Zoek
Sluit dit zoekvak.

Golden Rose Holographic Color

 photo Grose_zpseee563a8.png

Ik ben gek op holografische nagellak! Vooral nu het zonnetje weer begint te schijnen zie het leuke effect extra goed op je nagels! Helaas zijn holografische nagellakken eigenlijk nooit in de winkel te vinden, maar alleen online of behoorlijk aan de prijs. Deze van Golden Rose zijn ook alleen online te koop, maar wel tegen een zacht prijsje!

 photo Grose1_zps30ef8f54.png

De lakken zitten in schattige potjes van 6 ml, niet echt een groot flesje dus maar wie heeft er wel eens een nagellak opgemaakt, ik niet! Het kwastje is gewoon klein en vind ik fijn lakken. De substantie is lekker dun, maar niet te dun. Je kan er dus goed mee lakken. Helaas dekken de meeste lakjes na 3 laagjes pas en sommigen hebben er nog wel meer nodig, dat vind ik wel een beetje een minpuntje aan deze nagellak. Ook vind ik ze niet heel erg holografisch, het zit er meer een beetje tussenin. Glitters kan je het niet noemen, maar het echte holografische effect is er niet helemaal.

 photo Grose2_zps5672b3d8.png

Goed laten we naar de swatches gaan!

 photo Grose3_zps7a2307df.png

117, 3 laagjes.

 photo Grose4_zps39456733.png

104, 3 laagjes.

 photo Grose5_zpsf33f4a11.png

115, 3 laagjes.

 photo Grose6_zps466fb343.png

108, 3 laagjes.

 photo Grose7_zps77ea08ad.png

111, 2 laagjes.

 photo Grose8_zpsf3c65207.png

114, 2 laagjes.

 photo Grose9_zps0eb79846.png

120, 2 laagjes.

De Golden Rose Holographic Color lakjes zijn onder andere te koop bij Enchantra voor € 2,99 lekker budget dus!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

51 reacties

  1. Ik vind bij de meeste swatches 3 laagjes toch echt nog niet voldoende dekkend. zonde dan koop ik liever iets duurder.

  2. Wauw, wat een prachtige kleuren! Toen ik de flesjes zag, dacht ik dat de kleuren ietwat donker zouden uitvallen. Maar, ze zijn erg mooi licht! Zeker ook geschikt voor in de lente :-)

  3. Wauw! Wat een mooie lakjes! Die gaan zeker op de wishlist, ik wilde mijn favorieten in de comments opnoemen, maar ik kon al die nummers niet onthouden, hihi.

  4. Ik ben ook gek op holografische lakjes! 3 euro is echt super goedkoop en dat die zo klein zijn maakt mij ook niet uit, heb nog nooit een lakje opgemaakt. 108 is mijn favo.

  5. Ik heb ook een paar holografische lakjes van Golden Rose, maar vind ze persoonlijk niet holografisch genoeg. Heb er ook een van Essence van een tijdelijke collectie en die ik gewoon zoveel mooier qua schittering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *