Goa Fleur de Tiare geurstokjes

De Expo in Zwolle had een faillissement uitverkoop, nieuwsgierig nam ik een kijkje in de winkel omdat er altijd leuke dingen te koop zijn en nu dus alles met 30% korting. Ik vond toen de geurserie van Goa, die bestaat uit geurkaarsen en allemaal soorten geurstokjes met een prachtig  design. Alleen ze waren behoorlijk aan de prijs. Ik besloot te wachten in de hoop dat er straks meer korting zou zijn en ik ze nog goedkoper kon kopen. En die korting kwam, ik heb deze heerlijke geurstokjes met 50% korting kunnen kopen!

Ze hadden volgens mij wel een stuk of 10 heerlijke geuren, stuk voor stuk echt uniek en echt een geursensatie! Alleen ik was meteen verliefd op de fleur de tiare. Hij moest me meteen aan vroeger denken. Als ik vroeger verbrand was door de zon deed mijn moeder altijd een gelachtige blauwe aftersun op me die rook zo heerlijk en deze ruikt daar precies naar, echt ontzettend lekker! Logisch want fleur de tiare is eigenlijk monoï de tahiti, en die kennen we natuurlijk allemaal wel!

Wat zo uniek aan Goa is dat ze prachtige stijlvolle producten maken, mijn geurstokjes zien er ook gewoon duur uit (dat waren ze ook, maar goed).

 De verpakking bevat een prachtig vaasje voor de olie en de stokjes, geurolie van 250 in de geur fleur de tiare en natuurlijk de stokjes zelf. Deze zijn een stuk dikker dan de geurstokjes die er normaal bij zitten.

Eenmaal gevuld ziet het vaasje er zo uit. Je kan de olie er makkelijk in schenken. Omdat het vaasje niet plat kan staan hangt het heel erg leuk een kant op, dat geeft een heel erg speels effect. Ik kan meteen zeggen dat ik de stokjes nu twee weken heb en normaal is de helft van mijn olie er al uit en opgenomen door de stokjes maar deze totaal niet. Ik denk dat dit wel echt een goede kwaliteit is. En mijn kamer ruikt echt heerlijk naar aftersun met daarin monoï de tahiti, ik ben verliefd.

Het hele assoritiment van Goa kan je bij de Expo kopen, het is wel een beetje aan de dure kant (vergelijkbaar met Rituals) deze geurstokjes waren € 21,99 en ik heb er € 11,00 voor betaald. Ik zit er nog aan te denken om de geurkaars aan te schaffen!

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  lisanneleeft
  4 september 2012 at 11:50

  Bij ons is de Expo ook een tijd geleden weg gegaan :( Ik vind dat flesje echt heel leuk omdat hij schuin staat! Ben nu wel erg benieuwd hoe hij ruikt, jammer dat er (nog) geen geurcomputers bestaan :p

 • Reply
  Lin
  4 september 2012 at 12:21

  :o Ik hoop dat ze er in Tilburg nog zijn, of dat ze expo er sowieso nog is…. want dit ziet er wel heel goed uit. Dankje voor de tip!

 • Reply
  kelly
  4 september 2012 at 14:13

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  Charile
  4 september 2012 at 14:25

  Ziet er goed uit :)

 • Reply
  Beautyraiseplace
  4 september 2012 at 14:53

  expo bij ons is weg mooie foto’s trouwens!

 • Reply
  dita
  4 september 2012 at 15:33

  Wat leuk, ken het merk niet

 • Reply
  Kimberly
  4 september 2012 at 16:15

  Leuk dat het flesje schuin staat!

 • Reply
  Esmay
  4 september 2012 at 16:29

  Ah heerlijk! Ik hou van zulke geurstokjes. Staat ook nog eens leuk als decoratie en het ruikt heerlijk (als je een lekkere geur hebt haha) :D

 • Reply
  Suus
  4 september 2012 at 17:01

  Ziet er leuk uit!

 • Reply
  Hester
  4 september 2012 at 18:46

  Geurstokjes lijken me echt heel erg lekker, het ziet er ook echt mooi uit. Vooral hier dat het flesje schuin staat!

 • Reply
  Joyce
  4 september 2012 at 18:51

  Hoi Aranka!

  Wist je dat je bij de Yves Rocher een hele lijn hebt met de heerlijke geur van Monaï de Tahiti.
  Je hebt parfum, eu de toilette, douchegel, olie, zonneolie en volgens mij nog meer!

  Liefs Joyce

 • Reply
  Femke
  4 september 2012 at 19:44

  Wat leuk zeg, ze zien er mooi uit!

 • Reply
  Jana
  4 september 2012 at 20:01

  Ziet er ook mooi uit :D x

 • Reply
  Saskia
  5 september 2012 at 12:34

  Ziet er erg leuk uit!

 • Reply
  Gwen
  23 februari 2013 at 00:05

  Hoe komt het dat je er maar 11 euro voor hebt betaald?
  G

 • Reply
  Gwen
  23 februari 2013 at 00:07

  ah kzie het, 30% korting ;)

 • Laat een reactie achter