Zoek
Sluit dit zoekvak.

De goedkoopste (en fijne) hotels op Schiphol

Zoek je een goedkoop hotel op Schiphol om de nacht door te brengen? Dat kan soms best een gezoek zijn. Er zijn genoeg hotels te vinden op en rondom Schiphol, maar die zijn lang niet even goedkoop. Om je ook meteen maar uit de droom te helpen, echt goedkoop ga je geen hotel op of rondom Schiphol vinden. Wanneer je ver van te voren boekt kun je onder de 100 euro zitten, anders ben je zeker meer dan honderd euro kwijt. Maar mocht je toch goedkoop op Schiphol willen slapen voor bijvoorbeeld een goedkope vlucht, dan zijn dit de goedkoopste (en fijne) hotels op Schiphol.

Goedkope hotels bij Schiphol

Wanneer je een goedkoop hotel op Schiphol zoekt, kun je beter naar hotels zoeken die net even buiten Schiphol liggen. Deze zijn vaak een stuk goedkoper dan op Schiphol zelf en vaak sta je alsnog binnen een paar minuten op Schiphol door de gratis shuttle service die de hotels aanbieden. Je raadt het ook al, alle hotels die ik aanraad liggen net buiten Schiphol maar zijn dus perfect te bereiken met de gratis shuttle bus die vaak meerdere malen per uur tussen de hotels en Schiphol rijdt. Hou wel zelf in de gaten wanneer de shuttle service rijdt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Let op, de prijzen zijn vanaf, hoe verder je vooruit boekt hoe goedkoper het is. Wanneer je een last minute reservering maakt zijn de prijzen vaak over de € 100,-.

Corendon Plaza Hotel

Laten we maar meteen bij mijn favoriet beginnen, het Corendon Plaza Hotel. Vanaf bushalte C13 rijdt er elk half uur een shuttlebus naar het Corendon Plaza Hotel en andersom. Ik verbleef hier laatst toen ik heel vroeg naar Funchal vloog. Binnen 10 tot 15 minuten ben je er en bevind je je in een prachtig hotel. Het toffe aan het Corendon Plaza Hotel vind ik de vele faciliteiten. Zo kun je kosteloos gebruik maken van het zwembad of een drankje doen op de rooftopbar met prachtig uitzicht over Schiphol en de landingsbanen.

  • Gratis shuttle bus naar Schiphol van 04:00 tot 23:00 uur.
  • Vanaf € 89,00 per nacht

Ibis Schiphol Amsterdam Airport

Vlak naast Schiphol vind je het Ibis Schiphol Amsterdam Airport hotel. Dit is een een prima hotel waar je goed kan vertoeven. Het is niet overdreven luxe maar heeft wel goede faciliteiten en ziet er ook nog eens heel erg mooi uit! Prima begin van je reis.

  • Gratis shuttle bus die 24/7 rijdt
  • Vanaf € 81,00 per nacht

ibis budget Amsterdam Airport

Vlak naast het gewone Ibis hotel, vind je ook het ibis budget hotel. Dit hotel ligt op ongeveer 10 minuten rijden van Schiphol en biedt betaalbare accommodatie. Het is een eenvoudig hotel met basisfaciliteiten, maar het kan een goede optie zijn als je op zoek bent naar een budgetvriendelijke keuze.

  • Gratis shuttle bus die van 3:48 uur tot ’s nachts 00:43 rijdt
  • Vanaf € 66,00 per nacht

Maxhotel Amsterdam Airport Schiphol

Het Maxhotel Amsterdam Airport Schiphol is het voormalige easyHotel en biedt compacte, maar betaalbare kamers op ongeveer 10 minuten rijden van de luchthaven. Het heeft een eenvoudig design en is ideaal voor reizigers die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke accommodatieoptie.

  • Busstation voor de deur die je direct naar Schiphol brengt
  • Vanaf € 59,00 per nacht

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *