Zoek
Sluit dit zoekvak.

Golden Rose Scale Effect 15

Ik ben de laatste tijd helemaal verslaafd aan leuke topcoats voor over de nagellak heen, leuke glitter coats, holografische topcoat en natuurlijk kunnen flakies ook niet ontbreken. Ik had een standaard flakie en een blauwe. Maar laatst kwam ik er eentje tegen met de normale kleuren flakies en daarin ook nog blauwe flakies verwerkt. Hoe vaak kun je flakie in een zin gebruiken, maar kijk in ieder geval mee naar de swatches!

Ik heb Golden Rose nummer 15, een prachtige flakie nagellak. De substantie is oranje maar daar zie je helemaal niks van terug op je nagels en over de nagellak heen. Waarom ze het dan ook oranje hebben gemaakt is voor mij echt een raadsel. maar goed, op naar de swatches! De basis lak is trouwens van Catrice Hip Queens Wear Jeans (ik dacht dat het lakje zo heette).

Zoals je ziet is het een hele bijzondere nagellak. Ik had deze lak echt voor een prikkie op de huishoudbeurs gekocht. Alleen jammer dat hij er niet meer is en je het daar niet meer kan. Je kunt het lakje wel in de MissLipgloss Shop kopen voor € 4,95 en dan heb je ook echt een hele mooie flakie al zeg ik het zelf, dit is echt mijn favoriete nu!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

  1. Ik hou de laatste tijd ook erg van leuke glitter topcoats over normale nagellak heen, dus ook deze combinatie met een flakie vind ik geweldig! En wat een mooie foto’s zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *