Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Glossybox Unboxing Januari

Een nieuw jaar en nieuwe kansen voor de boxen. De laatste tijd stelde ze me een beetje teleur maar ik hoop dat ze dit jaar weer mooie en vernieuwende boxen hebben. Glossybox heeft in ieder geval aan haar uiterlijk gewerkt. Hoe dat eruit ziet en de inhoud zie je in het bovenstaande filmpje! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn kanaal!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

  1. Ik had een tijdje een abonnement op de Glossybox maar heb ‘m een jaar geleden toch opgezegd. Die primer van Benefit is inderdaad wel heel mini haha, maar het lijkt me wel een heel leuk product! Ben ook benieuwd naar het sponsje. De voetengel lijkt me inderdaad meer wat voor de winter haha. Verder vind ik de producten niet zo!

  2. Leuke box, behalve die voetgel, ik hoop dat daarvoor in de mijne een ander product zit (ik moet hem nog ontvangen, wordt op mijn werk afgeleverd en ik ben vrij deze week, dus ik zie het maandag pas, Ik gebruik geen voetproducten en al helemaal niet zo’n gel. Bovendien heb ik die gel vorig jaar al een keer in de box gehad. Die heb ik aan mijn vriend gegeven, want die gebruikt wel voetproducten voor mijn moeilijke voeten. Hij vond het lekker ruiken, maar verder totaal geen effect hebben. De rest vind ik erg leuk om eens te testen en ik hoop dat die andere 4 producten ook in mijn box zitten, Ben vooral benieuwd naar de spons….moet je eigenlijk voor of na je tonic gebruiken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *