Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gloednieuwe series die je móet zien

Automatische concepten

We kunnen ’s avonds de deur niet meer uit en dat zorgt ervoor dat er bij mij net even wat vaker een streamingsdienst aanstaat. Er zijn de afgelopen tijd heel wat nieuwe series verschenen en daartussen zitten ook héle toffe die je zeker moet zien. Ik zet mijn favoriete nieuwe series voor jullie op een rijtje!

Lupin

Het zijn maar 5 afleveringen, maar het is echt geweldig. Lupin gaat over een man die een fantastische juwelenroof voorbereid en uitvoert. Allemaal ter inspiratie van de bekende man en het boek Lupin. Vanaf de eerste aflevering zit je er meteen in en wil je weten hoe het eindigt. Het seizoen heeft nog maar 5 afleveringen dus je kan het in een avondje uitkijken. Nieuwe afleveringen worden in april verwacht dus tot die tijd moeten we nog even geduld hebben.

IMDb rating: 7,6

Bridgerton

Dit ging ik kijken op aanraden van een vriendin en veel lovende reacties op het internet. Normaal hou ik niet zo van kostuum drama’s, maar ik besloot het toch een kans te geven. Al snel zit je helemaal in het verhaal van Daphne en Simon en hun (on)voorspelbare liefde. Het leuke is dat het zich afspeelt heel wat jaren geleden maar de brutaliteit, seks en liedjes van nu. Bridgerton is van origine een boekenreeks waarin in elk boek een gezinslid van de Bridgerton familie wordt uitgelicht, dus ben benieuwd wat er nog meer gaat komen.

IMDb rating: 7,3

Fate The Winx Sage

Ik ben dit gaan kijken omdat ik vroeger altijd Winx keek en dit super leuk vond. Dit is een moderne versie van deze kinderserie en ik moet eerlijk toegeven dat het best leuk is gedaan. Het heeft een beetje een Vampire Diaries, Pretty Little Liars vibe. De serie gaat over een groep meiden die hun toverkrachten op een school onder controle proberen te krijgen en natuurlijk gaat dat gepaard met liefde en drama.

IMDb rating: 7,0

Firefly Lane

Deze serie sprak mij aan omdat hij nieuw op Netflix was, maar ook omdat ik de actrice die Tully speelt uit Suits kende. De serie gaat over twee hartsvriendinnen die je volgt in drie verschillende tijden. Je volgt hun vriendschap, maar ook het leven waarbij ze in twee verschillende uithoeken terecht komen. En je komt uiteindelijk steeds meer te weten wat er nou eigenlijk is gebeurt.

IMDb rating: 7,7

Hebben jullie deze series al gezien en wat vonden jullie ervan? Lupin is wel mijn favoriet (zeker ook om samen met je partner te kijken) de rest is vooral leuk als vrouw zijnde.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. Ik vind “vooral leuk als vrouw zijnde” wel een beetje jammer. Lijkt me dat of je de serie wel of niet leuk vind niets te maken heeft met je geslacht. Snap dat het niet de hoofdboodschap van deze review is, maar het is 2021, laten we dingen niet zo seksistisch beoordelen! :)

  2. Bridgerton had ik in 1,5 dag uitgekeken hopelijk komt seizoen 2 snel op Netflix :-) En Fate The Winx Sage heb ik ook gezien, maar vind dat toch iets meer voor jongere :-)

  3. Bridgerton vond ik eerlijk gezegd inderdaad voorspelbaar en … saai? En ik lees echt graag romance novels, maar dit vond ik zo … laat ik zeggen: er ontbrak voor mij humor. Terwijl er echt een enorm groot komisch talent in speelt. Het nam zichzelf net iets te serieus. Wel weer leuk dat er meer mannenbloot in zat dan damesbloot. Is vaak andersom, he?
    Op onze lijst staan Breaking Bad, The Alienist (en dat is geen Science Fiction serie), Star Trek, The Americans, Disenchantment, en Archer. Daarnaast kijken we American Gods, The Goldbergs, Quantum Leap, en heel langzaam komen we door Space: 1999 (we zijn er bijna doorheen en dan gaan we door met Blake’s 7!). Ik hoop dat we snel toekomen aan Good Omens. Oh, en Avatar kijken we ook nog.

  4. Bridgerton; zelden zo’n slechte serie gezien!!! Voorspelbaar, saai en als je een kostuumdrama produceert dan moet het ook historisch kloppen. Hier klopte helemaal niets van,op alle fronten een dom verzinsel voor en van mensen zonder enig historisch besef.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *