk met flakies tegen op NailWebshop voor maar € 2,50 per stuk! Nou dat kon ik natuurlijk niet weerstaan.

Ik bestelde de Golden Rose Scale Effect flakies in de nummers 05 (witte), 09 (roze) en 14 (blauwe) dus voor maar € 2,50 bij NailWebshop en per potje zit er 10 ml in. Dus het is echt geen geld wat je uitgeeft! Ik had er maar 3 gekocht omdat ik niet zeker wist of dit het wel echt was wat ik bedoelde, want ik heb al een keer iets van Color Club besteld en dat was dus een misser. Maar het waren dus uiteindelijk wel de flakies die ik zocht!

Dit is nummer 05 op een zwarte nagellak van Rimmel. Ik heb de nagellak nu 2 dagen op en hij is nog gechipt of tipwear wat ik eigenlijk wel had verwacht! Dus de Rimmel nagellak met de flakie top-coat houdt het heel erg goed! Waar ik echt heel erg blij mee ben!

Ik heb even een paar swachtes gemaakt op verschillende kleuren en op de zwarte lak. v.l.n.r 15,04,09 op Rimmel Black Out en dan de kleuren nagellak nummer 15 op Rimmel Sky High, nummer 04 op Gosh Chocaholic en nummer 09 op Essence Surferama.

Zoals je kan zien komen de lakjes het aller beste op een zwarte nagellak uit, zodat het glitter effect er echt uitknald op gekleurde nagellak valt het haast niet op.

Zoals je kan zien is er helemaal geen verschil tussen nummer 04 en 09, beetje jammer want nu heb ik eigenlijk 2 dezelfde kleuren. Maar volgende keer beter! Ik ga zeker nog een keer weer bestellen want ik wil meer kleuren, ik ben echt helemaal weg van het effect

De Golden Rose Scale Effect flakies kan je kopen op NailWebshop voor € 2,50 per stuk.

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Manon
  14 februari 2011 at 08:07

  Oeh die witte lijkt wel op 38 van nfu oh die ik in m’n bezit heb! Ik heb gister ook even op die webshop rond zitten neuzen, maar helaas mag ik van mezelf deze maand niks meer kopen, hopen dat de aanbieding over een maand dus ook nog geldt.

 • Reply
  Ellen
  14 februari 2011 at 10:46

  wauw, wat ziet dat er prachtig uit voor die prijs!
  Hebben hebben! haha

 • Reply
  Charlotte
  14 februari 2011 at 13:47

  Haha, wat grappig, ik ken iemand die heeft ze net op de huishoudbeurs aangeschaf, volgens mij precies dezelfde en nog een erbij xD Flakies staan ook nog op mijn wishlist :)

 • Reply
  Jessica
  14 februari 2011 at 18:00

  Nog maar eens een bewijs dat budget niet altijd minder goed is dan duurdere producten.

 • Reply
  Rani
  14 februari 2011 at 18:38

  Wauw! Wauw! Wauw!
  Ik ben echt verliefd op die nagellakjes! Ook lekker cheap zeg! Spijtig, dat ik niet mag bestellen via internet :(

 • Reply
  Silva
  14 februari 2011 at 18:47

  Die blauwe flakies vind ik zo mooi!

 • Laat een reactie achter