Search
Close this search box.

Glossybox Mooi Parfumerie Editie

Voor een speciale gelegenheid hebben Glossybox en Mooi Parfumerie de handen ineen geslagen. De Mooi Parfumerie keten bestaat namelijk 5 jaar en dat moet gevierd worden en dat doen ze met een speciale uitgave van de Glossybox. In de box zitten een aantal producten die speciaal geslecteerd zijn door Mooi en die je daar natuurlijk kan kopen, benieuwd naar deze speciale Glossybox, kijk dan zeker eventjes met me mee!

Als je het prachtige doosje van de Glossybox open maakt komt er meteen een leuke voucher van € 7,50 tegemoet en een leuke magazine van Mooi Parfumerie. Ik zal jullie eventjes wat meer vertellen over Mooi Parfumerie. Mooi is een moderne keten die gespecialiseerd is op huidverzorging, make-up en parfums van de meest exclusieve merken en dat is te zien in deze speciale Glossybox. Deze Glossybox bevat namelijk een mix van de bestsellers, musthaves, klassiekers en niche producten.

Een leuke introductie tekst van de box, ik was meteen nieuwsgierig wat Mooi er allemaal voor een mooie producten in had gedaan.

De inhoud van deze maand: Clinique mascara, Monu body cream, Broaer Vital Oil, Paco Rabanne Lady Million, Glossybox nagelvijl en Orange Soap

We beginnen met de Clinique mascara. In de Glossybox zit een leuke miniatuur met wel een perfect borsteltje dat je makkelijk kan gebruiken. Dit is de Clinique High Impact Mascara die de nummer 1 mascara van Clinique is. De textuur is intens zwart en maakt van de wimpers meteen de wimpers waarvan je droomt. Ik heb hem getest en vind hem heel erg fijn, maar of het nou een wonder mascara is, dat weet ik niet.

Clinique High Impact Mascara – € 21,00 / 7 ml

Dan een bijzonder product waar ik best wel benieuwd naar was, namelijk de Broaer Vital Oil. Dit is een olie die gemaakt is van 5 soorten olieën. Namelijk argan-, jojoba-, olijf-, macadamia- en soja olie. Het is geschikt voor je haar, handen en het lichaam, het zorgt namelijk voor hydratatie, voeding, herstel en een prachtige glans. Ik heb het getest op mijn haar en het is echt een ontzettend fijne olie.

Broaer Vital Oil – € 19,00 / 100 ml

Dit vond ik een heel leuk product, een simpel zeepje wat heerlijk naar Sinaasappel ruikt. Lekker voor bij de wasbak en makkelijk in gebruik. De Orange Soap is gemaakt van plantaardige ingrediënten.

Orange Soap – € 2,99 / 40 gram

Monu Enriched Body Cream was eigenlijk een product wat me niet echt aansprak, ik ben gewoon niet zo van de body lotions en dat soort dingen. Toch vind ik hem wel erg fijn en trekt lekker snel in de huid. Hij belooft je huid zijde zacht te maken en naar mijn idee doet hij dat ook echt.

Monu Body Cream – € 29,02 / 200 ml

Paco Rabanne Lady Million is misschien wel één van de meest geliefde parfums die ik me kan bedenken, iedereen is er volgens mij wel bekend mee. Maar ik had hem eigenlijk nog nooit geroken. Nieuwsgierig trok ik het dopje van deze luxe miniatuur los en werd aangenaam verrast door een heerlijke frisse bloemachtige geur die verrijkt is met hout.

Paco Rabanne Lady Million – € 69,95 / 40 ml

En als laatste zat er een leuke Glossybox vijl is om je nagels mooi mee in model te krijgen!

Glossybox vijl – € 3,95

Al met al vind ik het een hele leuke box met verassende producten. Elk lid van de Glossybox krijgt ook deze speciale Mooi uitvoering thuis gestuurd. Ben je nu ook erg benieuwd geworden naar de Glossybox en wil je hem zelf graag ontvangen? Dan kan je hem via de Glossybox site bestellen in de vorm van een abonnement die je maandelijks weer kan opzeggen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

  1. Dat dat miniatuur flesje erin zit doet jouw glossybox toch luxer lijken dan een aantal anderen (bv. die op pinky polish) vind de box namelijk best tegenvallen. Ik denk dat ik er goed aan heb gedaan om m’n abbo op te zeggen, want ik vind de box nu al 3 keer tegenvallen – precies de maanden dat ik hem niet meer ontvangen heb.

  2. Ik vroeg me af hoe je die olie moet gebruiken? Tijdens het wassen? Na het wassen? Op nat/handdoekdroog/droog haar? En moet je het weer uitwassen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *