Glossybox Unboxing Januari

Een nieuw jaar en nieuwe kansen voor de boxen. De laatste tijd stelde ze me een beetje teleur maar ik hoop dat ze dit jaar weer mooie en vernieuwende boxen hebben. Glossybox heeft in ieder geval aan haar uiterlijk gewerkt. Hoe dat eruit ziet en de inhoud zie je in het bovenstaande filmpje! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn kanaal!

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  Kimberley
  16 januari 2014 at 06:19

  Zitten toch weer een aantal mooie producten in :)

 • Reply
  chucky1012
  16 januari 2014 at 06:22

  De mini primer is zo leuk!
  Ik ben heel benieuwd of de spons werkt.
  De gel voor de voeten ziet er goed uit.
  Fijne producten!

 • Reply
  Sofie
  16 januari 2014 at 06:48

  Wel leuke producten dit keer, maar zoals de laatste tijd ben ik niet echt overdonderd door de inhoud.

 • Reply
  Charlotte
  16 januari 2014 at 07:16

  Ik vind de box een beetje tegen vallen. De primer en het sponsje ziet er goed uit!

 • Reply
  Joyce
  16 januari 2014 at 08:13

  Ik had een tijdje een abonnement op de Glossybox maar heb ‘m een jaar geleden toch opgezegd. Die primer van Benefit is inderdaad wel heel mini haha, maar het lijkt me wel een heel leuk product! Ben ook benieuwd naar het sponsje. De voetengel lijkt me inderdaad meer wat voor de winter haha. Verder vind ik de producten niet zo!

 • Reply
  MySimplySpecial
  16 januari 2014 at 09:17

  Ik ontvang ze zelf niet, maar als ik je filmpjes kijk dan ben ik ook niet erg onder de indruk van glossybox.

 • Reply
  Marissa
  16 januari 2014 at 09:32

  Leuke box weer! :)

 • Reply
  Caro
  16 januari 2014 at 10:21

  Het product van Benefit vind ik heel leuk, maar de rest vind ik niet zo helaas..:-)

 • Reply
  Joli
  16 januari 2014 at 10:21

  Toch beter dat ik heb opgezegd.
  Geen Beautyboxen meer voor mij.
  Dat enkele product wat dan leuk is vind ik zelf niet voldoende.

 • Reply
  Kim
  16 januari 2014 at 10:28

  Ik vind het een leuke box

 • Reply
  martinaa89
  16 januari 2014 at 10:50

  Ik vind de inhoud leuk, maar niet echt speciaal. Het product van benefit is wel een mooie toevoeging!

 • Reply
  Tess Evea
  16 januari 2014 at 11:27

  De boxen stellen mij allemaal al een tijdje teleur, vandaar dat ik er ook niks meer mee doe. Ook deze inhoud vind ik niet extreem speciaal.

 • Reply
  Danielle
  16 januari 2014 at 12:04

  Leuke box, behalve die voetgel, ik hoop dat daarvoor in de mijne een ander product zit (ik moet hem nog ontvangen, wordt op mijn werk afgeleverd en ik ben vrij deze week, dus ik zie het maandag pas, Ik gebruik geen voetproducten en al helemaal niet zo’n gel. Bovendien heb ik die gel vorig jaar al een keer in de box gehad. Die heb ik aan mijn vriend gegeven, want die gebruikt wel voetproducten voor mijn moeilijke voeten. Hij vond het lekker ruiken, maar verder totaal geen effect hebben. De rest vind ik erg leuk om eens te testen en ik hoop dat die andere 4 producten ook in mijn box zitten, Ben vooral benieuwd naar de spons….moet je eigenlijk voor of na je tonic gebruiken?

 • Reply
  Laura
  16 januari 2014 at 12:42

  Ik vind hem weer een beetje tegenvallen eerlijk gezegd!

 • Reply
  inspiredbylifee
  16 januari 2014 at 16:03

  Leuke producten. Ben benieuwd of ik hem vanavond thuis heb . Liefs inspiiredbylife

 • Reply
  Suzanne
  16 januari 2014 at 16:12

  Ik ga niet kijken want ik moet hem nog ontvangen! Ik hoop dat deze beter is dan de vorige, vooral die laatste vond ik echt een teleurstelling. :(

 • Reply
  Livvy
  30 januari 2014 at 17:35

  godsamme wat ben je toch lelijk

 • Laat een reactie achter